• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Szia te drága.. :)
    Nagyon vártam már ezt a napot, hogy személyesen is meg ismerjelek.. :)
    Meg történt.. :P Aminek nagyon örültem.. :)
    Nem csalódtam, mivel a rengeteg levelecskék elárulták, kedves személyedet.. :)
    Millió csókocskám. :)
    Puszikaaaaaaaaaaaaaa.. :P
    Szivecske.. :)

  • Egyeztetés:

    Korábban sokat chateltünk, meg volt egy pár levélváltás is. Utána telefon, másnapi időpontot fixálva. Szerencsére pont ráért, nem volt semmi gond.
  • Megközelítés:

    III. kerület, könnyen oda lehet találni akár GPS-el, akár tömegközlekedéssel. Parkoló van bőven napközben, bár gondolom délután már kicsit nehezebb üres helyet találni. Én autóval mentem, parkolni is ingyen lehetett. Ház elől telefon, emelet megkap, lifttel fel.
  • Helyszín:

    Panelház egyik felső emelete. A lakásban szép rend és tisztaság mindenhol. A fürdő felszerelését egy áruház is megirigyelhetné :) A szobában kellemes félhomály hangulatvilágítással, tükörrel. Igazán otthonos. Tiszta lepedő előttem került fel az ágyra.
  • Lány külseje:

    A képek mindent elárulnak. Ami nem jön viszont át az a kisugárzása ami az első pillanattól kezdve rabul ejtett :) Élőben látva nehéz elhinni, hogy annyi idős amennyit ír magáról, nyugodtan letagadhatna jópár évet :) Feszes, bársonyos bőr, formás popsi, gyönyörű cicik. Nekem nagyon tetszik :)
  • Action:

    Lényegében már az érkezéskor elkezdődött :) Nagyon izgató piros ruhában fogadott alig tudtam szóhoz jutni a látványtól :)
    Belépés után rögtön barátnős csókok, simogatások, dörgölőzés. Nagyon jól esett! Még a kabátomat is elfelejtettem levenni, annyira belefeledkeztem az érzésbe :)
    Átmentünk a szobába, ott folytattuk, ahol az előszobában elkezdtük. Nem volt könnyű időt kérni, hogy el tudjak szaladni a fürdőbe.. Szerintem ilyen gyorsan még sosem tisztítottam le magamról az út porát :)
    Visszatérés után kicsit intenzívebben is belefogtunk egymás megismerésébe. Forró csókok ide-oda, mindenhova :) Elsőnek én merültem el a kényeztetésben. Nagyon finom volt minden porcikája. Utána én kaptam egy olyan finom franciát, amit már nagyon régen. Nem is bírtam sokáig, elsőre itt lett végem :)
    Rövid, összebújós beszélgetés következett, ami teljesen olyan volt, mintha egy régi barátnőmmel lettem volna. Ez az érzés az egész idő alatt bennem volt.
    A pihi után egyszer csak ismét az ölemben találtam, újabb csókcsata vette kezdetét. Hamarosan kértem a védőfelszerelést, és elindulhattam felfedezni a kéjbarlangot :) Egyszerűen csodálatos látvány volt a popsi ringatózó látványa doggyban, a cicik érintése misszionáriusban. Ez utóbbiban lett végem másodszorra.
    Kis pihegés egymásba fonódva, majd kaptam egy pohár italt. Rám is fért ekkor már :)
    Ismét baráti csevej, majd észrevettem, hogy mennyi az idő. Sajnos indulnom kellett, pedig nagyon maradtam volna még...
  • Elszámolás:

    Általában előre oda szoktam adni, de a belépésemtől kezdődően olyan intenzív, barátnős feeling volt, hogy erről akkor meg is feledkeztem. Szerencsére miután visszatértem a földre eszembe jutott ez a tévedésem és diszkréten a szekrényre tettem szerény hozzájárulásomat. Teljesen átlagos ajándék egy átlagon felüli élményért!
  • Összkép:

    Szivecske az a NŐ, akinél igazán értelmet nyer a barátnő feeling. Nagyon jól éreztem magam, teljesen olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Talán az mondja el a legtöbbet, hogy meg is kérdeztem, hogy nincs-e eladó lakás a házban :)
Happy Massage