• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az időpont egyeztetés megint korrekt volt. Előző nap egyeztettünk, én voltam az első vendége. Az egyeztetésnél nagyon rugalmas volt Nagyon kedves, csábító a hangja, ha beszéltél vele, ki se lehet hagyni.
  • Megközelítés:

    BKV-val meg lehet közelíteni, busz és villamos is aránylag közel van. A házat könnyen meg lehet találni. Parkolás ingyenes, hely van bőven.
  • Helyszín:

    Mit írjak a helyszínről? Másodjára mentem, és ugyanolyan korrekt, kulturált környezet, mint volt egy hete. Törölköző, tusfürdő OK. Fürdőszoba tiszta és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Szép, arányosan formás lány, gyönyörű hosszú hajjal. Arca is nagyon szép, a cicik pedig igen kívánatosak, tenyérbe mászók. Szép kerek feneke hozzájárul a tökéletes összhatáshoz.
  • Action:

    A lépcsőházi ajtóban fogadott ez a tünemény, kedves és kívánatos volt. Felérve puszi, csók, simogatás, majdnem elfelejtettem, hogy a fürdőbe illene menni. Ennek az is oka volt, hogy még bugyi se volt rajta. Itallal kínált, utána irány a fürdőszoba. Mire visszaértem gyönyörű szexi cuccban várt. Nagyon figyelmes volt, mert azt mondta, igyekezett olyat felvenni, ami nem volt rajta egy hete. Persze a ruhadarabok gyorsan lekerültek. Utána csókcsata, bimbónyalogatás, amire nagyon jól reagált, és hát közben a puncit is megtaláltam. Lecsusszantam hozzá, egy kis lefetyelés, de utána jeleztem, hogy most ő jön. Jött is, minden volt, zacsinyali, szuper francia, és megint nem bírtam sokáig az elsőt, a szájába mentem el. Következett egy kis pihi, kellemes beszélgetéssel, majd én most már végérvényesen elővettem a punit. Ügyeskedtem, finoman, játszva a csiklójával, időnként ingerelve a bimbókat, aminek az eredménye egy csodás orgazmus lett. Meg is dicsért, hogy megint jó voltam, nagyon jól kezdődik a napja. Majd kis beszélgetés után próbálkoztunk a második menettel Az ezredes a francia hatására kezdett magához térni, de nem volt benne átütőerő. Kértem, próbáljuk meg 69-ben. És láss csodát, a punci hatására magához tért. Brenda is egyre jobban pörgött és a második orgazmusunk 69-ben, és egyszerre volt. Fenomenális volt az élmény, csak azt sajnálom, hogy a lovacskázás elmaradt. Utána megmasszírozta a fejemet és a halántékomat. Én azt hiszem, hogy a férfiember ennél többre már nem vágyhat.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt az elszámolás, utólag adtam a szükséges *****. Az ***-érték arány is nagyon jó.
  • Összkép:

    Az összbenyomás nagyon jó, már a hangja elvarázsol, amikor telefonálsz. Kedvesen, szexi cuccban fogad. Mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad. Könnyű vele összhangot teremteni. Nagyon jó érzésekkel jöttem el. Biztos hogy visszajáró vendég leszek. Érzed, hogy szereti a szexet, és ha figyelmes vagy te is, háromszorosát kapod vissza.
Happy Massage