• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Zombihunterem!

    Nem is tudom, hogy hogyan kezdjek neki. Sokfajta inger ért mikor itt voltál, tényleg nem tudom, hogyan álljak neki kis „visszafele élménybeszámolónak”, bajban vagyok. :)
    Egy gyors kis csevej után máris megláttam, hogy bejelentkeztél aminek nagyon megörültem és még akkor nem tudtam, hogy ennyire jó lesz.
    Kis panelom lehet, hogy nem a mai követelménynek a legszínesebb de ahogy mondják „ronda és finom”. :) Ha kívül szép akkor belül még szebbet vársz de nálam más a helyzet. Az ellentétek vonzzák egymást. Kívül ronda belül finom.

    Élményedet olvasva megütötte a szememet ez a mondat. Ekkor volt az, hogy majdnem leestem az ágyról nevetésemben. „tusfürdő mivel egynél több van ezért szerintem bőséges a választék, törülköző körbeér, bla bla bla.” bla bla bla. :)
    Tetkóm nincsen és nem is lesz még egy darabig.

    A törölköző az nem törölköző hanem egy fehér ruha aminek lehet olyan hatása mintha türcsi lenne. Lehet valami kis alakváltó vagy már talán ő is zombi lett? :) Már fel is tettem egy képet, hogy senkit ne tévesszen meg a fehér ruha ami törölköző akar lenni egy két emberkénél. Jobban szereti ha ruhának hívják. :)

    Nagyon szépen köszönöm azt, hogy masszázsom tetszett neked és örömmel fogadtad közben pedig zombikat gyilkolásztunk. Szerettem veled lenni, mert egy kicsit más témáról tudtam beszélgetni. Most már tudom, hogy min kell majd egy kicsit másképp csinálnom ha vissza szeretnél jönni és egyet hunterkedni.
    Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól éreztem magam. Ha ezt egy beszis értékelésnek venném akkor "felejthetetlen" kapna. Örömömre szolgált, hogy nálam lehettél egy kis ideig és élvezkedhetünk.

    Kívánom, hogy sok zombit hunterkedj és remélem, hogy találkozunk még valamikor.

    Puszillak és millió ölelés

    Alexa, zombie killer friend

  • Egyeztetés:

    Már lassan egy éve szemezek a hírdetésével. Azonnal megtetszett amint megláttam, mivel magas lány és már nagyon ki akartam próbálni, milyen lehet egy magas lányt végigfogdosni és szexelni vele. :) Azért nem léptem, mert hiányzott az interakció, telefonálgatni pedig nem akartam, ezen kívül hétvégén sem ért rá amikor én általában igen. Persze kereshettem volna, hátha, de nekem a profilban kiírtak mindig szentírás. Szerencsére változott a helyzet az elmúlt héten. Feljött csetre és mint kiderült, azóta szombaton is lehet menni hozzá. Szóval kapva kaptam az alkalmon, beszélgettünk egy kicsit cseten és kértem is időpontot online. Azt visszaigazolta, úgyhogy már vártam a találkát és indultam is. :)
  • Megközelítés:

    Jól tájékozódom, de szerintem az eltévedősek is megtalálják segédeszköz nélkül. Budán, a fehérvári út környékén van a hely. Leginkább a fehérvári és Etele út kereszteződéséhez van közel, ott az egyik panelház a sok közül. A számozás teljesen egyértelmű, pontos cím ismeretében ezért nagyon könnyű megtalálni. Megnéztem az autósok kedvéért, pont van egy parkoló a paneltömbök mögött, gondolom az ingyenes, de nem biztos. A ház előtt is meg lehet állni ha van hely, de az tuti fizetős. :) Streetfightereknek pedig javaslom a villamost. A nagyon gyengébbek kedvéért: az Etele úton kell leszállni. :) Miután megy a Deák és Batthyány térről is villamos arra, nem lesz nehéz odajutni. A négyes metró sincs olyan messze, szóval azzal is összejöhet a dolog.
  • Helyszín:

