• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment. Előtte egy másik leányzót hívtam, aki már a telefonos hozzáállásával erekciós problémát okozott, így Lottit hívtam, mint megmentőt. Korrekt tájékoztatás, gyors egyeztetés, nagyon rugalmas volt... Többszört egyeztettünk előtte..
  • Megközelítés:

    Nehézkes, mert elnéztem a címet, és egy utcával odébb csörgettem be, ahol egy mérges 40-es hang fogadott... :-) Minden a közelben, busz - metro-villamos, parkolás nehézkes lehet nappal, én elsőre találtam..
  • Helyszín:

    Régi bérház, a maga realizmusával. Fürdő öreges, kevés tusfürdő, a közös kedvencünk Lottival épp elfogyott... Na és?? A célra tökéletes. A szoba korrekt, hangulatos, tágas, a célra berendezett. Hangulatgyertya, szobainas, kényelmes nagy ágy... Tehát minden O.K!
  • Lány külseje:

    A képek alapján másra számítottam. Egyenes festett haj, picit felszedett. De... Ezzel a kisugárzással, a természetével (1 órai tapasztalat alapján)pont olyan, mint amilyennek lennie kell.. Természetesen szép..És az a popó.. Istenem.. Olyan formás... Ennivaló...
  • Action:

    Telefonban már kértem előre, hogy egyberuciban fogadjon, amit készségesen teljesített is. Gyorsan ledobáltam a ruháimat, majd irány tusolni, ahol is kértem, hogy maradjon dumcsizni. Fürcsi után szobába be, és itt pillanathattam meg először azt a csodás két hátsó félgömböt... Ölembe ültettem, majd elmondtam az igényeimet.. Egy filmbéli jelenetet akartam élőben is átélni, amihez Ő volt a tökéletes partner.. Kis simi, pár puszi a testemre, védőfelszerelés fel, térdelőtámaszba helyezkedtem, majd jött a popsikényeztetés.. Eddig ilyet csak dominától kaptam, hát azzal ellentétben ez mennyei volt. Közben egy kicsit játszadozott a tábornokkal. Majd kérésemre alámfeküdt, és szájjal végzett ki. Majd következhetett a kötelező beszélgetés. Ebben is partner volt, bár érezhető volt rajta, hogy már fáradt, pedig mondta kedvesen, hogy ma én voltam az első partnere :-) Mikor ránéztem az órára, jeleztem, hogy kezdődhet a második menet, persze, csak ha birom. Szegénykém küzdött derekasan, hogy újraélessze a tábornokot. Szerettem volna hátúlról beléhatolni, de sajna nem jött össze, pedig próbáltuk több pózban is.. Végül én felálltam, ő elém ült, s úgy kényeztetett. Jeleztem, hogy itt elkél a manuális rásegítés, mely hatására az utódok ismét a gumiban végezték.
  • Elszámolás:

    Előre adtam érkezéskor, mert ez volt az első talink. Megegyezik a pesti átlaggal.. Az ***-érték arány reális...
  • Összkép:

    Van úgy az emberrel, hogy semmi sem szenzációs (kivétel a popója :-), ám a teljes szeánsz annyira jó volt, hogy fantasztikusan éreztem magam. Pont azt kaptam, amire vágytam. Reális, öszinte, kifejezetten természetes, nem játszott szerepet, végig úgy éreztem, hogy a valódi önmagát adta. Az a szomszéd lány feelingem volt vele, akit szívesen megismernék jobban. Lehet, hogy megtöröm a szokásomat, s a következő utam is hozzá vezet, mert megérte.. Igen Lotti, TOP3, a természetességedért, mert az kaptam, amire vágytam.. Köszi...
Happy Massage