• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egyszer voltam nála, így többször váltottunk azóta üzenetet. Megígértem, hogy megyek és így is tettem. Online foglaltam, majd küldtem neki róla egy sms-t, amit egy percen belül visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    A Rendőrpalota szomszédsága. Aki gépjárművel megy, annak parkolóhely kereséssel és parkolási díjjal kell számolnia. BKK-val sima ügy, Árpád hídig metróval és onnan 3 perc gyalog, kényelmesen.
  • Helyszín:

    Gyönyörű új építésű lakóház. A kapunál kód, majd lifttel fel az emeletre. Bia lakása tetszetősen berendezett és a hálóból nyíló fürdőszobát továbbra is jó ötletnek tartom. A fürdőben minden mi szem-szájnak ingere (tusfürdők, szájvizek). A háló kellemes félhomállyal, nagy franciaággyal. a falon tükrökkel.
  • Lány külseje:

    Tudtam hogy egy gyönyörű Nő vár, hiszen nem először voltam nála! Az adatlapon szereplő méretek teljesen helytállóak. A képek tökéletesen visszaadják a formás, nőies alakját. Nagy barna cicaszemek és egy állandóan mosolygó, kecses ívű telt ajak van csupán kitakarva. Az ikrek ugyan kicsit szilikonosak, de ez egyáltalán nem zavaró, sőt nagyon kézre állnak. Továbbá végtelen kedvesség jellemzi! Ahogy múltkor, most is végig finoman simogatott.
  • Action:

    Csókkal fogadott! Szokásom szerint átadtam az ajándékaimat (virág+meglepi) amikkel sikerült kellően jókedvre derítenem. Elmentem gyorsan tusolni, ahová elkísért és végig beszélgettünk, kivel mi történt az utolsó találkozásunk óta. Ezt követően az ágyon igyekeztem minden jót újraidézni ami velem történt a múltkor és azt, hogy még mi maradt ki. Arra határozottan emlékszem milyen jó volt vele összebújni, csókolózni és simogatni, ezt nagy élvezettel most is megtettük. Újra nagyon finom, érzéki nyálas franciát kaptam, majd én próbáltam felfedezni az U pontját (van ilyen, nemrég olvastam róla!) több-kevesebb sikerrel, de hogy jól esett neki, ahhoz nem férhetett kétség. Egyébként nagyon mellélőni nem lehet, mert ez a hüvely és a csikló között található. Illatos, ízletes nyalakodásban volt részem, amit bármikor szívesen folytatnék. Finomhangolta a hangszeremet, majd felém kerekedett. A guggolós lovacskáját nem lehet megunni! Mind a látvány, mint az érzés felemelő. Áttértünk hagyományos lovaglásba is, majd jött ami sajnos kimaradt a múltkor, de most bepótoltuk. Annyira szép formás feneke van, hogy muszáj volt az ágy szélén térdelve hátulról a magamévá tennem. Nekem most először nyújtott többletet a falon elhelyezkedő tükör, ami szemből is láthatóvá tette, nem csak hátulról. A látvány annyira tökéletes volt, hogy így jutottam el a csúcsig. Gyors tisztálkodás és egy kiadós beszélgetés szerepelt még a programban. Az ajtóban búcsúcsókok és még egy ígéretet is kaptam az útra(de ez kettőnk titka).
  • Elszámolás:

    A múltkori ajándékot távozásom előtt leraktam az asztalra, ami az átlagnál egy kicsit magasabb, de arányban áll az élménnyel.
  • Összkép:

    Ugyanazokkal a pozitív érzésekkel távoztam tőle, mint múltkor. A kielégülésen kívül, hihetetlenül megnyugtat a társasága és az a kedvesség ahogy végig bánik velem. Visszatérő vendége leszek ezt követően is!
Happy Massage