• Helena94

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Helena arcos fotói a kezdettől fogva felkeltették figyelmem. Nemrég újabb fotók kerültek fel róla, amelyeken egy még csodálatosabb lány látható. Ettől kezdve csak az volt számomra a kérdés, mikor látogatom meg.
    Egy hete hívtam fel, kedélyesen elbeszélgettünk, kézségesen tájékozatott mindenről. A hangjával már ekkor teljesen elbűvölt. Mivel elutazott a hétvégére, abban maradtunk, hogy hétfőn keresni fogom. A hirdetése a hétvégén inaktív volt, viszont ez hétfőn is így maradt. Mivel csevegtem vele, szerencsére ott látható volt a telefonszáma, így próba-szerencse alapon felhívtam. Ő vette fel, tudtam vele beszélni és megállapodtunk, hogy szerdán kora este találkozunk.
  • Megközelítés:

    Kökitől nem messze, az Üllői út közelében lévő panelház a célpont. Villamos és számos buszjárat pár percre. Helenától a közelben kértem telefonon navigálást, különben nehezebben találtam volna meg őt.
  • Helyszín:

    Földszinti lakás, lépcsőzni alig kell. Pár évtiztede épülhetett a ház, ennek megfelelően minimalista színvonalú minden, tipikus panel. A lakás láthatóan átalakított a vendégek fogadására, de mindez csak a célszerűség jegyében - semmi cicoma.
    A cipő és a kabát levétele után az előszobából az egyik szobába invitált. Kicsi, minimalista stílusban berendezett félszoba, melyet jórészt elfoglal egy nagy matrac. Előtte szék és egy kis asztalka. Az ablak sötét függönnyel volt eltakarva, a csekélyke, ámde romantikus világosságot néhány gyertya szolgáltatta. A kevéske tökröt márcsak emiatt sem lehet mozizásra hasznosítani. Zene nem volt, de nekem nem is hiányzott.
    A fürdő is egyszerűen, célszerűen berendezett. Tusfürdőből párat találtam a csapnál, egyik szerencsére férfiaknak való volt.
  • Lány külseje:

    Még oda sem értem a teraszon, már nyílt is a bejárati ajtó és ott állt előttem életnagyságban a várva várt lány, Helena. A máshol megszokottól eltérően ingben és halásznadrágban fogadott, puszik kíséretében. Az volt az érzésem, mintha a rég nem látott gimis barátnőmhöz érkeztem volna. :-)
    Külsejéről szerencsére sokat nem kell írnom, hiszen a képeken nem titkolja előttünk bájos arcát sem. Megadott adatai szerintem stimmelnek.
    Kéremszépen, Helena élőben sokkal szebb! Alkata úgy jó, ahogy van, nem nádszálvékony, hanem pont ideális. Sokat mosolygott nekem, ez különösen jól áll neki. Az újabb képeken nem egyenes, hanem kissé göndör a haja. Szerencsémre pont így viselte, nem pedig kiegyenesítve. Szerintem sokkal jobban áll az arcához. Ruhátlan testéről majd lejjebb írok.
  • Erotikus masszázs:

    A gyors fürdés után siettem is vissza a szobába, mert már nagyon vártam, hogy kicsomagoljam az aznapi ajándékomat, vagyis Helenát. :-) Nem is kellett kérnem, magától vette le az ingét, mire én átvettem a folytatást és a szűk nadrágját segítettem le róla.
    A képein ugye sajnos nem látható fehérneműben, hát végre abban is megcsodálhattam ifjú és felettébb szemrevaló testét. Majd lesegítettem róla melltartót és a bugyit is. Immár mindketten meztelnek voltunk.
    Szerencsére a gyertyák közelében állt, így ha kissé sejtelemesen is, de végigfilmeztem a szememmel csodás testét. Popsija (is) formás és feszes. Cicijei nem nagyok, de lányosan elegánsak, nagyon jó megérinteni, megpuszilgatni őket. Ezt rögtön meg is tettem, alig győztem betelni a fenséges látvánnyal. Aztán egy pillanatra lejjebb kalandoztam és kapott egy nagy puszit a teljesen csupasz puncijára is. Onnan felnéztem rá, hát ahogy fentről mosolygott le rám, azt nem fogom soha elfelejteni!
    - "Mivel folytassuk?" - kérdezte.
    - "Természetesen egy ráhangoló masszázzsal!" - válaszoltam erre.
    Tudtam, hogy nem képzett masszőr és egyébként is nemrég kezdte, így nem vártam el, hogy szétgyúrjon. Leginkább kellemes simogatásban volt részem. Persze az is nagyon jólesett.
    Utána megpróbálkozott a csúszkával is. A mellkasa beolajozását ő kezdte el, de ezt látva gyorsan felültem, hogy segítsek neki a szétterítésben. :-) Először a hátamon csúszkált. Szeméremdombjának szőr-kezdeményeit éreztem, ahogy végigszántják a fenekem környékét. :-) Hamarosan azonban a hátamra fordultam. Bekent engem is olajjal, majd gyengéden, leginkább az ő felsőtestével csúszkált az enyémen. Az arcát ekkor is összepuszilgattam.
    Mivel láthatóan fáradt volt és kissé köhögött, felajánlottam neki, hogy megmasszírozom. Ezt nagy örömmel vette. Elfeküdt hassal a matracon én pedig olajat kentem rá és kapott egy erős masszázst a lábaitól a nyakáig. Feneke bár csiklandós, de kibírta, ahogy az ujjaimmal végignyomogattam arrafelé, sőt kifejezetten tetszett neki. (Ezt még a legelső csajomtól tanultam és nem egy ismert fogás, de eddig minden lánynak tetszett.)
    Közben persze beszélgettünk mindenféléről, egész jó partnernek bizonyult ebben is. Én úgy éreztem, ahhoz képest, hogy először találkoztunk, jól egymásra hangolódtunk. A kémiának bizonyára köze volt ehhez, mert többször is mondta nekem, hogy kedves és szimpatikus vagyok neki. Én ennél többször dicsérgettem őt szavakkal, nehezen hitt nekem, pedig tényleg szívből jövően őszinte voltam hozzá.
  • Levezetés:

