• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    még soha nem vette fel így szolgáltató ilyen lelkesen a telefont. azt hittem egész nap fogja vidáman mesélni a lehetőségeket. tehát teljesen jó. másnap ezek után világos volt hogy őt fogom hívni, és amikor hívtam, emlékezett a nevemre - kiderült hogy beírt a telefonjába... könnyű volt időpontot egyeztetni és tudtam hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    szokásom szerint BKVval mentem, ami nagyon egyszerű, hiszen egy főútvonal végén található a ház, és nagyon könnyű, mert az utolsó házról van szó. kocsival sem lehet nehéz, bár mondjuk Budáról jó kis út lesz. a háznál nem volt könnyű a bejutás, amihez jó hosszú kódot kell megjegyezni, még jó, hogy volt nálam papír és toll.
  • Helyszín:

    sima panel, személyesen és kedvesen inkább mint nagyon igényesen berendezve. a kisebb szobát kaptuk, kicsi, és csak matrac. nekem egy ilyen kalandhoz ez abszolút passzol. aki finnyás, talán picit spártainak találhatja, de mindenképpen megvan a szükséges rend és tisztaság, ja és most már nem olyan fontos hogy nincs meleg, de a szobában van egy nagyon frankó lég kondi gép, ami nyáron aranyat érhetett.
  • Lány külseje:

    a fő itt az volt, hogy Dóri az a nagyon kedves, lelkes, odaadó lény volt akivel a telefonon beszéltem. szerintem nem is veszi fel más neki, nagyon korrekt. arca miatt nem fordulnék meg az utcán, normális, átlagos. a teste viszont óriási pozitív meglepetés volt, mivel én a vékony lányokat szeretem, a képeket ennél vaskosabbnak tűnt egy picivel, de egyrészt félrevezetőek, másrészt azóta fogyott (gyakran pont fordítva van ez...). remek pici kis test, és nem csak a hátsója, hanem a mellei is nekem nagyon bejöttek. minden jó rajta. jól tartja magát, olyannak is jó lesz, aki általában a tinikhez ragaszkodik.
  • Action:

    nagyon egyszerű és számomra nagyon szimpatikus Dórinál a deal: ő csak olyat vállal amit higiénikusnak tart, cserébe ezt baráti áron teszi, és még annál is barátiabb módon bőkezű az idejével. együttfürdéshez nem hogy nem extraként vállal, hanem majd hogy ragaszkodik hozzá, hogy vigyázzon a higiéniára. nekem ez nagyon tetszik, nekem is fontos az elővigyázatosság, de persze lehet hogy van aki nem ezt tolakodásnak veszi, vagy mi. mindenesetre azelőtt is töröl kezet, hogy nyúl az ember férfiasságához, egy kicsit mint egy masszázsszalon. de nekem ez tetszik. ami fura volt, hogy egy frottír lepedőre ereszkedtünk le, de amilyen alapos a Dóri, gyanítom ezt is frissen mosta ki. mindenesetre mindennek ellenére nem finnyáskodik, kértem egy kis simi után 69et amit azt hiszem mindketten élveztünk, addigra már úgyis egymásra elég jól hangolódtunk. beleült, aztán mindenféle póz, a súlykülönbözet ellenére elég jól bírta a papás-mamást is, de ő is jól tudja, hogy a H-turul a legjobb, és jól lehet döngetni, és kellemes. végül nem bírtam már a gumit és ő kis de formás melleivel szépen kivégzett. utána persze könnyű volt dumálni, de nem is forszírozta annyira mint gondoltam, beszélt a terveiről, stb. itt jó volt, hogy tudtam a beszámolókból, hogy nem sajnálja az idejét, ugyanis egy nagyon, nagyon lassú relaxáló masszázsba kezdett, talán egy órán át masszírozta csak a lábaimat. jó, hogy ráértem... :) de nagyon jó volt, és így annyira felépültem, hogy úgy bírtam a második menetet mint egy fiatal bika, egyszerűbb és szebb és talán gyorsabb is volt az elsőnél, ő ült bele háttal (a kedvencem), aztán sima misszionárius, remek, és gyönyörűt lőttem, bár megjegyezném, Dóri, és remélem, hogy a sók bók mellett nem haragszol érte, de nem kellett hozzá, hogy azt mondd, hogy "élvezz belém!" :) különösen ha ennyire nincs TP, mint nálad nincs... szóval, remek volt, nem egy filmbéli álomjelenet, egyszerűen egy csodásan felfrissítő délután egy ritkán odaadó szolgáltatóval, aki jól tudja, egy pasasnak mi kell. nagyon köszi érte Dóri!
  • Elszámolás:

    különösen így, hogy majdnem két órát voltam, lélegzetelállítóan baráti. akartam adni az elején, de Dóri ragaszkodott ahhoz hogy a végén adjam, majd el is feledkeztünk róla.
  • Összkép:

    különböző okból rég nem voltam így lánynál, így fontos volt egy kimondottan kedves es nyitott lányt meglátogatni. Dórinál ezt is megkaptam és sok mást is, bátran ajánlom annak aki egy ritkán korrekt és felemelő szolgáltatót keres.
Happy Massage