• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsés voltam, első hívásom sikerrel járt és néhány órán belül mehettem is. Telefonban egyedi megfogalmazását kaptam a csomagajánlatnak: azt csinálok és annyiszor, ahányszor csak akarom. Remekül hangzott !
  • Megközelítés:

    BKV-val legközelebb a 14 sz.villamos Róbert Károly körúti megállójához a legközelebb, kocsival mind a Váci útról mind a Róbert Károlyról egyszerűen mgközelíthető egyirányú utca. Parkolás fizetős, azonban könnyű helyet találni.
  • Helyszín:

    Emeletes társasházban liftből kiszállva trükkös oldalfolyosón át juthatunk a lakáshoz. Tágas nappali, hangulatos tetthely, kényelmes franciaággyal. Kérte, hogy a fürdőben a kádat használjam, rápillantottam a zuhanykabinra ott valami dugulás vagy hasonló baleset keletkezhetett. Szóvá tettem, hogy üres a szájvizes flakon, elnézést kért de nem volt tartalék.A hölgy hosszú hajának elég sok bizonyítékát is láttam a fürdőben.
  • Lány külseje:

    Kicsit meglepődtem, mert már ajtónyitáskor is csak egy szál bugyiban állt előttem, kezeit a kicsi de formás keble előtt összefonva, mintha szégyenlős lenne (később kiderült hogy csak fázik). Gyönyörű arcú, vékony ,nagyon szép testű leányon legeltethettem a szemem. A pocin lévő kis szépséghiba szerintem gyermekszülés következménye. Ha eltaláltam, akkor külön dicséret illeti Lilikét hogy gyönyörű alakját meg tudta tartani
  • Action:

    Tisztálkodásból a szobába lépve a márt ismert hasonfekvő pózban várt az ágyon. Igencsak kedvemre való volt a helyzet, mert bámulatosan szép hát-popsi-láb látvány tárult a szemem elé. Az élményt pici csókokkal jutalmaztam tetőtől talpig, ezeknek nagyon örült.Lassan közelítettem a legizgalmasabb testrészek felé, és lekerült az utolsó ruhadarab is amely a pillangós ajkakat rejtette.Ezután olyan érzékien lágy franciát kaptam,amilyet talán még soha. Valójában alig vette be a szájába inkább csak nyalogatta és becézgette, de az élmény számomra egyedülálló volt. Majd én következtem:élénk nyelvcsapásokkal ízlelgettem a gyönyörök kertjét, a sóhajokból ítélve neki sem esett rosszul, amit tettem.
    A biztonsági felszerelés felhelyezését az előző beszámolóktól eltérően nem bízta rám hanem ő maga sodorta rá merev hímtagomra. A szeretkezést szemből és kutyus pózokban éltük át, de az ő kezdeményezésére kanálban is folytattuk egy darabig. Utóbbit ritkán szoktam művelni de nem is tudom miért , mert nagyon élvezetes volt, ezután gyakrabban fogok élni vele. "Ez az, kicsim" lehelte a végjátékban, és én óriásit lőttem a gumiba. Kis pihegés majd ő bugyi fel,engem küld pancsinzi el, és ő leül TV és telefon mellé. Megfürödtem, de volt hátra az időmből ezért visszakérleltem az ágyra búcsúsimogatásokra. Többre sajnos már tényleg nem volt lehetőség és komoly szándékot sem érzékeltem.
  • Elszámolás:

    Ajándék átlagos számú bonbon utólag, pedig először voltam úgy látszik még nincsenek rossz tapasztalatai
  • Összkép:

    A hölgy egy rendkívül ritka szépség, úgy az arca mint a gazella termete.A francia a gyengéd katagóriában mindenképpen díjat érdemel, az aktus nem különben. A végén a hozzáállás egy picit furcsára sikeredett, én azt szeretem ha az idő tejes egészében velem foglalkoznak. Meglehet, nem voltam szimpatikus, amit abból is gyanítok, hogy csók kimaradt a repertoárból, pedig alap kategória. Én valahogy megérzem ha a partnernek nincs kedvére a csók és ezért nem is erőltetem.
Happy Massage