• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ujabban mindig két lány számát készítem ki, hogy legyen B tervem is.Felváltva szoktam hívni őket. Jessyca az első hívásra felvette és kedvesen, kérés nélkül tájékoztatott a lehetőségekről, bár az adatlapról ismertem már azokat és éltem a bővebb információ lehetőségével is. A másnap reggel 8-at javasoltam, végül 9.30-ban kiegyeztünk. Kérte, hogy másnap reggel hívjam - már 8-tól elérhető -, akkor adja meg a pontos címet. Egyébként a térkép jól mutatja a helyet.
  • Megközelítés:

    Boráros tértől két perc, úgyhogy HÉV, busz, villamos, hajó stb., mindennel jól megközelíthető. A négy keréken közlekedők derítsék fel maguk, nem figyeltem sem a parkólóhelyeket, sem a fizetési zónát.
  • Helyszín:

    Kapuból telefon, kód, lift, be az ajtón. Emeletes, padlásteres lakás, lent amerikai konyhás nappali, erkély, a többit nem figyeltem, máshol legeltettem szemeimet. Fönt két szoba, fürdőszoba káddal. Mindenütt rend, tisztaság. Mi a fürdő melletti szobában voltunk, ott széles franciaágy párnákkal, szék a ruhának. A fürdőben zuhanyfüggöny a kádon, kilépő előtte, legalább öt tusfürdő, szájvíz, kis poharak. A lakásban többen rendelnek, ottjártamkor a lányok a teraszon küzdöttek a darazsakkal.
  • Lány külseje:

    Első találkozásunk volt, belépéskor bemutatkozás, puszi cipő le és Jessyca vezetett föl az emeletre. Csodás popsijáról nem tudtam levenni a szemem sem az alsó szinten, sem a lépcsőn fölfelé. Gyönyörű fekete bőr, nagyon helyes arc, igéző szemek, csodás popsi, nagy cicik és nyílt, őszinte érdelkődés, közvetlenség, vidám alaptermészet jellemzi Jessycát. Nme sovány, de nem is kövér, így jó ahogy van!
  • Action:

    Amint felérkeztünk a szobába átadtam kis ajándékomat - köszönte. A részletek megbeszélése után - francia órára jöttem - kaptam egy nagy törölközőt, vetkőztem, gyorsan lezuhanyoztam és alig vártam, hogy visszaérjek. Addigra levette azt a fűzőt amiben fogadott és ami oly jól kiemelte, nem takarta popsiját. Az ágy szélén ülve várt. Puszikkal, simogatással indítottunk, majd hanyatt feküdtem és Ő szépen lefelé haladva végigpuszilta a testem, míg célhoz nem ért. Kezdetét vette a szó szerint bőnyálas francia, közben melleit markolásztam, punciját izgattam. Köpködte, nyálát folyatta, mélyen, tövig bevette. Intenzíven munkálkodott, kérésemre lenn is tartotta, igazi mélytorkos részeket produkált. VSZ lett a vége. Még jó, hogy rákérdeztem előtte, torokra nem mehet, csak szájba. Kaptam törlőkendőt, Ő pedig kiszaladt a fürdőbe.
    Hamar visszatért, kaptam egy nem profi, de kellemes hát- és lábmasszázst. Jó beszálgetőpartner, hiszen értelmes lány.
    A második körben én kényeztettem, szemmel láthatóan élvezte ténykedésem, mozgatta csípőjét, izgatta cickóit, sóhajok, kis remegések kísérték munkálkodásom. Majd ismét Ő következett egy újabb franciával. No, ezt már jobban bírtam mint az első kört, akkor nagyon tele voltam. Dolgozott rendesen, változatosan a legnagyobb megelégedésemre. Egy idő után felálltam, Ő pedig elém térdelt, később guggolt és így folytattuk a franciát mélytorokkal, kényszerfranciával. Utóbbinál figyeltem, hogy hol a határ, mit bír. Néhány öklendezés volt, de tovább nem mentünk. Mindent megtett, hogy másodszorra is megszabadítson az utódoktól, de ezt már nagyon sokáig birom. Rákérdeztem mennyi idő van még hátra, a telefonján nézte meg - óra nincs a szobában - két percünk maradt, így a kis fickók bent maradtak a helyükön. Gyors fürdés, köszönés, puszi és el.
  • Elszámolás:

    Előre, az ajándékom átadásakor a polcra téttem. Ő nem kérte, de első alkalommal így illik. Budapesti átlag egy nagyon jó szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Egy közvetlen, kedves, nyílt lányt ismertem meg Jessyca személyében, aki figyel a vendégére és teljesíti kívánságait. Amikor ott vagy, csak rólad szól a történet. Sok minden kimaradt a randinkból, de majd legközelebb pótoljuk!
Happy Massage