• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam. Mint kiderült ő vette fel, gördülékenyen egyeztettük az időpontot és már gurultam is. Részemről nem volt kérdés, hogy megyek-e, de a biztonság kedvéért elmondattam vele, hogy mit hogyan,...stb., amire készségesen és részletesen válaszolt is.
  • Megközelítés:

    A helyszín már ismerős volt, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Nekem szerencsém is volt, a ház előtt parkoltam.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben, Szoba ok, bár zavart, hogy a ruháimat nem volt hova tenni. Egy ruhainas simán elférne. Az ágy mérete ok, kicsit nyekereg, de nem zavaró. A fürdő ok, türcsi jó illatú és van szájvíz.
    Ami viszont a helyszínnel kapcsolatban zavart, az a "munkatársak" fesztelen vihogása a nappaliban, amit csak egy ajtó választott el a szobától.
  • Lány külseje:

    Jessyca számomra egyszerre különleges és szép! Alacsony, formás alak, szép haj, finom illatú bőr,...kívántam az első pillanattól! Borzongok újra!
  • Action:

    Fogadás, program egyeztetés (fél óra), én rendeztem amit kellett, kaptam egy türcsit és irány a zuhany. Visszafelé már az ajtóban várt egy szál semmiben. Az ágyra heveredtem és idézem "akkor én le is támadlak!" Ugye nem kell mondanom, hogy nem ellenkeztem! A francia nem rossz, de nekem egy kicsit erős és gyors. Lágyabban szeretem, de elragadott a hév, így nem szóltam...pláne amikor tövig benyelte! Mivel 69ben voltunk, inkább a puncijába fúrtam magam és nyalogattam azt a gyönyörű, finom illatú és ízű csodát!
    A vehemens kezdés miatt elérkezettnek láttam az időt, hogy gumit kérjek. Először szemből gyönyörködtem abban, ahogy elmerülök benne. Nagyon izgató volt a kontrasztot látni a bőr színek között. (...igen, ő volt az első csoki lány az életemben...) Hamarosan kértem, hogy forduljon meg. Faltam a szemeimmel és igyekeztem mélyre ható benyomást tenni benne. Nem tartottam ki sokáig, egyszerűen képtelen voltam és szabadjára engedtem a magokat, teletöltve a gumit.
    Nagyon kellemesen elbeszélgettünk, mígnem a beállított óra jelezte rövid együttlétünk végét.
    Zuhany, köszönetnyilvánítás és távozás. (miután eltessékelte a barátnőket a nappaliból :-))
  • Elszámolás:

    Átlagos Pesti ****. Ugyan nem kérte, de én előre rendeztem.
  • Összkép:

    Igaz csak fél órát töltöttünk együtt, de én nagyon jól éreztem magam. Különleges élmény volt, jó volt, és nagyon szívesen fogok visszatérni.
Happy Massage