• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedves Ephemeris! Kicsit úgy lett megfogalmazva ez az egész, mintha egy furcsa és különös együttlét lett volna, pedig nem, csak aktus nem volt, mivel számomra vastag voltál!:) Én megpróbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, hisz az adatlapomon is fel van tüntetve, hogy extrém, durvább méretek esetén senki ne jöjjön hozzám. Lehet ez elkerülte figyelmedet, lehet átlagosnak mondod a méreted, de nem voltál az!:) Ami valakinek jó valakinek nem! Volt már olyan ember akinek megmondtam, hogy bocsánat de mégse, mert nem akartam kellemetlenséget. Rajtad is elgondolkodtam, de mondom egy próbát csak megér. Nem érzem magam hibásnak, mivel erről én nem tehetek, ahogyan Te sem. Nem tudhatta egyikőnk se, hogy ez lesz! :) Mind emellett aranyos, kedves férfi vagy! :) Sok puszi! :)

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Autóból hívtam, így nem értettem mindig mindent kristálytisztán, de mikor vmire visszakérdeztem kedvesen elismételte és válaszolt mindenre. A kért időpontnál 15 perccel későbbit ajánlott, amire én igent mondtam. Csak utcanevet mondott, a házszámot a helyszínen kaptam meg. Kedves, kommunikatív lány, a telefonban nagyon megnyerő.
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerű a megközelítés és parkolóhelyet is találtam, ami fizetős. Mikor felhívtam, hogy megérkeztem, mondta, hogy várjak, azonnal beenged, mire mondtam, hogy szuper, csak előbb segítsen rajtam egy házszámmal :-) Természetesen megkaptam a házszámot, és a kaput se volt nehéz megtalálni. Nem kellett sokat lépcsőzni, az ajtó pedig már nyitva volt mire felértem.
  • Helyszín:

    A lakás semmi extra. Egyszerűen, funkcionálisan van berendezve. Nagy hangulatot senki ne várjon. A fürdő lehetne nagyobb és szebb. Tusfürdőből van egy pár, de amit jómagam preferáltam volna azzal mások is így lehettek, mert azok kifogyóbán voltak és már fejtetőn álltak. A szájvíz nekem új volt, érdekes ízű, Listerine-hez szoktam. Igazából felesleges sokat írni a helyszínről, mert költözni fog, szerencsét próbál a XXIII. kerületben.
  • Lány külseje:

    Őszinte leszek, Amanda egy átlagos arcú lány. A nyálcsorgatást meghagyom a "gyengéd szeretőknek", a bombázó jelzőt pedig a "szemüveges indiánoknak". A fotókon biztosan Ő van. Karcsú és magas lány, a bőre hófehér. Olyasmi ruhában fogadott, mint ami a 3. képen látható. Kedves, beszédes, érdeklődő, szóval a hangulattal nincs gond.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve már meztelenül várt az agyon. Mellébújtam. Az első percek simogatásokkal és csókokkal teltek. Majd lejjebb csúszott, a bal lábam a combja köze fogta, a farkam meg az ajkai köze. Vizuális élmény nem volt, mert a hosszú szőke haja mindent eltakart, de érzésre jó volt ami csinált. Jó hosszan csinálta, és én jó hosszan élveztem. Jeleztem, hogy jó lesz kérnek egy gumit. Ahogy lecuppant rólam rám nézet és azt mondta, hogy hááát vastag vagyok. (Én úgy gondolom átlagos.) Csak egyféle gumija volt, vmi pici méret, amit tényleg nem volt egyszerű felvarázsolni, de csak sikerült vhogy. Lovaglást nem vállal, de ez engem nem zavart, mondtam, hogy legyen a klasszikus póz. Próbálkoztam, de nem ment. Két centi után a hüvely- és a combizmok is zártak, mint a satu. Törtem a fejem, mi legyen. Rutinos vagyok, minden helyzetet meg szoktam tudni oldani, de ez szokatlan volt és nem volt rám jó hatással. Gumi le, kértem, hogy izgasson újra a szájával. Pár pillanat és újra készen álltam. Felráncigáltam egy új gumit, mire Ő javasolja, hogy most próbáljuk meg hátulról. Beleegyeztem, de kértem, hogy picit segítsen. Esélytelen volt. Mondtam legyen újra elölről, úgy azért szerintem könnyebb lesz. Nem lett az. Mintha egy kulcslyukon próbáltam volna betolni. Mivel a siker valószínűsége erősen konvergált a nullához, kénytelen voltam levonni a konklúziót, hogy mi ketten nem passzolunk össze. Veszélyes ilyet kimondani, mert ez megöli a bulit, de én kimondtam. Jól kezelte a helyzetet, kedves maradt. A program módosítását javasoltam, amit Ő elfogadott: Az időt megfeleztük és maradtunk az orális kényeztetésnél. A szájában újra kiteljesedtem és pár perc után el is sültem. Ez nagyon kellett a végén!
  • Elszámolás:

    Ő javasolt valamit, én azt letettem az asztalra és ezzel letudtuk a témát. Korrekt volt.
  • Összkép:

    Harminc beszámoló után az ember azt gondolja egy profihoz megy, de én úgy éreztem magam, mintha egy kezdő, szűz lánynál jártam volna. Emlékezni fogok rá az biztos, mert Ő volt az első az életemben, akibe beletört a bicskám. Jó tudom, írva van az oldalán, hogy ki ne keresse, de én tényleg úgy gondolom, hogy egy átlagos pasi vagyok...
    Végződhetett volna ez másképp is, de a lehető legjobbat kihoztuk a dologból. Vicces volt, hogy a végén két kézzel fogta a fejét és nem értette, hogy ezek után, hogy mosolygok rá. Mondta, hogy próbáljuk meg egyszer újra, mert mégiscsak jó lenne...
    Én ezt kedvesen megköszöntem, majd adtam neki egy puszit.
Happy Massage