• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Jóreggelt!

    Az, hogy nem pizsamában jöttél, megbocsájtható bár nagyon vicces lett volna :)
    Én esküszöm felkelek hamarabb egyszer, ha ezt megjátszhatjuk! ;)
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Rovid online egyeztetes, es par nap mulva egy reggeli, csipas, kozos fogmosasos, pizsama party derengett a horizonton.
  • Megközelítés:

    Autoztam, a Hungaria korut-Thokoly keresztezodestol nem tul messze, egy eldugott csendes kis Zugloi utcaban van, parkolni ingyenes.
  • Helyszín:

    Regebbi kis lakoblokk, a lakas sem a modern szintetizalo/minimalista berendezesi (lassan 100 eves) divatnak hodol. De otthonos, kellemes es vilagos. A furdo nem nagy, de tagas sarokkad van beszerelve. Minden rendben, nekem tetszett - foleg a sok feny.
  • Lány külseje:

    Neveto szemu, sudar, de noies sziluettel megaldott lany, szep nagy puha mellekkel. Magassarku, combfix, bugyi, melltarto volt az uniformis, mind feketeben. Csabos na, a doki is ilyet irt a receptre.
  • Action:

    Miutan egymas kedvet es modorat par szoban kitapogattuk, es zuhanyoztam, az agyra heveredve kezdtunk gabalyodni, csokolozni, mellei is kaptak egy vizitet, majd valamikor, lecsusztam a labai koze. Ket kover perc utan szavak erkeztek: "Szereti a puncim a szadat azt hiszem". Ketsegkivul, az erzes kolcsonos volt. Es szep lassan, egy punci meg egy szaj viszontszerelmebol, szuletett egy egeszseges, 3.2 kilos fiugyerek. Csak viccelek, elelvezett. Meg is dorgalt erte gyongeden.
    Ekkor mar nagyon kivantam benne lenni, egy kis frontalis sexualizaciohoz fordultunk, ment is mint a karikacsapas. Gusztusos csihi-puhi volt, csokolozva, egymast elvezve. En megizzadtam, o ujat orgazmalt. Valami azt sugta ebbol bosszu lessz, es nem tevedtem nagyot.
    Amikor folkerult a vezetoulesbe, kezdodott is a devajkodas. Csak a futykos vegen jatszott lassan, kozben kajanul nezett, ilyenforman: "Ez az? Ezt akarod? Adjam? Mondd, hogy kered." (mindezt egy szo nelkul). Es amikor mar nyuszitve kertem - adta. Adta olyan erovel, lovagolt olyan lendulettel, hogy a medencecsontom tiltakozott (nyujtsa be irasban, epp dolgom van - mondtam neki). Mekkora jatek volt! Fuuujj! Most is megdobban bennem valami, ha visszagondolok.. :)
    Mivel nem volt modjaban hosszabbitani, a finalehoz az agy szelere terdelt, egnek emelte a farat, arcat meg az agyra nyomta. Amit ilyen szepen kinalnak, azt el kell fogadni. Nekilattam, es Igy lett vegem, remego labakkal, a szep feneket markolaszva.
  • Elszámolás:

    A vegen kerdeztem ra mivel tartozom, es adtam neki Magyarorszagi valutambol.
  • Összkép:

    Doriban egy csibesz tombol, jatek s moka a vilag, mig be nem parancsoljak vacsorazni. Ugyanakkor felnottesen magabiztos, igy az elottem szolok altal megjegyzett kozvetlenseg, pajtassag, bizalom mindjart megvan. Aki ideig-oraig nagykanallal szeretne habzsolni az elet nem is olyan apro oromeibol, ne hagyja ot ki.
    Amit meg eszrevettem, hogy ahanyszor egy centit is devialtam az egeszseges ferfiui mentalitastol, preciz pedagogiai osztonnel csapott vonalzoval a seggemre. Ha volna surgosen szuztelenitesre/kanositasra szorulo fiam, hozza kuldenem. Ha valaki, majd o ferfit farag minden habozo kisfiubol.
Happy Massage