• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Szivem! Nagyon szépen köszönöm a beszidet, és a sok kedves sorokat, nagyon jól estek! :) Ugyanezt elmondhatom Rólad is, hogy nem csak szerető, hanem barát! :) Sokszor csókollak:)

  • Egyeztetés:

    Hosszú hétvége második napján hívtam. Ezúttal is, első hívásra vette fel. Szerettem volna azonnal jönni. Sajnos "csak" 2 óra múlva tudott fogadni. Visszaszámolva vártam…
  • Megközelítés:

    Talán a hosszú hétvége miatt, de most még több volt a parkoló hely, mint múltkor. Nem árt azonban vigyázni, a parkoló lakótelepi jellege megtévesztő, hétköznap fizetős.
  • Helyszín:

    Hatvanas években épülhetett a ház. A lakásra is ráférne egy felújítás. Mint múltkor most is megjegyeztem, hogy jó lenne egy nagyobb pamut kilépő a zuhanyzó mellé. Amanda megköszönte építő kritikát. Biztatásként annyit mondott, hogy kb. egy hét múlva új, sokkal esztétikusabb lakásba költözik. Említette, hogy számára is fontos a környezet, ahogy véleménye szerint a vendégeknek is számít.
  • Lány külseje:

    Mesélte, hogy az utóbbi időben felszedett néhány kilót. Most újra megnézve képeit, tényleg látszik a különbség. Képeihez képest most sokkal nőiesebbek és íveltebbek formái. Félreértések elkerülése végett – most is vékony. Bőre bársonyos és feszes. Ezért sem értem (egy kivételével) miért retusáltak képei.
    Melle nem nagy, de feszes, kézre eső.

    Ahogy múltkor, most sem volt kisminkelve. Természetes egyénisége és viselkedése (úgy látszik) külsőségekben is megnyilvánul.
  • Action:

    Fürdésem után anyaszült meztelenül várt az ágyon fekve. Ezt csak azért emelem ki, mert jobb szeretem, ha én csomagolhatom ki szívem választottját. Kérdésemre elmondta, hogy nem szereti a harisnyát (legalábbis ilyen alkalmakkor). Természetesen, ezt tiszteletben tartva, elfogadtam.

    Csókolózással kezdtük és még sokáig folytattuk volna, ha Amanda nem kéredzkedik rá férfiasságomra. Nem vagyok francia orientált, de hagytam, mert nagyon jól csinálta. Nem a technika miatt (mert nem volt annyira változatos), Amanda átélése volt az, amit most sem tudok kiverni a fejemből. Ehhez párosult még egy szende szűzlány tekintette, mint aki életében most először eszmél rá, milyen jó dolog, ha egy kemény farok lehet a szájában.

    Nem szeretem elsietni a dolgokat, de nem bírtam magammal, kértem, hogy húzza fel a gumit.
    Szex első felében is hol gyengéden, hol vadabbul smároltunk. Később stílust váltva (de még mindig lassan) inkább arra figyeltem hogyan járok ki-be hamvas puncijában. Eszméletlen látvány volt. Befejezésként, döngetve végeztem ki Amandát (pontosabban, inkább magamat). Azt szeretem Amandában, hogy nem játssza meg magát. Láthatóan neki is jó volt, de minden rájátszás nélkül, ellentétben sok lánnyal.

    Utójátékként, egymást simogatva, néha csókolgatva beszélgettünk, mint két régi jó barát, pontosabban szerető.
  • Elszámolás:

    Közvetlenül búcsúzás előtt fejeztem ki hálámat a felejthetetlen együttlétért. Ennek mértéke olyan volt, mint más budapesti lánynál lettem volna, de minden extra nélkül.
  • Összkép:

    Itt csak ismételni tudnom a fentebb leírtakat. Amandában - azon felül, hogy egy alkalmi szeretőre – egy barátra is találtam. Talán nem vele fogom elkövetni legvadabb szex csatáimat, de egy biztos pont lesz számomra, ha őszinte és gyengéd együttlétre vágyom valakivel. Remélem még sokáig…
Happy Massage