    Az a tipikus randa panelház amiket én annyira utálok. A lépcsőház is ennek felel meg, gondolom mindenki látott panelt belülről, ezen nincs mit ragozni. A lakás maga viszont kellemes meglepetés, az már annyira nem panel feeling. Szépen fel lett újítva, szőnyegek mindenfele amerre csak megyek. A tipikus panel elrendezés itt is látszik azért. Előszobás folyosó, abból balra folyosón a fürdőszoba, egyenes folyosón pedig a szoba amibe mentünk. Valamelyik folyosó végén kell legyen egy konyha és egy másik szoba is, de nem akartam feltérképezni a lakást így ezt nem tudom. Maga a masszázsszoba inkább hosszúkás, van benne kis asztalka teli gyertyával, kis szekrény a hangcuccal amiből az elmaradhatatlan relax zene szólt, és a masszázspad és ágy egymás mellett, a falakon tükrök minden fele a látvány érdekében. Rend és tisztaság, szépen leterítve tiszta lepedővel mindkettő ahogy kell. A fürdőszoba szintén nem túl nagy, de ez zavart a legkevésbé. Ami érdekesség, hogy abban is van hangcucc relax zenével. Egyébként zuhanykabin van, meleg vizet be lehet állítani, tusfürdő mivel egynél több van ezért szerintem bőséges a választék, törülköző körbeér, bla bla bla. Szóval rend, tisztaság és higiénia, ahogy ez lenni szokott általában. Majd valami lakberendező jobban kielemezheti hogyha akarja.
  • Lány külseje:

    Bevallom férfiasan, álmaim álma volt egyszer kipróbálni magas lánnyal, de legalábbis velem egy magassal. Így a méretek stimmelnek, én vagyok 186 és ő velem egy magas. Megfigyeltem a magas lányoknál, mindig arra ösztönöz a megjelenésük, hogy húzzam ki magam rendesen. :) Ez most sem volt másképpen, nem akartam alacsonyabbnak tűnni. :) Az minden esetre biztos, hogy aki erre gerjed, annak nagyon be fog jönni. Mivel arccal hirdet, ezért túl sok mindent nem tehetek hozzá a külsejéhez. A képek abszolút visszaadják a valóságot: Szép magas, hosszú kezek, hosszú comb, közepes mellek, kerek, feszes popsi. Tetkót nem vettem észre rajta szerencsére. :) Törülközőbe csavarva fogadott, megjelenése nekem határozottságot mutatott azonnal, bár ezt lehet a magassága miatt képzeltem oda. Kedves lány, sokat beszél, de ez nem probléma, mert fel tudta venni a ritmusom, nem a saját dolgait erőltette. Nyitott személyiség, megnyílni előtte nem lesz probléma.
  • Erotikus masszázs:

    Szakszerűségre utal, hogy a legelején mint egy jó masszőr végigkérdezte a szokásos dolgokat. Szív és érrendszeri problémák, sportolás, izomhúzódás, fájdalmak, rendszeres gyógyszerszedés és hasonlók, amit ilyenkor szokás kérdezni. Készséggel megválaszoltam, hogy egészséges vagyok aztán léptem fürdeni. :) Mire visszaértem a törülköző már nem volt rajta, tehát teljesen meztelenül masszíroz.
    A masszázsnál erőset kértem, azt sikerült is hoznia. Lehet krém és olaj közül választani. Láttam már róla olyan besziket, ahol panaszkodnak az erősségre, nos, nekem nincs okom a panaszra. Szerintem pont jó, megfelelően erős. A szakszerűség észlelhető, ugyanis benyúl a mély izmokhoz, de főleg lábon és deréktájon. A program minden esetre úgy néz ki, hogy van benne talpmasszázs is, de ez lehet a másfél óra miatt. Jobb talp, jobb vádli, jobb comb, fenék jobb oldala, majd bal oldalon ugyanez. Utána derék, hát, vállak, bal kéz és jobb kéz, tenyérig végig. Végül csuklyás izom és nyak. Szépen, erősen csinálja ahogy kértem és különösen tetszett, hogy vállaimhoz benyúlt a letapadt izmokhoz, a lapockámnál szintén és a gerincmerevítő izmokat is szépen végigmasszírozta. Amit sajnálok, hogy eddig tartott, azok a fájós pontjaim, simán elviseltem volna még jó darabig amíg ki nem lazulnak teljesen. Persze lehet mondanom kellett volna, egy comb és vádli rovására simán jó lett volna. :) Masszázs közben beszélgetni lehet, sőt, szinte ajánlott is. Ő mindenképpen fog valamit mondani. :) Alapból ez nálam probléma lenne, viszont eddig ő az egyetlen lány, akivel tudtam zombihentelésről beszélgetni és ez tetszett. Amikor eddig ez szóba kerül, minden lány gyorsan lezárja a dolgot, ő viszont továbbgondolta, mi lenne, ha zombik szaladgálnának az utcán. Ez tetszett, én is szoktam ilyesmiken filózni, jó dolog volt ezt átbeszélni. :) Minden esetre egyedi téma az biztos és nem sokan partnerek abban, hogy ilyenről beszélgessek velük. Szóval ez külön bónusz. :)
  • Levezetés:

