• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Touch!
    Köszönöm a kedves szavakat.
    Én is jól éreztem magam!
    Remélem lesz még alkalmunk egymáshoz!
    Szép napot!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefon, ő vette fel, egyből volt időpont.
    A telefon tükrözte a stílusát, vagány és laza csaj, természetesen viselkedett, semmi megjátszás vagy feszültség.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető, metrótól 10 perc lehet, villamos oda visz a környékre, Körúttól pár perc séta, Üllői úttól talán még közelebb is, Boráros tértől sincs messze. Parkolás fizetős.
    A kapu mellett virágárus, így ha valaki virágot vinne, nem kell messziről vinnie :-)
  • Helyszín:

    A ház:
    Belvárosi bérház, amely nem a régebbi típusú, de talán nem is a mai lakópark, hanem valahol a kettő között.

    A lakás:
    A lakás nem a legújabb, de nem is lelakott. Olyan mint ahol laknak, rendben van teljesen.
    A fürdőszoba: A fürdőben több mint egy tusfürdő, kád viszont csak egy volt. Normális minden, törülköző ok.

    A szoba:
    A szoba nem nagy, de elfér benne egy franciaágy, amely körbe is járható és még van egy szék is, gondolom a ruháknak, vagy üldögélősebb vendégeknek. Táncolni nem akartam, minden egyébhez pedig tágasan és kényelmesen volt hely.
    Egyébként tiszta, a célnak berendezett, korrekt szoba. Zene is szólt talán, de az ilyen dolgok mindig kiesnek, szerencsére bevonódok és semmi másra nem figyelek ilyenkor.

    Minden helység egy amerikai konyhás, nappali szerűségből nyílik, bár nem néztem körbe nagyon, mindig csak áthaladtam, odafelé majdnem semmiben volt Patrícia, kifelé semmiben, így nem az építészeti megoldásokra koncentráltam elsősorban.
  • Lány külseje:

    A képek mindent megmutatnak az arcon kívül, így nincs sokat hozzátennem ehhez. Arcra nem az a baba arcú tini, de teljesen rendben van, a kitakarás nem azért van mert lenne mit takargatni.
    A teste feszes, a pospi pláne az, a cicik szépek, talán az átlagosnál kicsit nagyobbak, mint a fotón is látszik.
    A testén mindenfelé változatos tematikájú tetoválások találhatóak.
  • Action:

    Miben fogadott:
    Abban a piros fekete fehérneműben fogadott ami a képen is van. A bugyi vagy mi cseles, mert olyan mintha bugyi lenne, de nem az, hanem csak egy körbeérő valami, ami a képen is látszik. Ez mi, és miért ilyen? Valaki mondja meg kommentben, miután hasznosak és jónak értékelte ezt a beszámolót :-)

    Hangulat:
    A hangulatot nem mondanám barátnősnek, inkább barátinak. Ez azt jelenti, hogy nem volt kedveskedő vagy nagyon cicás, inkább nagyon természetes volt. A beszélgetés nem erőltetett témákon keresztül ment, hanem ami jött. Látszik, hogy az első perctől kezdve nincs zavarban, hanem természetes minden tekintetben, nem akarja megjátszani magát, nem mutat odaadást vagy bevonódást amikor nincs.
    Olyan tudjuk, hogy hol vagyunk és kik vagyunk hangulatban, nagyon természetesen és oldottak voltunk.

    Action:
    Fürcsi után először simi meg hasonlók. Majd francia (gumisan kértem), amiben nagyon lelkes és lendületes volt, de ebben nem időztünk pár percnél többet.
    Majd aktus, a két klasszik pózban, mindkettő olyan amiben a férfi aktívabb, így számára nem sok feladatot adtam.
    Sokáig becsukott szemmel átszellemülten élte át ami történik. Ezt szeretem, semmi megjátszás, semmi nem valós dolog. Amikor jobban esett neki akkor nyögdécselt, amikor meg nem akkor meg csöndben volt, becsukott szemmel, és ez jó volt így, mert igazi volt.
    Aztán kicsit beszélgettünk is közben.

    Rövid kitérő az időgazdálkodásra:
    Már benne voltunk az aktus sűrűjében, amikor gondolkozni kezdtem, hogy mennyi időnk lehet még. Kérdeztem Patríciát, hogy hol van itt óra.
    Erre jött a meglepő válasz: "Sehol."!
    Mondtam neki, hogy így nem tudom, hogy 30 percnél vagy 55 percnél járunk.
    Nem is értette, hogy miért kéne óra, sőt visszakérdezett, hogy másnál szokott lenni? :-)
    Mondta, hogy furcsa is lenne, ha az órát nézné közben :-)
    Értetlenkedtem még egy kicsit, hogy akkor honnan tudják a vendégei, hogy mennyi idő van még, de jelezte, hogy nem figyeli az időt és nem is értette, hogy hogy lehet közben figyelni :-)
    Azt hiszem, hogy ennyire TP mentes helyen még nem voltam! :-)
    Mondtam neki, hogy én holnap délig tudom ezt csinálni, ha nem szól akkor ez lesz a vége. Mondta, hogy holnap délig nem ér rá, és egyébként sem bírná addig. Ebben maradtunk, és nem tudtam meg, hogy mennyi időnél járunk, de mint kiderült, ez nem számít szerencsére. Kissé szokatlanul kellemes volt, hogy nem kell időzíteni a dolgot, hanem csak engedni, hogy úgy történjen ahogy történik.
    Kérdeztem, hogy mi van ha jön másik vendég azonnal az előző után. Azt mondta, hogy ilyen úgysincs, mert mindig hagy szünetet is ezzel sincs gond :-) A TP tehát nem ismert fogalom nála :-)

    Visszatérve az aktusra:
    Az aktust egyébként jól bírta, az órából olyan 40 perc lehetett az aktus maga, missz, majd kutya, majd újra missz, közben ezalatt hol elmerültünk az érzéseinkben, hol simogattuk egymást, hol meg az órát kerestem és erről beszélgettünk :-)

    Végjáték:
    A végén kedvesen leszerelte rólam a felszerelést, nedves törlőkendővel kedvesen letisztogatott és még ekkor sem sürgetett sehova, magamtól kolbászoltam újra a fürdőbe.

    Balra el a színről:
    Majd pucéran beszélgetve kísért ki, mindketten megállapítottuk, hogy egy élmény volt :-)
    Természetesen ő volt pucér a távozásomkor és nem én :-)
  • Elszámolás:

    Nem kérte az ajándékot az elején, és bár előre akartam odaadni, elfelejtettem. A legvégén az újabb pohár víz hörpintésekor helyeztem el stikában a szobai komódon.
  • Összkép:

    Normális lány, teljesen természetes, minden szava, mozdulata és gesztusa őszinte és természetes, nincs semmi megjátszva, az van ami van. Rutinos szolgáltató, odaadó, figyelmes, baráti hangulat, egyszerűen kellemes az egész. Gördülékeny, laza és természetes helyzet volt.

    És a lényeg:
    Ha valaki tud rovásírást olvasni és járt nála vagy az én beszámolóm után ment hozzá, akkor dobjon egy üzenetet nekem, köszönöm :-)
Happy Massage