• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a beszit, és bár halványultak az emlékeim../.gondolom tudod ez mit jelent, még ha nem is vagy veterán ;D/ arra mindenképp szeretném felhívni a figyelmed, hogy rendkívül élveztem a veled töltött időt! Várom a kanapés jelenetet! :)
    Addig is ölelés Neked!
    D.

  • Egyeztetés:

    Többszöri levélváltás után végre ráértem, így reggel sms, majd délután telefonon. SMSre egyből válaszolt. Telefonon is elérhető volt a reggeli órákba. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    Troli is jár arra felé, de autóval érkeztem. GPS-sel pikk pakk ott van az ember, de a nélkül is oda lehet találni. Hungária Egressy sarkától szerintem 1 perc kocsival. Parkoló ingyenes. Sikerült egyből a ház előtt találni helyet, de ahogy láttam a környékén lévő más utcákban is van hely.
  • Helyszín:

    Régebbi típusú 3 vagy 4 emeletes ház. A "rendelő" nem luxus, nem lepukkant. Egy átlagos tiszta kecó. A szobába franciaágy kanapé, egy kis asztal. A fürdő is szép. Egy nagy sarokkád, vagy 10 féle tusfördő, fogkefe, szájvíz minden van ami kell. Egy kis zene meg megadta az alap hangulatot.
  • Lány külseje:

    Hát igen. A gyengéim a rövid hajú vagány külsejű csajok. Mivel a képeken az arca ki van takarva ezért volt elképzelésem, de a valóság még jobb volt :) gyönyörű szemek, szép arc, és az egész teste szuper. Olyan ránézel és tudod, hogy na ez a csaj most elkap és véged van egyből. Egy lenge szexi hálóruhába fogadott.
  • Action:

    Ajtón belépve két puszi, majd bekísért. Elmondta, hogy mi merre van, megkínált egy pohár vízzel és el is tűztem a fürdőbe. Vissza érve fel is pattant és heves csókcsatába kezdtünk. Közbe a kezemmel felfedeztem a testét és a célterületre érve bevetettem az ujjamat is. Majd az ágy mellé álltam, ő pedig velem szembe pucsítva rácuppant az ezredesre. Egy két felvezető lightos nyelvcsapás után, egyből mélyen bevette. Volt köpés, szívás, nyálcsorgatás...minden. Egy kicsit én is bekéreckedtem a gyönyörű lábak közé. Majd gumira fel és igen feszülten és kiéhezve érkeztem, így az első menetnek gyorsan vége lett a védőfelszerelésbe. Egy kis pihenés, csók után, készen a második felvonásra bepucsított. Ez a már mások által is megírt brutál látvány, főleg hogy a tükörbe elölröl is betekintést nyerhet az ember. Miután kifáradtam, fölém kerekedett és ezzel ki is készített. Még elég sok időm volt hátra így felajánlott egy masszázst és közbe kérdezősködtem erről-arról, majd az idő végeztével egy gyors tusolás és kiürülve feszültség mentesen tovább áltam :)
  • Elszámolás:

    Borítékba érkezésemkor az asztalra tettem. Nem vagyok még veterán, de az átlag felett van kicsit, viszont cserébe egy vad amazont kapsz. Amit ír az adatlapján azt kifogástalanul teljesíti, még kérni se kell semmit :)
  • Összkép:

    Nekem minden a helyén volt. Azt hogy Dóri mennyire élvezte azt nem tudom, mert profi a szakmájában, de én bevettem a hangokat :) Remélem még egyszer eljutok hozzá, mert vannak még ötleteim a kanapéval is! :)
Happy Massage