• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Benibubu! :) Köszönöm szépen a beszámolódat, és a kedves szavakat!:) Cuki vagy.:) Pirosítóért bocsi, bár nem hiszem, hogy abból olyan sok lett volna. Szerintem említettem is, hogy a forró tusolástól beszokott pirosodni az arcom. Lehet annak a jele volt még rajtam, és azt láttad rajtam, nem a pirosítót, mert nem szoktam túlzásba vinni. Nem is szeretem ha egy nő túlzásba viszi a sminket számomra illúzióromboló tud lenni.:)) Csókollak és várlak vissza!:)

  • Egyeztetés:

    Pénteken hívtam, egy szombat dél körüli találkozót beszéltünk meg. Jelezte, hogy most a lovaglást inkább kerülné. Puszta kíváncsiságból meg akartam kérdezni személyesen, miért, de aztán ezt később elfelejtettem.

    Másnap a megbeszéltek szerint hívtam egy órával a találka előtt, úgyanúgy azonnal sikerült elérnem. Ő megkérdezte, hogy tudnánk-e a tervhez képest negyed órával később találkozni. Persze, részemről semmi gond.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület belvároshoz közelebbi része. Atom-tengeralattjáróval nehéz lehet megközelíteni, de minden mással könnyű. Én nem autóval járok, úgyhogy a parkolás részleteire nem figyeltem.

    Kivételesen még a kapucsengővel se bénáztam, mivel - ez szerintem az ipari forradalom remeke és a technikai fejlődés utolérhetetlen csúcsa - a kaput csengetés nélkül is ki lehetett fentről nyitni, amikor az ajtó elől hívtam.
  • Helyszín:

    Ha jól értettem, nem egyedül használja a lakást, bár ezt magamtól nem vettem volna észre. A fürdő tiszta, a szájvíz negro ízű - de régen éreztem ezt az ízt. A szoba nagy részét kitölti a franciaágy. A ruháimat egy székre pakoltam.
  • Lány külseje:

    Amanda a képein viszonylag keveset mutat meg magából, de ez ne tartson vissza senkit. Magas, vékony alkata van és nem sportosan, de fiatalosan feszes idomai. Halovány, pici bimbójú, szépen ívelt, az alkatához passzoló méretű cicik. Szép arcán az én ízlésemnek egy picit túl sok pirosító. Szerintem smink nélkül is fantasztikusan nézne ki. Kecses kéz, alig várom, hogy megérintsen. Csodásan selymes bőr, ami pedig az én kezemet vonzza.
  • Action:

    Mire a zuhanyból visszatértem, megszabadult a kis rózsaszín, a képeken is látható ruhától és anyaszült meztelenül várt az ágyon. Én melléfekve finom simogatással és a tekintemmel ismerkedtem a szépségével - amivel nehéz betelni.

    Mint kiderült szeret és nagyon jól tud csókolni. Szívta, szopogatta az ajkaimat, néha egy kicsit játékosan harapdált is. A csókok közben a keze elkalandozott az egyre merevebb farkam felé (bocs Webi, akkor se fogom ezredesnek hívni, ha kicsillagozod).

    Ahogy a fogadott vendégek korából is sejthető, Amanda kedveli a nála idősebb férfiak társaságát. Arról már nem kérdeztem meg expliciten, de szerintem azt is kedveli, ha a férfi irányít a szexben. Legalábbis a mi együttlétünk alatt túlnyomórészt én irányítottam, ő erre kedvesen reagált.

    A csókok során egyre távolabb kalandoztam és idővel a lábai közt kötöttem ki. Élvezet volt a gyönyörű, ápolt punciját nyalni, ami neki is elég egyértelműen tetszett.

    Idővel váltottunk, és ő kezdett franciázni az ágy szélén ülve. Kérésemre a kezdéshez képest egy kicsit lassabban, közben a kezével néha a golyóimat ingerelve. Én eközben a szép hosszú hajának érintésével szórakoztattam az ujjaimat, vagy épp a játékszerét elvéve, hosszas csókokkal szakítottuk meg az így elnyújtottan kellemes perceket. Ő a kezét eközben is rajtam tartotta. A szemkontaktus jól esett volna, ha következőnek úgy hozza a sors, megkérem majd, nézzen többet a szemembe, de így is nagyon élveztem minden érintését, nyalintását.

    Gumit húztunk és papás-mamás pózban hatoltam be. Az átlagos méretemhez képest hihetetlenül szűk puncija nagyon intenzíven szorított, így a túl gyors végkifejletet elkerülendő, először csak ölelkeztünk, csókolóztunk, miközben már benne voltam.

    Ahogy a farkam jobban megszokta a puncijának szorítását, már normális tempóban dugtunk egy jót, amíg el nem élveztem.

    A szex után összebújtunk és egymást simogatva beszélgettünk meglepően sok mindenről. Nagyon nyitott, nem volt semmi szükség arra, hogy kínosan kerülgessük a tilos témákat. Okos, céltudatos lánynak ismertem meg.

    Bár még mindig nagyon kellemesen éreztem magam karjaiban, idővel én kérdeztem meg, hogy nem futottunk-e ki az időből, mire ő egy fiók mélyéről elővadászott egy órát és így kiderült, hogy már így is 10-15 perccel túlszaladtunk. Úgyhogy összekaptam magam és pár kedves szóval elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag egy óráért, az én kezdeményezésemre előre a szekrényre. Amanda szerint ráért volna utólag is, habár először találkoztunk.
  • Összkép:

    Aki a legtapasztaltabb lányokat keresi vagy esetleg a pornós dolgokat szereti, az ne ő hozzá menjen. Aki viszont a természetes, fiatalos, szende szépséget, a kedves érintést és szavakat értékeli, annak nagyon jó dolga lesz Amandánál.

    Én mindent köszönök.
Happy Massage