• Brigi MILF

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyen ment. Szinte azonnal felvette, nagyon kedves hangon elmondta a tudnivalókat és az általam kért időpontban tudott is fogadni. Bár minden ilyen könnyen menne.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, könnyen megközelíthető, a II. kerület belső részén van, a nagykörúti villamos ajánlható, meg a 2. metró és még néhány busz jár arra. A megállótól pár perc gyaloglásra van. Autóval nehézkes, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi építésű házban van. Nem túl nagy lakás, a célra megfelelő. A baszobában egy viszonylag alacsony franciaágy található, rajta nem is tudom mi volt, de nem lepedő, az bizti. A lényeg, hogy valami cserélhető akármivel le volt takarva. Van még egy kanapé meg egy fotel, ahova le lehet rakni a ruhát. Ahogy körülnéztem nagyon praktikus kialakítású.
    A fürdőszobában rengeteg tusfürdő található, nekem nincs kedvencem és könnyű ilyen téren (is) a kedvemre tenni. Találomra szoktam választani egyet.
  • Lány külseje:

    Egy igazi MILF. Nagyon jó alakja van, szép szolibarna bőr, fiatalos megjelenésű, kellemes benyomást keltő csaj. Nem foglalkozom a korral, nem az a fontos, tapasztaltam már jó párszor, hogy sok esetben az érett MILF-ek vonzóbbak, mint a huszonéves lányok. Ez mondható el Brigi MILF-ről is. Hozzá kell tenni, hogy én imádom a tapasztalat hölgyeket. Jó pár évet letagadhat a korából. A képek jól tükrözik a valóságot, bár szerintem élőben egy kicsit csinosabb. A kezdőkép adja vissza legjobban a megjelenését.
    Van retus, de aki meglátogatja, az megérti miért.
    Leginkább a jókora méretű cickók és a szép lábai tetszettek.
  • Action:

    Már előre lezuhanyozott, így amikor kijöttem a fürdőből, az ágyon heverészve várt rám. Ledőltem mellé, egy kicsit beszélgettünk, aztán hamar rátértünk jövetelem okára. Lágyan simogatott, gyengéd érintése nagyon kellemes élményt nyújtott számomra. Bemászott a lábaim közé és nagyon rövid cirógatás után hamar elkezdett franciázni. Amikor hadrendbe álltam, kérdezte, hogy szeretném. Kértem, hogy lovagoljon meg, jól beleült, fel-le, előre-hátra, mindenhogyan mozgott, e változatosság nagyon tetszett. Kis idő múlva javasoltam, hogy feküdjön hanyatt és váltsunk misszionárius pózba. Majd papás-mamás következett. E pozíciók váltották egymást, amíg végül elsültem. Leginkább a papás-mamás pozíció tetszett, nagyon jól döngethető csajszi, közben visszajelzéseket kaptam kéjes hanghatások formájában. Ezen kívül a kézimunkáját emelném ki. Alapvetően szájjal izgatott, de kérésemre váltott és a kezeivel szerzett örömet. Ez nagyon jól esett, lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem jobban tetszett, mint amikor szájjal csinálta.
    Maradtam volna még tovább, nagyon sokáig, de hát a 60 perc az 60 perc, ezt pontosan tartottuk.
  • Elszámolás:

    Előre történt, mindig megkérdezem, hogy előre vagy utólag, Brigi MILF előre kérte. Teljesen korrekt volt, minden ugyanúgy, ahogy a telefonban megbeszéltük. Az *** az átlagban benne van, megéri a befektetés.
  • Összkép:

    Összegezve azt tudnám mondani, hogy Brigi MILF csupa nagy betűvel egy igazi MILF, nagyon kedves, korrekt hölgyemény, nekem nagyon tetszett. A külsejét tekintve a cickói és a lábai tetszettek nekem a legjobban. Amit kiemelnék, hogy a telefonban átlagon felüli kedvességet tanúsított felém, ami nagyon jól esett előzetes ráhangolódásnak. A helyszínen is nagyon kedves volt hozzám, jól éreztem magamat a társaságában. Nagyon hamar eltelt Vele az idő, irtó jót szexeltünk, leginkább a papás-mamás tetszett meg a kézzel történő izgatása. Szerintem megérte elmenni, érdemes volt Őt választani, nagyon kellemes élményekkel távoztam. Sajnos nagyon keveset beszélgettünk, többet szerettem volna, de más tartalmasabb időtöltéssel múlt el ez az egy óra.
Happy Massage