• lilike

  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    köszönöm! :) várlak ujra sok szeretettel,sok sok csókkal

  • Egyeztetés:

    Nehezen ertem el Liliket…. Valamikor het elejen probalkoztam parszor, de le volt zarva . Csutortokon deli oraban meg Pozsonyba voltam munkaugyben, racsengettem es egybol valaszolt is …. Sikerult pentek reggelre idopontot egyeztetni a varva vart tali megvalositasara… Reggel 8:15-korul kuldtem SMS-t megerositeskent ….Par perc mulva visszahiv hogy 9:00-kor var…. Hivom a bejarat ajtajabol es kert meg 5 percet…. OK
  • Megközelítés:

    Melekutca a Robert Karolyrol kb. 100 meter . Remek helyen van a lakas , konnyen odatalaltam GPS segitsegevel es a parkolas sem jelentett akadályt ami fizetos es mindig van szerintem szabad hely.
  • Helyszín:

    Uj epitesu, , belul tokeletes volt, nem hagyott kivanni valot maga utan, otthonosan berendezve . A furdo tiszta kad es zuhanyfulke (ami nem uzemkepes) a kilepo szaraz van tusfurdo valasztek es jo ilatu torolkozo a haloban a szekrenyben elokeszitve . A tethely kolon hallo szoba nagy kenyelmes franciaagyal felszerelve ,a ruhak a szekrenybe lehet lerakni , a celnak tokeletesen megfelelo, es ott lakni sem lehet rossz….
  • Lány külseje:

    Mar a kepein nezegetve is nagyon megtetszet , barna haj ,szep mindig mosolygos arc. Magas, vekony lany, hosszu combokkal, kicsi tenyerbeilo hegyes cicik, nagyon jo htaso futomu…... Egy zokd kis bikiniben fogadott, ami nagyon jol alt Neki es nagyon kivanatos volt. Kicsit meglepet hogy oszinte legyek…. A testalkata az idealom, bore illatos, az arca pedig nagyon edes ,mosolya orjito nagyon csini lany .Elso talalkozas leven mar az ajton belepve zavarba hozott megjelenese a kisugarzasa, mosolya , pedig a talalkozas elott kicsit feszult voltam, mivel nehany alkalommal mar zatonyra futottam, de O pillanatok alatt elvarazsolt. Atadtam a csokit ,kicsit meg zavarba voltam(szepsegetol es mosolyatol) majd beszelgetessel inditottunk.
  • Action:

    Ereztem van azert benne is egy kis feszultseg talan az elso tali miat vagy a korom miat (kicsivel tulleptem a 40-et)…. A furdobol visszaterve hasra fekudve vart a nagy kenyelmes franciaagyon. Fole hajolva vegigcsokoltom hatat ,nyakat , vekony jo foras popsiat… Fordult az allas en kerultem alura Lilike egy nagyon fincsi franciaba kezdet Lehele finoman es nagyon erzekien ami nagyon jol eset… Kis ido utan felyebb huztam en is kezdtem testset es cicieit kenyeztetni, csokolni ,simogatni ….O bujt hozzam mint egy kis cica, ami nagyon jol eset. Csokolozni nem volt nagy kedve inkab apro puszik csattantak el…. Fordultunk eggyet O lehevert az agyra es ujbol kenyeztetni kezdtem gyonyoru testet. Lejeb haladtam es a gyonyoru ciciket keztem kenyeztetni majd puszi az egesz testere es elertem a legizgib pontra a gyonyoru puncihoz ,ahol kis nyelvjatekba keztem. Hosszasan felterkepeztem nyelvemmel a puncijat. Nagyon finom puncija van, apro csipomozdulatokbol ara kovetkeztettem jo eshetet Neki , bogyoreszte a hajamat simogatta az arcomat .Remelem jo eset Lilikenek hol finoman ,hol kicsit erosseb kenyeztetes es sikerult csucsra jutassam…..(?) Kezembe nyomta az ovszert amit felhelyeztem (mar en is nagyon akaratam) erezni forro puncijat….:) Hason fekve elnyult a z agyon es bepucsitot ,keresere fole hajoltam es igy ovatosan a dako behatolt az ossze szoritot labak koze es verge elertem a forro puncit…..Lassan kezdtunk mozogni ,nem tudom mit hogyan csinlt de isteni volt erezni forro nedves punciat,igy hamar csucsra juttatot.Meg most sem tudom mit muvelt de fantasztikus erzes volt …..Levezeteskent nyomtam par puszit es az agyon elterulve cirogatuk egymast, en a testet simiztem O az arcomat cirogata ami jol esett .Megegyszer meglatogatam a furdoszobat az ora vege is lassan kozeledet ,igy hat feloltoztem es keszultem munkaba .Imadni valo csajszi ,úgy ahogy van. Orom volt a Vele eltoltot oracska , nem oranezos tipus, es nem okozott csalodast,nagyon levett a labamrol….:)
  • Elszámolás:

    Az Pesti atlag de az élmény mindent feledtet, és ami a normál keretekbe belefér tartalmazza. Tökéletesen elégedetten távoztam. Tavozas elott ,beszélgetés közepette rendeztük az anyagi részleteket, előre megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Baratno feeling! Nagyon jol ereztem magam vele, mely nyomot hagyott bennem a vele eltoltott ido. Csak ajanlani tudom minden ferfitarsamnak, de vigyazzanak ra, mert egy igazi gyemant,
    Talan job lett volna, ha mas korulmenyek kozott let volna alkalmunk megismerkedni egymassal. Orulok hogy megismerhettelek es igerem hamar fogunk talalkozni :) termeszetesen ha Te is ugy akarod…
  • Webi megjegyzése:

    Na itt meg a másik véglet. Semmi kishitűség :) Semmi baj a kicsit túllépted a 40-et -el, a legtöbb lány a komoly érett pasikat szereti nem a farkukat istenítő fiatalságot :)
Happy Massage