• Jazmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jázminnal közel három éve volt szerencsém találkozni egyszer, más néven, másik kerületben, de ugyanilyen csodás külsővel ténykedett akkoriban. Akkor itt (is) hirdetett, nem sokkal később lekerül(tek) a hirdetése(i), majd amikor újra felkerült egy másik, népszerű hirdetési oldalra, elhatároztam, hogy a halványuló, mégis nagyon kellemes korábbi élményt fel fogom vele frissíteni. Úgy tűnik, ennek most jött el az ideje. Napközben felhívtam, egy esti időpontot szerettem volna vele egyeztetni, kissé bizalmatlan volt, de korrekten tájékoztatott. Többnyire csak törzsvendégeket, ill. napi limitált látogatót fogad, próbáltam a bizalmat megalapozni nála azzal, hogy - még, ha így nem is emlékszik rá(m) -, de már jártam nála korábban, nem vagyok idegen. Leegyeztettük a találkát egy esti időpontra, kérte, hogy ha a helyszínen vagyok, hívjam a pontos cím miatt. Majd a randi előtt nem sokkal egy sms-ben negyedórás csúsztatást kért, természetesen, elfogadtam.
  • Megközelítés:

    A Váci úthoz közeli helyszín, a Duna Plaza mögött, de nem a gyönyörű lányok miatt méltán népszerű Marina Part, hanem egy hasonló karakterű, új építésű projekt annak közvetlen szomszédságában. Metróval gyerekjáték megközelíteni, autóval nem különben.
  • Helyszín:

    A lakás lifthez közeli, diszkrét, az átlagostól jelentősen eltérő színvonala miatt talán nem túlzás luxusnak nevezni. Tágas, amerikai konyhás nappali bőrkanapéján szabadultam meg a ruháimtól, egyedi ízléssel kialakított fürdőben tisztálkodhattam, amelynek ablakán beszűrődött a hangulatfény és benne Jázmin szívdöglesztő sziluettje a hálószobából. A háló is minden igényt kielégít, csak a tükröket hiányoltam, igaz, ez nem egy több lánnyal működő szalon. Itt csak Jázmin van és az ő elegáns és izgalmas miliője.
  • Lány külseje:

    Jázmin semmit nem változott az évek alatt, pont így emlékeztem rá: magas, arányos, feszes test, tökéletesen harmonikus, nőies idomok, selymes, puha bőr, illatfelhő, csupa szépség, maga a megtestesült NŐ. Hosszú, sima, kiengedett, fekete haja gyönyörűen keretezi hosszúkás, szép arcát. Ritka az ilyen tökéletesség, ami a külső adottságok, a belső kiegyensúlyozottság, a maximális ápoltság együtteséből fakad. Ha részleteznem kell: közepes (vagy annál picit kisebb), nagyon formás mellek hegyes bimbókkal, karcsú derék, szép has, formás popsi, gyönyörű, baba punci, csinos, hosszú lábak. A magas lányok között, azt tapasztaltam, ritka az ilyen formás, nem tinisen vékony, hanem nőies, mégis feszes test és az ilyen, mondhatni tökéletes arányok. Kérésemre Jázmin a képen látható fehér, szinte semmit sem takaró, csipkés bodyban fogadott, amelyet az ajtónyitáskor egy leheletnyi selyem köntös takart, de ettől hamar megszabadult. Ja, és persze, tűsarkú, amely egész ott létem alatt rajta maradt (semmi más)...
  • Action:

    A rövid ismerkedő és múlt felidéző beszélgetés után kötelező tusolás a hangulatvilágítás beszűrődő fényei kíséretében, majd átsétáltam a hálószobába, ahol a Szépség az ágyon várt a pici fehérneműjében. Csókolózni kezdtünk, majd fékezhetetlen vágyamnak köszönhetően végigcsókoltam az egész testét, természetesen, a legfinomabb falatnál kikötve és ott hosszan elidőzve. Előbb hanyatt fekve, majd oldalról, végül hátulról nyaltam, nem nagyon tudtam betelni a finomsággal, a látvánnyal, és az egész Szépséggel, akivel megadatott, hogy újra találkozzak. Ő közben a melleivel játszott, az ujjait szopogatta, majd az enyémeket is... Nem lehetett más a folytatás, mint 69, nagyon élveztem minden pillanatát, majd gumit húztunk, és előbb az ölembe ültettem, majd hátulról szeretkeztünk. Nem voltam csúcsformában, így nem is variáltunk sokat, így fejeztük be. Végig figyelt minden rezdülésemre, készséges volt, a kedvemben járt minden másodpercben. Az aktus után megmasszírozta a hátam és a vállam, közben jól elbeszélgettünk, majd kérésemre, a gyengémre, a talpmasszázsra is sort kerítettünk. Közben egyre érdekesebb beszélgetés kerekedett ki a megunhatatlan "nők és férfiak" témakörben, le is telt az óránk, de nem éreztette velem, azt hiszem, rá is kérdeztem, hogy le kell-e azonnal lépnem, de aztán folytattuk a beszélgetést, majd egy utolsó rohamot indítottam a lábai között, szerettem volna megajándékozni őt is egy kis gyönyörrel, de nem jártam sikerrel, lehet, hogy az én étvágyam jobban kívánta ezt, mint az övé. Kb. 20 perces időtúllépés után (ami miatt, remélem, nem neheztel rám), felöltöztem, testileg kielégülve, lelkileg kissé feltöltődve eljöttem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a pesti átlagnál harmaddal nagyobb ajándékot, amelyet a kapott szolgáltatásért cserébe nevetségesnek gondolok. Megértem, hogy Jázmin szinte csak visszajáró vendégeket fogad és feltehetően közöttük is válogat: az adottságai, a hozzáállása, a szolgáltatása és az őt körülvevő színvonalas és zavartalan közeg kiemeli a sokaságból.
  • Összkép:

    Egy üzletileg sikeres napot szerettem volna megkoronázni egy felejthetetlen estével. Sikerült. Remélem, lesznek még ehhez hasonló találkáink Jázminnal.
Happy Massage