• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Baltazaar!

    Én olyan vagyok mint egy gyerek: amit megígérnek nekem azt utána várni fogom. Tehát legyen még pár alkalom!
    Hogy az intelletuális imázsomon ne essen csorba majd rendkívül nehéz találóskérdésekkel fogok készülni, hogy elkápráztassalak.
    Na meg egy kis tánc is belefér még.
    De nyugi...melózom is majd rendesen.
    Örülök te kis ravasz, hogy itt voltál.
    Csók!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Hát.....itt volt egy jó kis kavarodás, de csakis miattam, úgyhogy a több hetes előzetes be-kijelentkezési hercehurca után nagyon örültem, hogy volt ideje rám, és esélyes lett egy jó kis ismerkedési találka.
  • Megközelítés:

    Esti órán mentem, így forgalom alig (már hazahúztak kuckóikba a budai gazdagok...), a házat nem lehet eltéveszteni, parkolni a ház előtti járdán tudtam. Valami busznak a közelben a megállója, gondolom a Déli pályaudvartól lehet felbuszozni.
  • Helyszín:

    Szuper elegáns szuterén egy elegáns budai villa aljában. Cosy furdő (kicsit nehézkes bebújni a kádba, de megoldottam...), sok és tökéletes kiegészítő felszerelés. Szoba hangulatos, matrac a földön a gyönyörhöz, a gyönyörködéshez tükör a falon (igen?), cuccaim a kis ülőkére kerülnek.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Érett, csinos, szép arcú lány...:) Hetyke kis cickók, formás popsi, kerek, hihetetlenül kék szemek, haja feltűzve az olaj okán...gondolom.
    Egyben van a csaj, irigylésre méltó.
  • Erotikus masszázs:

    Kicsi masszázs volt, és fele-fele alapon oldottuk meg egymást kényeztetve :) A fürdőből visszatérve a bugyi-top kombót viseli még, amiben fogadott, de hátat fordítva nekem rögtön felajánlja, hogy a felső részt kapcsolgassam ki és szabadítsam meg tőle. Kicsit bénázok a kapcsokkal, de aztán lehull a lepel, látom és simizem a ciciket :) Jó ez. Aztán állva hozzám simul, öleljük egymást és ringatózunk a zene ütemére....nem fekszünk le? - kérdi, de nem...még nem....jó ez a finom egymáshoz simulás....aztán mégis csak, hanyatt fekve nézem, ahogy áll matrac mellett...tetszik.....bugyi leesen? - kérdi....még nem akarom, így mellém telepedik és simogatjuk egymást...én a szép fenekét, hátát...aztán mégis csak lekerül az a falatnyi szövet :) Kicsit olajos masszázs bejátszik, élvezem a kényeztetést, kezeim őt keresik és ha már megtalálták, nem akarom, hogy hálátlannak tűnjek, visszaadok hát a finom élvezetekből. Jól elvagyunk, addig amíg egyszer csak hanyatt nem fordít, és kifejezett szándékát jelzi arra, hogy eljuttasson oda, ahova ébredésem óta készülök....:)
  • Levezetés:

    ....és igen, nagyon finom mozdulatokkal, csak a kezét használva gerjeszti bennem a vágyat addig a pontig, amíg majdnem szakad a cérna....de nem, még nem akar elengedni.....még több olaj kerül ágyékomra, a saját ölét is bekeni, majd egy hihetetlenül érzéki - nem tudom másként jellemezni - "punci-csúszka" veszi kezdetét....fincsi....izgi.....folyamatosan ott lebeg a "mi lenne, ha...?" érzés, de persze nem, de majdnem...:) Nagyon felhúz, annyira, hogy kötelezően eljön a vég (picit ő is belepirul a saját játékába...) és óriásit élvezek....majd szétszakadok.....mint mindig, most is belehalok kicsit....így szeretem..:) Utána letörölget, kicsit még mellém fekve simogat, majd fürdő és "hálaadás" után tipli....még két óra vár rám a ködös autópályán.....yippíííí! :)
  • Elszámolás:

    Korrekt módon a végén - nem lett volna gond másként sem...), a vele töltött időhöz és a kapott élményhez mérve kifejezetten baráti.
  • Összkép:

    Lesz még pár alkalom együtt, miután majd pontosabb képem lesz erről az érdekes lányról. Jó kis elmebajnokság is folyt a kellemes testiség mellett, ami nekem külön élvezet. Legközelebb megírom...:)
Happy Massage