• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm Kedves a beszámolót!
    Nagyon aranyos vagy, én is jól éreztem magam. Remélem lesz még alkalmunk találkozni. Sok szeretettel várlak. csókjaim

  • Egyeztetés:

    Minden gyorsan és pontosan ment, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Felhívtam, beszélgettünk pár szót, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és egyeztettünk egy időpontot egy órával későbbre. Nem szokásom ilyen hirtelen bejelentkezni, általában előre tervezett időbeosztásom azonban felborult és megláttam, hogy újra aktív Timi hirdetése, így hát lecsaptam a kínálkozó lehetőségre. Kaptam címet is rögtön.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Lehel tér közvetlen közelében van, ahogy a térkép is mutatja, ezért a metrót választottam az objektum megközelítésére. Több trolibusz és villamos járat is van a közelben. A parkolással közvetlenül a ház előtt lehetnek gondok, de a mellékutcák erre is kínálnak kellő mennyiségű megoldást - nappal fizetség ellenében. Néhány utcasarkon belül több fizetős parkoló is kínál parkolási alternatívát. A ház elől hívtam újra Timit, kaptam kapucsengő számot, emeletet és bebocsátást.
  • Helyszín:

    Régi társasház, zárt lépcsőházzal. Timi egyik emeleti lakásban rendel. Ugyan van lift de én mégis a lépcsőt választottam inkább. Az emeletre érve már nyílt is az ajtó és bejutottam az előszobába. Köszöntés, cipő le és az egyik szobába be.
    A szobában hangulatfény, két fotel és egy nagy franciaágy fogadja a vendéget - és persze Timi, de Róla majd később. Az ágy melletti falon egy szokatlanul nagy tükör teszi tágasabbá a szobát és várakozásokkal teli az elkövetkező tevékenységet :)
    A feleslegessé vált ruhákat a fotelok egyikén helyeztem el, majd kaptam tiszta törölközőt és útmutatást a fürdő irányába. Itt a szokásos felszerelés - több tusfürdő, szájvíz, zuhanyzó függönnyel - várt rám, ezeket szépen sorban, eredményesen teszteltem. Jelentem a kilépéssel sem volt gond - csúszásmentes és száraz kilépőt ért a lábam tisztálkodás után.
  • Lány külseje:

    Timi egy törölközőben és egy - a képeken is látható - szemüvegben nyitott ajtót, így nem csodálhattam meg Őt teljes, felöltözött valójában, de meg kell mondanom, hogy kellő mértékben izgató volt ez a fajta fogadtatás :)
    Valóban egy kis, törékeny termetű lány - ahogyan a bemutatkozásában is írja - közép-hosszú, copfba fogott barna hajjal, szép barna szemekkel. A mellei fantasztikusak, mind látványra, mind tapintásra tökéletesek. Szép, fiatalos és arányos test, a bőre hibátlan. (Mondjuk mitől lehetne hibás egy ilyen fiatal lány bőre???). Amit ki kell emelnem, ha már a formáknál tartunk, az a fenék. Ritkán találni ilyen csodás formákat, mint amivel Timi rendelkezik. Az arcról szerintem nem is kell beszélnem, hiszen nem rejti el - ha ilyen bájos arcom lenne, én sem rejtegetném :) Ez a szemüveg viszont vadítóan jól áll Neki!
    Röviden: Nagyon formás, szép, filigrán alkatú a hölgy.
  • Action:

