• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Hercegem!
    Köszönöm Neked ezt kellemes beszámolót! :-) Igazán jó érzés olvasni, milyen jól érzed magad nálam, velem. :-) Örülök hogy két éve élvezhetem társaságodat, s látogatásod alkalmával barátként üdvözölhetlek. Csak az idő bizonyithatja, mennyire vagyunk egymásra hangolódva, s tesszük ezt teljes odaadással. Köszönöm a bizalmat, melyet viszont nyújtok neked, s Köszönöm a két év megannyi élményét. Értékelem minden percét, hisz megérdemled! :-)
    Várlak legközelebb is nagy-nagy szeretettel!
    Csók Niki

  • Egyeztetés:

    Igényeltem a Niki társaságát,mert már amúgy is egy kicsit régebben találkoztunk. Felhívtam és meg is beszéltünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot. Örült a hívásomnak és ez jó érzéssel töltött el engem is :)
  • Megközelítés:

    Az egyetem közelében fogadja a szolgáltatóhölgy a vendégeket. Kocsival mentem és rögtön találtam is parkolóhelyet a ház mellett ami ingyenes,de nem csak azért mert vasárnap volt. Hétköznap sem fizetős. Aki a tömegközlekedést választja,az a kettes villamossal juthat el a hölgyhöz. A buszpályaudvar pedig a a háztól száz méterre található.
  • Helyszín:

    Niki lakása egy direkt erre a célra kialakított kis kéjkuckó :) A berendezés,a kialkítás(különösen a szobában),mind a házigazda kitűnő ízlését tükrözi. A fürdőben zuhanyfülke található sok tusfürdővel,szájvízzel hozzá a megfelelő pohárka. A szoba az meg különösen egyedi stílusú,már csak a hatalmas ágy és a hatalmas tükör miatt is,ami beteríti az egész oldalfalat. A tisztaság az egész kecóban példaértékű!
  • Lány külseje:

    Szerintem Niki sokkal jobban néz ki élőben,mint ahogy az a képeken látszik. Úgy tudnám megfogalmazni,hogy ő az a csaj aki után visszafordulsz az utcán és egyből az jut az eszedbe,hogy húúúú de meg....:) (nekem már volt szerencsém a civil életbe is látni és nagyon divatosan öltözködik). Ő az a csaj akire ha ránézel és azt látod,hogy sugárzik a tekintetéből az erotika :)
    Nagyon csinos,formás alakja van. Látszik,hogy foglalkozik magával,sokat ad magára. Szexi fehér bugyiban és melltartóban várt. Ami a szép feszes barna testéhez kiválóan passzolt.
  • Action:

    Belépve a lakásba rögtön egymás karjaiba estünk.
    Megörülve egymásnak,ölelkezések és egymás illatát letesztelve beljebb mentünk a konyharészbe. Beszélgettünk kicsit és Niki megkérdezte,hogy szeretnék-e vele együtt zuhanyozni? Természetesen igennel feletem. Levetkőztem és irány a zuhany.
    Fantasztikus már az is ahogy fürdet,különös szakértelmet fordítva az intimebb területekre.
    A fürdés közben persze nekem is aktívan tevékenykedett a kezem Niki hibátlan testén. Majd kaptam egy kis előhangolást is a hangszeremen,hogy majd a szobába érve mi fog rám várni :)
    Törölközés és szájöblítés után bementünk a szobába és kezdetét vette a főműsor :)
    Érzéki csókok és simogatások után leheveredtünk az ágyra. Már nagyon nyalhatnékom volt :) Így hát én kezdtem a kényeztetést. Nagyon finom,illatos,jóízű puncija van,ami rendkívül érzékeny! Felhúztam egy kicsit a lábait és úgy kedtem nyalni. Közben a jobb kezét rátettem a fejemre és egy kicsit rá is nyomtam,hogy nyugodtan csinálja úgy ahogy a legjobban élvezi a tevékenységemet. Szavak nélkül megértettem vele,hogy mit is szeretnék elérni nála. Aminek az lett az eredménye,hogy egy olyan intenzív orgazmuson esett át ami döbbenetes :) Nyomta egyre jobban a puncijába a fejem,hogy már alig kaptam levegőt. Mondtam is magamba(istenem milyen szép halálom lesz,megfúlok a pinába) :)
    Meg beszorította a fejem a combjai közé és elkezdett remegni,na ekkor már tudtam hogy a célegyenesben vagyok. A kispárnát meg a szájára tette,hogy a szomszédok át ne jöjjenek a hangokra :) Ez az élmény leírhatatlan.
    Hagytam neki egy kis pihenőt,majd rátért az én kényeztetésemre. A tükörből folyamatosan tudtam követni a francia tudományát. Amit hihetetlen odaadással végzett. Bőnyálas,cuppogós isteni francia. A környékkel is foglalkozva. Mikor már elég keményre felcsigázta a farkamat,gumit húztunk és kérésemre nyeregbe pattant. Fantasztikus látvány volt ahogy a puncija egész egyszerűen bekapta a kis hímvesszőmet :) Kezdetét vette egy nem túl hosszú lovaglás,mert Niki nemsokára megint elélvezett. De úgy,hogy az ágyékrészem csupa punciszaft lett :)
    Hagytam megint,hogy pihenjen kicsit. De eközben nem szállt le rólam még benne voltam. Sajnos én meg lankadni kezdtem :( Így hát a vegyvédelmit levettük és megkértem,hogy franciásan végezzen ki. Dolgozott még rajtam és egy hatalmas adag fehérjét durrantottam az ajkai közé. Mikor visszajött a mosdóból beszélgettünk kicsit,majd újra lefürdetett és sajnos mennem kellett :(
  • Elszámolás:

    Elég régóta ismerjük már egymást ahoz,hogy a kölcsönös bizalom meglegyen kettőnk közt. Soha semmikor,még csak véletlenül sem esik szó az együttlét alatt az ajándékról. Amikor búcsúztunk egymástól diszkréten a konyhapultra helyeztem a bankjegyeket. Ami ezért az élményért igazán semmiség.
  • Összkép:

    Nikinél mindig jól érzem magam. Nemhiába vagyok már két éve visszajáró vendége. Nagyon jó a társaságában,jó beszélgetőpartner,fergeteges vele az együttlét. Megint mindent elkövetett,hogy maximálisan kikapcsolódjak. Én is igyekeztem az ő kedvében járni,remélem sikerült :) Ezuttal ő győzött 2:1-re az élvezések számát tekintve. Soha rosszabb eredményt :)
Happy Massage