• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a MOM-parktól, ahol éppen végeztem egy tárgyalásommal. Én eléggé el nem ítélhető módon, de azonnal szerettem volna Hozzá menni, mert egy általam más jól ismert, a MOM közelében lévő szolgáltatóval nem sikerült egyeztetnem, pedig a tárgyalás előtt biztatott, hogy legalább egy "elsősegélyre" beugorhatok hozzá. Lilike felvette, kedves volt és először 1-1,5 óra múlva akart engem fogadni, de meggyőztem, hogy 20 perc múlva, pont déli harangszóra én már nála lennék és nyugodjon meg nem kérek ebédet - rögtön a desszerttel kezdem.:-)
  • Megközelítés:

    Az egykor szebb napokat látott DOMUS áruház közelében a körútra merőleges kis utca. Parkolás ott fizetős, de van/volt hely.
  • Helyszín:

    Új építésű ház első emeletén egy nagyon hangulatos "kis" lakás. Nagy amerikai konyhás nappali, abból nyíló kellemes hálóval. A fürdő az ellenkező sarokban (ahol még egy kis szoba is van (akkor éppen a kutyusa tartózkodott abban), de nem messze és a kád üzemel, mert a tusoló éppen üzemen kívül van.
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy nagyon szép alakú, szép hosszú hajú, nagyon formás popsis lány látványa tárult elém. Engem arca, haja, szemei emlékeztetettek a legjobb magyar kézilabdázónőre. Szép, igényes és kedves nő. Laza pólóban, tangában fogadott, így a nagyon izgató és formás popsi simán látszott, amikor előttem ment. A mellei is finomak és pont kézbe illenek!
  • Action:

    Fürdés után hason fekve várt a nagy franciaágyon. Elkezdtem simogatni, puszilgatni, illetve a popsiját gyömöszölni, ami érezhetően bejött neki is. Kis idő múlva azután javasolta, hogy pihenjek le a hátamra és majd Ő foglalkozik velem. Naháááát, amit itt tapasztaltam az maga volt az álom. Lábam mellé fekve, fejét az ölembe hajtva olyan komoly átéléssel, kedvességgel és gyengéden, figyelmesen kezdte el nyalogatni, szopogatni a farkamat, hogy én ilyet még nem tapasztaltam a pályafutásom alatt. Volt, hogy csak mozdulatlanul bent tartotta és közben én simogattam a hátát, a szép és fantasztikusan selymes, laza haját, volt, hogy finoman rányomtam a fejét, de azért nem mélytorkosan. Majd szembe fordult az igencsak izgalomba jött farkammal és leköpte, majd bőnyálasan nyalogatta, miközben kéjes pillantásokat vetett felém. Én már alig bírtam magammal...folyamatosan két dologra kértem. Egy, hogy ne szopjon le, kettő, hogy csinálja még, mert zseniális, amit és ahogyan csinálja.Ja, és hogy ne nézzen így rám, mert az valami őrjítő! Pihenésképpen a zacsit és egy kicsit lentebbi részemet sem hagyta ki a szájjal való kényeztetésből, illetve volt, hogy szopás közben finoman a kezével simogatott alulról.
    Ezután én is aktivizáltam magamat és hátra fektettem majd elkezdtem nyalni és szopogatni a punciját. Mérséklet eredménnyel tettem ezt, ugyanis érezhetően nedvesedett és láttam kéjes pillantásokat, sóhajtásokat is halottam, azonban orgazmustól távolinak tűnt. Majd váltottunk, ugyanis újra a szuper szájába kívánkoztam.:-) Így Ő maradt fekve, én a párnákkal aládúcolt feje mellé térdeltem és toltam neki, miközben Ő is és én is a puncijában matattunk! Nagyon nedves lett és orgazmus közeli állapotba is került. Ez egyértelmű volt, ugyanis a puncija kézzel izgatása közben száját szopatva, azért igencsak felhevült farkamat - nem kis önmérsékletről tanúbizonyságot téve - időnkét elvéve a szájától, egyszer csak elkezdte hangosan, kéjesen (szemei fent) könyörögve követelni a Tőle kis időre megvont farkamat, hogy Ő bizony szopni akarja azt! Ekkor komolyan elgondolkodtam egy szájbab.....on. Mondtam is neki, hogy szívesen...de egyrészt nem emlékeztem, hogy ez mehet-e, másrészt meg ha már oda vitt a jó sorsom egy ilyen szuperNŐ ágyába, akkor kíváncsi voltam, hogy hogyan passzol a farkam a puncijába, mert azt már tudtam, hogy a szájában tökéletesen állt!
    Úgyhogy indítványoztam is, hogy húzzuk fel a gyerekfogót! Majd azonnal misszibe húzott magába és bizony ha lehet még fokozta a szájában érzetteket, ugyanis a puncija kellemesen szűk volt és nem is bírtam már sokáig dugattyúzni benne, amikor elért a végzet, úgy éreztem, hogy Ő is a farkamat szorongatóan, ütemesen lüktet...GYÖNYÖRŰ érzés volt! Pihegtem is egy darabig utána mire magamhoz tértem...
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt pesti átlag egy masszívan átlagon felüli szolgáltatásért! Előtte kérdeztem, hogy a végén, vagy előre kéri és lazán mondta, hogy ráér, pedig először jártam Nála...Ezt szeretem - nekem ez már a bizalom jele a randi elején!:-)
  • Összkép:

    Kellemes hangú, szép külsővel megáldott, értelmes, nagyon érzéki szeretőre leltem Lilike személyében. Nagyon kellemes a környezet is, ahol Őt lehet élvezni! Talán, ahogyan említettem is neki annyi kifogásolni valót találok, hogy a hatalmas tolóajtós tükröket én a hálószobába kértem volna az előszoba helyett...illetve mivel délben jártam ott, így egy kicsit kellemetlen volt a bejárat melletti étkezde forgalmassága...,de ennyi baj legyen, ha ilyen NŐről van szó, ennél sokkal több kompromisszumot is hajlandó lennék megkötni!:-) Azóta is visszavágyom...

    Isten őrizze meg Őt mindig ilyennek és irigylem azt, aki hosszú távon élvezheti majd a társaságát! Mindenképpen becsülje meg mindenki, aki együtt lehet vele!
Happy Massage