• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Viserys!

    Hogy is köszönhetném meg azt, hogy megírtad élményedet. Köszönöm. :)

    Látod így jár az aki nem nagyon lesi meg az adatlapot de hozzá kell tenni, hogy nagyon örültem, hogy pozitívan csalódtál. Ezeket nagyon szeretem ha így csalódnak bennem. :)
    Szokták volt mondani: ronda és finom. Lehet nem egy újépítésűben vagyok de finomságokat tudok adni ami tőlem telik. Erről a csoki jutott eszembe. :)

    Remélem már nem nagyon fájnak kis részeid és jól érzed magad a bőrödben.

    Kívánom, hogy legyen szép napjaid és ha úgy gondolod, hogy visszatérnél hozzám, tudod.... itt vagyok.

    Puszillak
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon érdeklődtem először, nagyon szimpatikus volt, de még nem tudtam, hogyan alakul a programom ezért, nem egyeztettem időpontot. Felszabadultam, egyből kaptam a lehetőség és persze a telefon után, kedvesen mondta hogy mehetek, mentem is.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megközelíteni, forgalmas budai csomópont, Fehérvári és az Etele út környéke. Én magam lusta autós vagyok, de tisztában vagyok a BKV adta lehetőségekkel is azzal is nagyon egyszerű.
  • Helyszín:

    Hát panelnek panel, mely azért mindig ad egyfajta félelemérzetet, de a lakás egészen más tészta, szépen felújított, kényelmesen ízlésesen berendezve, nagyon megnyugtató és izgalmas már egyben. Azért a kommunista építészet teljesen visszatükröződik a szobák felosztásán a praktikusság stb.
    Tett helyszíne több, mint oké nagyon jó, hogy rengeteg tükör van, iszonyatosan élvezetes de majd később.
  • Lány külseje:

    Nem néztem meg alaposan a hirdetését, csak ott esett le élőben milyen magas a hölgy, szerencse, hogy engem ez nem zavar, mivel én sem vagyok egy kis ember. Gyönyörű hosszú lábak, hosszú ujjak, gyengéim, nekem abszolút az esetem
  • Erotikus masszázs:

    Én mindig erős masszázst szeretek kérni, ez itt most kivételesen kellemes volt, nagyon szépen átmozgatta minden egyes porcikámat szakszerűen. Az elején meg is kérdezte a szokásos dolgokat, hogy van e bármilyen betegség vagy "átok" ami esetleg befolyásolhatja a masszázst. Szépen a mély hátizmokat is megkeresi és, ha van (márpedig nekem van) csomó azt szépen eltünteti. Miközben két keze között kínlódom nagyon kellemes társaság, nagyon intelligens kifinomult lány, aki érti mitől döglik a légy. Masszázs közben semmi nem volt rajta ami külön plusz pont.
  • Levezetés:

    Leveztetésnél én megpróbálom mindig a franciás levezetést kérni, és itt kaptam is, de nem is akármilyet. Sokan megírták már előttem, hogy tud a hölgy, és hát tényleg így van. Amit szeretnél megkapsz, nem finnyás, mindent belead ami a csövön kifér, és utána te is beleadsz mindent ami a csövön kifér ;)
  • Elszámolás:

    Ez a rész is szakszerűen zajlott, és előre **** leraktam egy borítékban, utána nem is került szóba.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes társaság volt a hölgy, élményekkel gazdakodtam ott tartózkodásom allatt. Kedves volt, figyelt és úgy láttam mindent megtesz, hogy jól érezzem magam. Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy látogassa meg.
Happy Massage