    Helena megfordulása után viszont én már alig bírtam magammal. Édes arcát kezdtem el puszilgatni (csók nincs), majd haladtam tovább a fülein és a nyakán át a cicijeihez. A babaolaj sajnos elrontotta a hamvas bőrének ízét, így lejjebb vettem az irányt és a combjai után a gyönyörkelyhe kapott számtalan puszit, mígnem átváltottam nyalásba. Helenának láthatóan és halkan, alig hallhatóan bár jólesett tevékenységem, de a fáradtsága miatt sajnos nem jutott el a beteljesülésig, pedig én nagyon kitartó voltam. Mondta nekem, nagyon jó volt amit csináltam és visszavár majd, hogy átélhesse velem az orgazmust.
    Azután a hátamra forulva elterültem a matracon. Helena mellém feküdt, majd kezével elkalandozott a szerszámom irányába és meg is találta, amit keresett. :-) Lassan kezdett izgatni, miközben gyönyörű szemeivel a szemembe nézett. Izgalmam ekkorra már a tetőfokán volt. De még megkértem rá, hogy édes ajkaival is kóstolja meg a hancúrlécemet. Kacér mosoly után lejjebb csúszott és gyengéden a szájába vett. Nagyon finoman, óvatosan franciázott, de jól csinálta, mert a fogait nem éreztem. Pár perc múlva elélveztem, de nem a szájába, hanem a kezei közé. Nem volt szívem őt végig szájba kérni, hiszen sejtem, hogy csak muszályból engedné. Segített letörölgetni szilviával, majd összebújtunk és cirógattam még őt.
    Mivel közeledett látogatásom idejének vége, közös tusolás következett. Alaposan meg kellett egymást mosnunk, mert az olaj elég makacsul vonzódik a bőrhöz. A fürdőben elég jó a világítás, így végre alaposan megnézhettem Helena szépséges, ifjú, hableány testét és akár egy modellnek is beillő arcát.
    A szobába visszatérve felöltöztünk, majd közösen elfogyasztottuk üdítő kíséretében az ajándékként hozott kókuszgolyókat.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, nem kérte előre. Az átlaghoz képest kicsivel kedvezőbb a másfél órányi ajándék mértéke. Aki csak egy órácskát tölt el és kézi levezetéssel megelégszik, az átlag alatti ajándékkal számíthat egy (szerintem) átlag feletti szépségű lány társaságára.
  • Összkép:

    Ami nem egy általános dolog Helena esetében az az, hogy az adatlapján nem véletlenül van bejelölve, hogy lányokat is fogad. Mint már a telefonban elárulta nekem, ő a lányokhoz vonzódik elsődlegesen, így ne csodálkozzak, ha nincs kellő tapasztalata a fiúkkal. Én ennek tudatában mentem hozzá, vállalva a kihívást, hogy talán tudok neki annyi viszonzást nyújtani, mint egy lány. :-)
    Személyében egy kedves, szeretetre méltó, üde, fiatal, lányt ismertem meg. Kicsit bátortalan, irányításra van szüksége, de ezt nem illik kihasználni. Végtelenül kedves, türelmes voltam vele és ezt érezhetően jó néven vette és meghálálta. A barátnős érzés nekem maximálisan megvolt.
    Visszarepített a múlt évszázadba, olyan érzésem volt, mintha az ifjúkori, sorozatosan sikertelenséggel végződő barátnőkeresési próbálkozásom egyszercsak mégis beteljesült volna. Szerettem volna ezt a mennyei érzést megtapasztalni, de ez egyben szomorúsággal is jár, hiszen mostmár tudom, hogy miből maradtam ki tizenévesen...

    Hogy ajánlom-e másnak? Igen, de csak olyan srácoknak, akik kedvesen tudnak viszonyulni hozzá. Csak semmi durvaság vagy hasonló.
    Ajánlom őt még olyan pároknak, ahol a lány biszex érdeklődéssel rendelkezik avagy nyitna ezirányba. Ők szerintem remek partnerre lelhetnek benne.
    Kéretik nagyon vigyázni rá, hogy mind több ideig körünkben lehessen!

    Aki meg netán Bomb Bird sorsa miatt aggódna, kérem ne tegye, mert találkoztam vele, Bomb él és virul! Az arca meg inkább sokszor pirult, hiszen végignézte, hogy mit művelünk mellette... :-D
Happy Massage