• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez a beszámoló egy Brenda&Betty páros randiról íródott, Bettynél találhatjátok a róla szóló részt.
    Az egyeztetés telfonon történt, szerencsém volt, 20 perc múlva mehettem is.
  • Megközelítés:

    Autóval kiváló, parkolóhely temérdek, a feltúrások szerencsére odébb vannak, így ideálisan és gyorsan megközelíthető. Tömegközlekedéssel villamos 5 percre, busz még közelebb.
  • Helyszín:

    Külső kapucsengő után Brenda lejön érted, és felkísér a belső ajtó kinyitása után. A lakás tip-top, fürdő kád+ függöny megoldással és 17 tusfürdővel (megszámoltam :D), szájvíz és pohár bekészítve. Törülköző ok. A helységben franciaágy, nagy fotel, kis hűtő üdítőkkel, falon tükrök.
  • Lány külseje:

    A lejövetelkor szexi miniruha volt rajta, amely a fürdésem alatt szexi fehérneműszettre változott. Brenda sokkal csinosabb, mint a képeken, egyszerűen nem fotogén alkat. Míg másoknál a kép látványára csorog az ember nyála, személyes találkozáskor pedig szembejön a valóság, itt pont fordítva történt; mikor szembejött a valóság, akkor kezdett megindulni a nyálelválasztásom. Le kell hogy írjam, a képek semmit nem adnak vissza a Brenda nevű jelenségből ;). Csinos arc, kis cicik, a képeknél sokkal jobb fenék.
  • Action:

    Két lányos akcióra neveztem. Fürdés után mindketten szexi fehérneműben vártak, amelyet Betty azonnal ledobott magáról, amint 1 méteren belül kerültem hozzá. Brenda is hamarosan követte a jó példát. Mivel láttam, hogy jó kezekben vagyok, rá is bíztam magam a lányokra. Ami utána következett, azt leírni nem lehet. Látszott, hogy nem először csinálják. Bemelegítésként a hátamra fekhettem, a lányok a deréktájamon helyezkedtek el, és megtekinthettem, ahogy csókolóznak. Nem kamuztak, így hamar bemelegedtem, különösen miután mindketten nekiestek a nemesebb szervemnek. egyszerre, felváltva, de szünet nélkül. Kímélet nem volt, teljes polírozást kaptam, környék plusz a zacsi is bejátszott :D. Nem rutinból nyomták, figyelték a reakcióimat, és reagáltak. Felmérték, kinek melyik testrésze jön be jobban, úgy helyezkedtek végig, hogy az a kezem ügyében legyen. Végig fel-le mozogtak, volt hogy Brenda volt a számon, aztán Betty, vagy fordítva, azután megint a másik. Közben Brenda is kényeztette kicsit Bettyt, csak hogy ne unatkozzunk :D. Miután kiderült, hogy kinek a szája jön be jobban (Brenda egy hajszállal nyert), Betty hagyta érvényesülni. Utána nemsokára én is érvényesültem. Észre sem vettem mennyire elrepült az idő, nem kapkodtak a lányok, rendesen elintéztek. Utána Betty masszírozott egy kicsit, közben beszélgettünk, de már ekkor túlléptük az órát, így szedelődzködni kezdtem. Azért egy kávét még kaptam. Fürdés, fájdalmas búcsú, tipli.
  • Elszámolás:

    Előre, borítékban, a bővebb infónak megfelelően. 2 lányért pont 2*1 órányi ajándék járt. Megérte. Nagyon.
  • Összkép:

    Brenda egy jelenség. Intenzív kisugárzással rendelkezik, értelmes, okos nő. Maximálisan odafigyel rád, a rezdüléseidet szinte előre megérzi. A szája fenomenális. Ha nem előre koreografált műsort akarsz, csak jól érezni magad, akkor biztosan jó választás, de szerintem az olyan irányú igényeket is csípőből megoldja.
Happy Massage