• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben majd telefonon pontosítva történt. Természetes, jó fej, nagyon simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Egressy úthoz közel, parkolás ingyenes, s nem probléma heylet találni, de a tömegközlekedés(buszmegálló) is nagyon közel van.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű társasház, de minden rendben vele. Nyugodt környék, a lakásba diszkrét a bejutás, rend, tisztaság mindenütt. A fürdőben kis sarokkád, tusfürdő-választék, szájvíz, minden OK.
  • Lány külseje:

    Senkit nem érhet csalódás: csinos arc, s ahogy az a fotókról is látszik, bombázó test. Ami nem látszik: finom, illatos bőre, természetes szépsége.
  • Action:

    Nagyon szexi szerelésben puszival fogadott, s nem sokat teketóriáztunk, én gyorsan a fürdőbe vonultam. Visszatérve az ágyon várt, már csak melltartó, bugyi és harisnya volt rajta, amik remekül kiemelik csodás alakját, adottságait. Nem nagyon tudtam betelni teste felfedezésével, csókolództunk - mely mint már mások megénekelték, remek dolog Dórival -, közben mindketten kényeztettük egymást, végül Dóri egy párnát tett csípője alá, kényelmesebbé és izgatóbbá téve ténykedésemet. Finom, izgató ütemes mozgásokkal, lábát fel-fel húzva, csípőjét szájamhoz nyomva élvezte amit csinálok, s hamarosan siker nyugtázta igyekezetemet, Dóri szenvedélyes hangok és mozgások közt elélvezett. Simogatások, csókcsata után újra egymásnak estünk, 69, lovaglás következett, melyek következtében Dóri és én is közel kerültünk a csúcshoz, majd misszibe fordultunk, ám ekkor sajnos túl hamar lett végem. Szünetben beszélgettünk picit, nagyon közvetlen, természetes lány. Hason feküdt, így hamar formás popsija kötötte le a fegyelmemet, mire bepucsított - na ez aztán tényleg leírhatatlanul szép, izgató látvány, ami el is indította a másdik menetet, francia, 69 után ismét sikerült elrepítenem Dórit, aki eztán módszeresen kínozott a legédesebb pózokkal és franciával, így végül a a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni, közösen élveztük a pillanatot. Aztán kimerülten összebújtunk, beszélgettünk még picit, aztán időm lejártával a fürdőszoba felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, az elején a polcra tettem, ott is maradt. Átleg feletti a rózsák száma, de nagyon megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Dórival, fantasztikus természetes adottságokkal megáldott, igazi dögös csaj, aki imádja a szexet.
Happy Massage