• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam. Rögtön felvette. Estére megbeszéltük a találkozót. Kérte, hogy előtte egy órával hívjam.
  • Megközelítés:

    BKV-val is könnyen megközelíthető. Autóval az egyirányú utcák miatt kissé macerás.
  • Helyszín:

    Tényleg kis lakás. Nem mondanám, hogy a legutolsó trend szerint lett az enteriőr kialakítva, de szerencsére nem lakásnézőbe mentem. Tisztasági és higiéniai szempontból rendben volt, habár a zuhanyzó mellé egy kilép jó lett volna.
  • Lány külseje:

    Nem ért meglepetés, habár szerintem a kiírtnál magasabb lehet. Nekem bejött a teste. Arca ugyan nem klasszikus szépségű, de az biztos, hogy ha meg látnám az utcán vagy egy szórakozóhelyen biztos csorogna utána a nyálam. Összességében jó csaj.
  • Action:

    Amikor a lépcsőházban megláttam, már tudtam, hogy jó helyen járok. Miután bementem, még jó pár perc telt el azzal, hogy álltunk egymással szemben, beszélgetünk és simogattuk egymást. Majd elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor az ágyon fekve úgy várt, mintha csak egy festő modellje lett volna. A festést ezúttal kihagytam, és inkább mellé bújtam. Finom csókok és simogatások mellett fedeztük fel egymást. Meg kell, hogy mondjam nagyon jól csókol. Nagyon sok nővel volt már dolgom, de csókja nálam benne van a Top 3-ban. Nem is emlékszem, hogy egyáltalán volt-e az életemben olyan lány, akivel első találkozásra ilyen szenvedélyesen lehetett smárolni.

    Megkérdeztem szereti-e ha legérzékenyebb testrészét kényeztetik. Szerencsémre pozitív volt a válasz. Nagyon finom élményben volt részem, de úgy láttam, hogy Amanda sem panaszkodott.
    Figyelmeztetett, hogy szűk puncija van. Nekem pont ideális volt. Így legalább még szorosabb ismeretségbe kerülhettünk egymással.
    Aktus után még sokáig beszélgettünk, mintha csak régi haverok, pontosabban szeretők lettünk volna. Nagyon sokáig voltam nála, egy órát bőven túl lépve (ezt konkrétan nem írnám le, mert nem szeretném, ha más MT elvárná tőle ezt az időtartamot).
  • Elszámolás:

    Szerencsém volt, hogy az utolsó pillanatban (távozás előtt) eszembe jutott, hogy ajándékkal illik megköszönni maximális figyelmét, különben mindketten kellemetlenül éreztük volna magunkat.
  • Összkép:

    Amandában egy nagyon szerethető, kedves, jószívű lányt ismertem meg, akivel mellesleg nagyon jó lehet smárolni, és tökéletes alkalmi barátnő. Nekem úgy tűnt, hogy Amanda jól érezte velem magát, és együttlétünket nemcsak ajándékom motiválta. Az a meglátásom, hogy igyekszik úgy megválogatni partnereit, hogy a velük töltött idő kellemes kikapcsolódás legyen számára.
    Érzelmileg és testileg feltöltődve mentem el tőle. Köszönöm, Amanda!
Happy Massage