    Másfél óra, tehát fel és levezetés annak rendje és módja szerint. Választhattam ágy és masszázspad között, de gondoltam, maradok a masszázspadon, úgyis ott történik a lényeg. :) Elfeküdtem szépen, ő pedig elkezdett simogatni, meg én is őt, ahol elértem. :) Szépen sikerült is merevedni, úgyhogy onnantól kezdett egy franciát, kezével is rásegített, nekem tetszett, kellemesen lágy, egy sok mindent látott barátnőt idéz. :) Néha abbahagyta, folytatta a kezével és nyalogatott a tövénél ami igencsak izgató volt. Ezt persze nem lehetett sokáig bírni, ezért pont így lett végem. Hagyott megnyugodni, utána megtörölgetett engem is, meg a kezét is.
    Levezetésnél a program ugyanez volt. Ugye itt már nem volt végem olyan gyorsan, minden esetre néztem ahogy csinálja, simogattam végig a popsiját, hátát, kezét, combját. Ő is visszanézett, tehát volt szemkontaktus, de alapjában véve az hozta meg a kellő hatást, hogy láttam, milyen szép magas, milyen szép hosszú kezei vannak és végigsimíthattam a combjait, ez önmagában is izgatóan hatott rám. :) A befejezésnél most viszont nem a kezében, hanem a szájában lett végem, aminek így utólag belegondolva jobban örülök. :) Csúszka, meg ilyen flancos dolgok nem voltak, de nekem egyáltalán nem hiányzott, jobb volt így. Hogyha az ágyon történik mindez és nem a masszázspadon, akkor lehet jobban el tudtam volna érni minden porcikáját. Így a lábait annyira nem tudtam simogatni legnagyobb bánatomra. Egyértelműen észrevehető a masszázs és az erotikus rész közötti választóvonal, tehát nincs a masszázs közben ide-oda elkalandozás. Ezen talán lehet változtatni megbeszélés alapján, nem tudom. Őszintén szólva ez a csúszka dolog például jó, de nekem nem hiányzik egyáltalán, így nem is akartam beszélni róla. :)
  • Elszámolás:

    Előre szerettem volna rendezni, de megkért, hogy utólag, így a kis szekrénykére tettem, direkt nem hoztam szóba külön. Mivel azóta sem kerget semmilyen behajtó, így gondolom a megfelelő ajándékot tettem le. :) Budapesti átlag. A KF lenne extra nála, de arra nem gerjedek, így nem is kérdeztem rá. A csók az biztosan kizárt, viszont van NFVSZ a levezetésnél. Lehet a felvezetésnél is lett volna, csak így jött ki. Mivel nekem így is rendben van, ezért ezt sem forszíroztam. TP nincs, összesen voltam 134 percet ajtótól ajtóig, vagyis a másfél óra rendben volt, hogyha az öltözködést, zuhanyzást és a felvezető kérdéseket is beleszámolom.
  • Összkép:

    Magas lány és mint írtam, kifejezetten a zsánerem. :) Szép is, rendes is, a zombis beszélgetést pedig extrának vettem. :) Tipikusan ilyen barátnőt szeretnék. :) Valóban sokat beszél, de igazodik az igényekhez és a témákhoz, tehát nem zavaró. Aki a masszázs miatt megy első sorban és bejönnek neki a magas lányok, az szerintem ne hagyja ki. :) Amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani az az, hogy meg kell vele beszélni a dolgokat, rá kell kérdezni, ezt lehet-e, azt lehet-e. Több olyan dolog volt a beszijeiben, amik a masszázs határán belül mozogtak és rendben voltak, csak kérni kellett. Az, hogy én semmi ilyesmit nem kértem azért van, mert baromira nem hiányoztak. :) Ez a program nekem így volt jó, ahogy. Amin javíthatna, hogy a vállakat és a csuklyás izmot tovább masszírozhatná, legalábbis nekem ez az egyetlen, amire plusz igényem merült fel.
Happy Massage