    Amikor a tisztálkodásból visszatértem a szobába, már a törölköző sem volt rajta, egy szál szexis szemüvegben várt az óriási ágyon. A szobába a több színben játszó hangulatfény mellé hangulatos zene is költözött. Mellé heveredtem az ágyra és kis felvezető beszélgetésbe és kölcsönös simogatásokba kezdtünk. Lassan a válla felől tovább haladtam az arc felé, majd a nyak és a mellek simogatása következett, míg Timi sem tétlenkedett, kézbe vette a legkisebb barátomat - és egy nagyobbat készített belőle :)
    Rövidesen aktív és heves csókokba bonyolódtunk, amit egy franciás felvezetés követett Timi részéről. Abszolút kéz nélküli, az elején finomabb, majd egyre gyorsuló, technikás ténykedés követett. Később kezével is besegített, de inkább csak a golyókat simogatta, a környéket izgatta. Oly sikeresen végezte ezt, hogy kis szünetet kértem, hogy kezelésbe - akarom mondani nyelvelésbe - vehessem a csodás testét és a kis kelyhét. A fantasztikus mellek domborulatain keresztül vezetett az út Vénusz dombjáig a helycserét követően és el is merültem a csodálatos illatok és ízek világában. Igyekeztem minden tudásomat latba vetni, amelyet elismeréssel és pozitív üzenetekkel fogadott, d sajnos a gyönyörök kertjéig úgy éreztem, most nem sikerült elkísérnem.
    Fordulásra invitált és újra szájába vette az irányítást. Itt volt egy pont, ahol még elgondolkodtam a gumi felhúzásán és az aktusban való folytatáson, de gyors egyeztetést követően erőteljesebb műveletre és szájjal történő befejezésre ösztönöztem TImit, amit készséggel és nagy sikerrel véghez is vitt. 1-0.

    Kis pihenő közben elég jól elbeszélgettünk munkáról, a világ dolgairól, azt hiszem még nem igen találkoztam olyan hölggyel rövidke pályafutásom során, akivel ennyire nyíltan, őszintén elbeszélgettünk. Az időm tekintetében már-már az utolsó harmadba érkeztünk, amikor Timi kezdeményezésére belevágtunk a következő menetbe. Őszintén szólva nem sok reményt fűztem ennek sikeréhez, de azért persze nem tiltakoztam. Meglepetésemre kis barátom sem tiltakozott - miért is tette volna Timi finom szájában...

    Ismét Timi dolgozott, én közben gyönyörködtem a tükör által kínált ki- és belátásban, és kezemmel kalandoztam a feszes női testen. Kisvártatva kértem a csomagoló anyagot - most nem szalasztottam el a lehetőséget - és lovacskázni invitáltam a hölgyet. Professzionális lovas tudását nem tudta kiteljesíteni (az én kókadtságom okán), ezért a hagyományos pózra váltottunk. Na ez segített! :) Azoknak a csodás kebleknek a látványa, a tükör és a hasunk súrlódásai... Ettől még holtamban is megkeményedtem volna, ígyhát új erőre kapva éltem a lehetőséggel - akarom mondani a második lehetőséggel :)
    Nem akartam így befejezni, ezért félúton kértem egy újabb fordulást - kutyusba fordultunk és a tükör mellett így dolgoztam Timi fantasztikus testén. Ez a látvány sem volt éppen kíméletes, hiszen a fenekének formája oldalról és a tükörből is lenyűgöző, de ebből a nézőpontból... huhh..

    Itt lett végem nekem is és az időmnek is. Ekkora lövést a régi emlékek tárából tudnék csak előszedni, amekkora most Timivel volt. Sajnálom, hogy nem lehettem részese az Ő örömének, akkor tökéletes lett volna ez az alkalom - talán majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam át - még a vetkőzés előtt. Ő nem kérte előre, de én ezen a protokollon szocializálódtam, így szoktam mindig. Szerintem egy nagyon korrekt ajándékot kér cserébe az élményért. Nem akarom a pesti átlag frázist agyon pufogtatni, de valószínűleg megállná a helyét.
    Abszolút korrekt - inkább így illetném az illetményt.
  • Összkép:

    Timi nagyon helyes lány, megvan a magához való esze. Nem hiteget semmi olyannal, amit nem kapsz meg, viszont amit várhatsz Tőle, azt meg is kapod. Egy fantasztikus egy órát, nagyon jó élménnyel.
    A "lány a szomszédból" típus, akivel régóta jóban vagy és csak átugrasz hozzá egy kiadós fordulóra.
Happy Massage