• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt hetek alapján továbbra is tart az önajándékozó időszakom, úgy vélem megint megérdemlek egy kis kényeztetést, ezért kezdtem ismét nézegetni a kedvenceimet. Még éjjel döntöttem el, hogy másnap meglátogatnom Jess-t, reggel 8-kor kerestem a kora délutáni találka ötletével. Kábé fél óra múlva egy másik telefonszámról vissza is jelzett, kicsit később tudott csak fogadni, de sikerült megoldanom hogy ott legyek. Simán és gördülékenyen ment tehát az egyeztetés, reagált az üzenetemre. A telefonban is kedves és elsősorban kedvcsináló volt a duruzsulós hangjával.
  • Megközelítés:

    Nagyon szerencsés fekvésű negyedben tanyázik Jess, bármelyik eszközzel könnyedén megközelíthető – akár bkv, akár taxi, akár saját gépjármű. Aki saját kocsival érkezik jó eséllyel minden probléma nélkül tud majd parkolóhelyet találni, igaz fizetőset. Abszolút jó a helyszínválasztás szerintem akárhonnan is érkezik a látogató. A parkolás sem a legdrágább a városban.
  • Helyszín:

    Két szintes lakás, egy kicsit lelakva, illetve viszonylag sok lány dolgozik – van egy kis kupifeeling. Engem mindazonáltal ez egyáltalán nem zavart, sőt még a szenvedélyes hangok fokozták is a hangulatomat. A második emeleten található a baszoba, Jess gyorsan felvezetett, majd el is irányított a fürdőbe. A fürdő kicsi, de a célnak teljesen megfelelő volt. A tett helyszín szintén kicsi szoba, kisebb ággyal. Az ágy már a tetőtérben volt, konkrétan a tető alatt ami egy kicsit zavart, mert nem tudtuk az ágy teljes felületét kihasználni emiatt. Nem a legjobb helyszín tehát, lehetnek zavaró tényezők, de számomra tökéletesen megfelelt.
  • Lány külseje:

    Jess fiatal és pici csokilány, ahogy megtudtam valóban félig afrikai félig magyar. Nyilván a fekete vér dominál, szép csoki bőr ami puha volt és illatos, fekete haj és szemek ami nagyon vonzóvá teszi a kis csinos arcát. Korábban kubai mesztic és teljesen afrikai lányokat láttam, hozzájuk képest talán jobban is tetszett ez a kombináció. Igazi mosolygós lány amúgy, ez látszik a „mosolyizmain” is. Az alakja kifejezetten nőies, telt, formás nagy fenékkel és széles csípővel. Sajnos a cicik gravitálnak ahogy a korábbi beszámolókból is olvashattuk, szerintem ez is az afrikai vérnek „köszönhető”. Mindettől függetlenül vonzó lány, a huncut pofija és a hihetetlen nőies alakja mindenért kárpótol. És a végére hagyom a legizgisebbet – a kelyhe isteni finom, húsos és érzékeny, tényleg igazi kuriózum. Összegezve különleges lány, a fotók stimmelnek, aki különlegességre vágy maximálisan ajánlott kategória.
  • Action:

    Gyors zuhany után egymásnak is estünk a kicsi szobánkban. Pontosabban Jess esett nekem, nagyon gyorsan el is kapta az ezredest és hihetetlen technikával kezdte kényeztetni. Erre nem voltam felkészülve, kifejezetten meglepett a szenvedély és főleg a technika. A nyilvánvaló okok mellett biztosan azok a telt ajkak tehettek erről. Kérésemre egy kicsit visszavett a lendületből, majd 69-be fordulva én is közelebbről kezdtem vizsgálni a legérzékenyebb pontját. Érzékenynek bizonyult, nagyon kellemes hangokat is hallatott. Aztán fordultunk és tovább foglalkoztam nyelvügyileg a puncijával. Nagyon ízlett, tényleg különleges élmény volt ismét fekete puncit kényeztetni, alaposan kiéltem magam, miközben Jess sóhajtozott és élvezkedett. Ez így ment, ameddig már muszáj volt haladnunk, lovaglást kértem és kaptam is. VV, majd rám is ült a drága és elkezdett lovagolni. Nagy beleéléssel csinálta, nekem is nagyon tetszett ahogy fölöttem hullámoztak a bájai, jól meg is markoltam közben a derekát, és a fenekét – mikor mit értem. A látvány és a szűk punci alaposan kikészített, sajnos nem is bírtam túl sokáig, nagyot élveztem. Ezután kaptam egy kis vizet, elkezdtünk beszélgetni kicsit alaposabban, majd masszázst kértem. Erős keze van, nem profi, de az átlaghoz képest lényegesen jobb masszázst kaptam, tetszett neki a tetoválásom amúgy. A masszázs közben jót beszélgettünk, cserfes és jó kedélyű lány, felvidított, a szokásosnál jobban tudtam én is nyitni és érdekesebb témákról beszélgetni. A masszázs végére úgy éreztem nincs ma több bennem, az időnk is majdnem lejárt így öltözködni kezdtem és búcsúztam. A kolléganők (2-3-an) a földszinten bandáztak, úgyhogy kicsit várnom kellett, de utána a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Abszolút pesti átlag, az alapban is nagyon sok mindennel. Ha tekintetbe veszem, hogy hány hasonló egzotikus hölgyet lehet meglátogatni szerintem kedvező az ajánlat. A telefonban és a bővebb infóban, majd személyesen is ugyanazt az ajánlatot kaptam. Az érkezésemkor le is rendeztük, kicsit meg is lepődött, elég lett volna a végén odaadni. Megérte szerintem az akció, mind a szolgáltatás, mind az egzotikum miatt.
  • Összkép:

    Nem voltam top formában, de mégis egy nagyon emlékezetes akcióban volt részem. Elsősorban a színek miatt, de Jess hozzáértését és figyelmességét is érdemes kiemelnem. A helyszín nem a legmeghittebb, sőt inkább kupis, lehet, hogy ez valakit zavar – én viszont nem egy romantikus vacsorára készültem, illetve a szobán belül tényleg csak ketten maradtunk. Az ajándékért cserébe valóban kaptam egy profi, fiatal és csinos egzotikus hölgyet aki ért a dolgához, szenvedélyes és odaadó. Mindenkinek ajánlani tudom tehát, főleg akik nem voltak még fekete hölggyel. Akik voltak nekik is nagy élmény lehet Jess a korábban már említett erősségei miatt.
Happy Massage