• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az én hülyeségem és oda nem figyelésem miatt nehéz volt. Nem vette figyelembe, hogy idő közben megváltozott a telefonszáma. Az új számon már ment minden mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy minden közlekedési eszközzel egyszerű és gyors. Közel minden tömegközlekedési megállók és a parkoló is.
  • Helyszín:

    Változást itt sem tapasztaltam. Minden megvan ami az élvezetek elérését elő segíti. Normál méretű és nedvszívó törölköző, kellő mennyiségű és minőségű tusfürdő, hideg - meleg víz. A szobában pedig megfelelő méretű és kényelmet adó francia ágy.
  • Lány külseje:

    Számomra továbbra is csinos. A jó isten megáldotta hosszú combokkal, feszes kemény popsival, tenyérbe (nem szívlapát méretű tenyérre gondolok) illő mellekkel, melynek bimbói hamar keményednek.
  • Action:

    Most is fürdéssel kezdtem. A fürdőből jövet Ő már az ágyon várt a tőle megszokott pózban és szerelésben. Csak a rend kedvéért említem meg, hogy hason fekve, bugyiban és melltartóban. Mellé feküdtem úgy, hogy testünk egy T betűt formált és puszilgatni kezdtem a feszes fenekét. A puszilgatás alatt a kezem sem maradt tétlen. Simogattam a popsiját és a combját, amit szívesen vett mert kicsit széjjelebb tette a lábait, hogy jobban hozzá férjek a puncijához. Szerintem imádja ha egy férfi kéz, vagy akár női kéz simogatja és stimulálja erogén zónáit. A csókolgatásokkal feljebb haladtam és a hátára is adtam néhány puszit. Ekkor került le róla a melltartó az Ő segítségével. A T betű formációt feladtam és mögé telepedtem így vettem le a bugyiját amiben szintén segített. Közben a hátára fordult és én a lábai között voltam és szemléltem gyönyörűséges kelyhét. A kehely a számhoz került és kóstoltam. Az ujjammal hüvelyében kerestem a G pontot miközben a csiklóját nyaltam. Tetszését mutatva "ez az így jó" szavakkal illette. Sóhajtozásából úgy ítéltem meg, hogy nem sokára a csúcson van, ezért a lábai között feltérdeltem és óvszert ügyetlenkedtem merev szerszámomra. Közben vetettem pillantást nedves puncijára amit hamarosan megdolgozok. Puncija olyan volt mint a nyitott könyv rózsaszín lapokkal. Írok a könyvbe gondoltam és a ceruzámat bele csúsztattam. Lilike a lábaival átkulcsolta a derekam. Úgy éreztem, hogy sarkai a fenekemet ütögetik mint ha sarkantyúzna. "Nyomjad" hangzott el az utasítás, én pedig szófogadóan engedelmeskedtem a parancsnak. Egyre hevesebben toltam míg csak el nem ért a vég. A hüvelye oly szoros volt, hogy a tintám a gumiba pacázták magukat. Sajnos nem sikerült Lilikét ily módon kielégítenem. Jött a következő prikász "cicizz egy kicsit". Ekkor testünk ismét közel merőlegest alkotott. Bekaptam a jobb mellbimbóját és mint valami csecsemő szopni kezdtem. Közben észre vettem, hogy Ő a bal kezével simogatja a csiklóját. Át akartam venni e nemes feladatot de Lilike mondta, hogy " hagyd csak én". Azért nem maradt tétlen a kezem, mert az egyik ujjamat a hüvelyébe nyomtam. Jó meleg és nedves volt. Talán három percig voltunk így, amikor Lilike megfeszítette testét és elélvezett. Én feltérdeltem, hogy lássam hogyan élvez. A látvány is lenyűgözött, ilyet még nem tapasztaltam. Lilike szemei felakadtak az élvezet hevében. Az ujjam még mindig a puncijában volt és éreztem annak lüktetését és hogy erősebben nedvesedik. Így elégültünk ki néhány perc eltolódással és egy kis önrásegítéssel. Néhány percig még egymás mellett feküdtünk és beszélgettünk. Miután tudtam és éreztem, hogy a patronomat ellőttem már a második menet be bele sem kezdtünk. Ezért fürdés és távozás következett
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolás volt és Lilike csak fél órát számolt. Kellemes csalódás részemről a hölgy iránt.
  • Összkép:

    Csak dicsérni tudom Lilikét. Élvezi az együttlét minden pillanatát. Mindenkinek ajánlom a hölgyet. Ne sértődjön meg senki különleges természete miatt fogadjátok el így. Én is ezt tettem. MEGÉRI!
Happy Massage