• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg. Többször beszéltünk, nem okozott gondot az elérése. Nagy édi hangja van telefonban, ez nagy lökést adott, hogy felkeressem. Kedvesen tájékoztatott. Előző nap legeyeztettük az időpontot, aznap megerősítéskor kaptam meg a címet.
  • Megközelítés:

    A Flórián tértől tényleg 5 perc, de a Vörösvári út irányába. Közösségi közlekedés bőségesen, autóval egyszerű. Parkolás is megoldott.
  • Helyszín:

    Egy panelház 7. emeletén rendel. Maga a panel és a lakás is rendezett. A lakás szépen, igényesen berendezett. Szerintem ott is lakik. A fürdőt, a nappalit és hálószobát volt alkalmam látni, de az bőségesen meggyőzött az igényességéről. Tisztaság és rend uralkodott mindenütt. Kolleginával nem találkoztam, szerintem rajtam kívül csak ő tartózkodott a lakásban. Nem is emlékszem, hogy volt-e másik szoba. Két apróság, amiből az egyiken segíthetne. A fürdőben a kilépő vizes volt. Mivel egy szál törölközőben vonultam át nem volt gond, csak "kellemetlen". A másik apróság a lépcsőház ajtaja volt, ami nem akart sem beengedni, sem kiengedni. Ez okozott pár aggasztó pillanatot.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Adatai jól vannak megadva. Az arckitakarás is csak a diszkréciót szolgálja. Bárki megfordulna utánna az utcán. Gyönyörű mosolya van és ott a piercing a nyelvében, amit később volt alkalmam érezni is.
  • Action:

    Megbeszéltük, hogy kezdjünk a fél órás lehetőséggel és ha úgy érzem, maradok egy órára. Fürdés után az ágyra heveredtünk és hagytam kibontakozni. Végigcsókolta a testem, majd megállt a legnemesebb testrészemnél. A franciája kellemes volt. Érdekes érzés volt a nyelvpircingje. Nem mondom hogy életem legjobb franciája volt, de nem volt rossz. Igazából nem jöttem rá, hogy mit kellene változtatni rajta, úgyhogy csendben élvezkedtem. A 13. kerületi Betty-t még nem tudta felülmúlni számomra senki. Utánna én lendültem támadásba. Végigkóstoltam mindenütt. Nagyon dögös cicijei vannak, hatalmas bimbókkal. Az adatlapján alapnak szerepel a csók, bár bővebben telefon kiegészítéssel. Ezen átsiklottam kissé, pedig a lehetséges hölgyek kiválasztásakor ez most fő szempont volt. Be is próbálkoztam, ami nagy csalódás volt. Így utólag rá is nyomta a bélyeget az egész ott létemre. Vagy nem voltam szimpatikus neki, vagy nála ezt takarja a csók. Először elhúzódott. Mivel vágytam rá, ezért újra próbálkoztam. Ekkor mintha megadólag, de belement volna, de csak úgy immel-ámmal. Végül is hibáztam, mert rá kellett volna kérdezni előzetesen, vagy megérkezésemkor. Annyi szolgáljon mellettem, hogy mindenkinél megkérdezem, hogy szimpatikus vagyok-e neki és erre Ő azt válaszolta, hogy akkor be sem engedett volna. Gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Majd a nyakamba tettük a lábát, amikor sajnos túlságosan "bevadultam" és finomabb mozgásokra intett. Kérésemre visszatértünk a franciás kényeztetésem, amikor eszembe jutott a popó izgatás lehetősége, amit nyelvvel végez. Na ez baromira bejött. Nagyon ügyesen csinálta és így is lett végem. Letörölgettem magam és a fél órás opciót választva leléptem.
  • Elszámolás:

    Utólag. Öltözéskor az asztalra tettem. Annyi mint a telefonban. Pesti átlag, de tartalmaz minden általánosságban vett alapot.
  • Összkép:

    Igazából nem alakult ki közöttünk az összhang. Kedves volt de mintha nem lettem volna szimpi neki. A csók megzavart és ez rányomta a bélyeget az egészre. Más MT beszámolói és az érzésem alapján ajánlon Amirát, de nekünk ez nem most nem volt tökéletes. A végén szóba került a beszámoló és megkérdezte, hogy jó vagy rosszat írok róla. Akkor is jót mondtam és most is jót írok, mert nem a hozzáállásán múlott a találkánk végkifejlete.
Happy Massage