• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem elsőre nem sikerült de aztán vissza csörgetett és mindent hibátlanul megtudtunk beszélni 2 óra múlva már az ajtó előtt voltam.
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik főútvonalán található tipikus panel,villamos busz a közelben ,parkolni a ház mögött lehet ingyenesen kora délután nekem nem okozott gondot helyet találni.
  • Helyszín:

    Átlagos állapotú panel a lakásba belépve azonban kellemes meglepetés ért ,igényesen felújított szépen berendezett lakás.Fürdőszoba is hasonlóan igényes és mindennel fel van szerelve ami szükséges többféle tusfürdő és szájvíz alkotja a választékot.Az action szobában egy francia ágy szolgáltatja a helyet miközben kellemes zene szól és hangulatosan be van sötétítve.
  • Lány külseje:

    A képek nem csalnak nagyon aranyos, vékony ,barnabőrű lány széles mosollyal. Bár arckitakarással hirdet úgy gondolom senkit sem fog csalódás érni az arca miatt. Bár nem nagyon szeretem a tetovált lányokat neki az alhasán-oldalán lévő tetkó kifejezetten jól áll.
  • Action:

    Már az ajtón való belépésem után nagyon közvetlen volt öleléssel és puszival fogadott.Ezután már a tetthelyen tisztáztuk a programot majd gyors fürdés után már meztelenül várt az ágyon.Örömmel konstatáltam hogy nem választottam rosszul.Mivel popsi izgatást is kértem ezért hanyatt fektetett és elkezdődött a műsor. Először a felsőtestemről indult, végig nyaldosott majd megindult lefelé nem sietve kellemesen jutott egyre lejjebb és lejjebb, a farkamat most még hanyagolta a belső combomat,golyókat majd végül a popsit kényeztette legnagyobb örömömre. Végül csodálatos franciában részesített megfelelő kezezés mellet nyalta-falta. Ekkor úgy éreztem a tettek mezejére kell hogy lépjek és gumit kértem. Ekkor azonban nem általam nem várt események vettek kezdetet.Mivel általában masszázsra járok illetve otthon is gumi nélkül tevékenykedek ezért most a gumi felhúzása a harckészültségem nagyfokú romlásával járt együtt. Egy kis cirógatás és erőlködés után azonban mégis csak sikerült elölről elkezdeni a program következő fázisát. Jól elvoltam így, nem szerettem volna pózt váltani mert féltem hogy még a végén megint bénázni kell de mivel nem így akartam elmenni ezért kiszálltam.Ezután még egy kis száj-és kézimunka következett és így is lett végem.Így majdnem 40 percig tartott az első etap és egy következőre már úgyse lett volna több idő ,egy kis pihegés után újra a fürdőszoba irányába vettem magam.
  • Elszámolás:

    Átlagos budapesti érték, előre letettem az asztalra és végig ott is maradt. Mivel több olyan opció is van ami a legtöbb helyen feláras ezért abszolúlt értékarányos a szolgáltatás.
  • Összkép:

    Kedves közvetlen lány aki mindent megtesz hogy a vendég jól érezze magát.Velem az átlagosnál most több "gondja" volt de végig együttműködő és készséges volt.Fenomenálisan kényeztet mindenhol nálam mindenképp az "ajánlott" kategória.
Happy Massage