• Helena94

  • Beküldte:
  • Helena94 reagálása

    Drága "kicsi Érintésem"!

    Elnézést, hogy így szólítalak, de nem szeretnék Ada mögött lemaradni, és én is gyűjtenék néhány jó pontot nálad... ;) Sajnálom, hogy ilyen szűkszavúan nyilatkoztál a velem töltött együttlétről, de el kell ismernem, hogy rég olvastam ilyen precíz, tömör, és jól összefoglalt beszámolót! Köszönöm a veled töltött időt, ami ugyanolyan kellemes volt, mint az írásod hangvétele! Várni foglak legközelebb is szeretettel, amikor esetleg egy kicsivel több szót tudnánk fordítani a Bomb Bird szabadon bocsátásával kapcsolatos követeléseinkről, valamint, ha szeretnéd, kitérhetünk a vallási kérdésekre is! ;)

    Puszi

    Helena

  • Egyeztetés:

    Feltűnt, hogy van egy lány, akinek a fotóin látszott, hogy foglyul ejtette Bomb Birdöt (Angry Birds figura) Gondolkozni kezdtem, hogy mit tehetnék érte, hogyan szabadíthatnám ki. Heléna több fotóján is jól látszott, hogy sanyarú sorsa van szegény madárnak.

    Gondoltam először Heléna bizalmába férkőzöm, ezért irkálni kezdtem neki a csevegésben és be is jött a számításom, mert válaszolgatott, kimondottan csipkelődve, kacérkodva. Tudtam, hogy nyert ügyem van, elnyertem a bizalmát.
    Három hétig próbálkoztam felhívni, az első két héten nem vette fel amikor hívtam, a harmadik héten sem, de egy perc múlva diszkréten megcsörgetett, így már tudtam vele beszélni.
    Nagyon kedves hangja volt a telefonban, korrekt tájékoztatást adott a szolgáltatásokról és az ajándékokról. Erről majd a megfelelő kategóriában bővebben.

    Tehát bájos hang, korrektségre törekvő részletes tájékoztatás és kedvesség. Öntudatos, kedves, csilingelő, laza hang. Igyekezett minden infót megadni és közben kedves lenni.
  • Megközelítés:

    A Köki Terminálhoz nagyon közel van az épület. Könnyen megtalálható, én mégis jól eltévedtem ezért késtem vagy 20 percet a másfél órás programból.
    Megjegyzem, hogy rugalmas volt, kiszámolta, hogy nem sokkal utána jönnek hozzá és akkor még mennyi fér bele, hogy tovább maradjak. Ez nagyon rugalmas és korrekt volt, köszönöm!

    Egyébként a tömegközlekedés jó, metró épp arra jár. A vonat is vidékről érkezőknek. Ha külföldről jön valaki, akkor az ország legnagyobb repülőtere sincs messze, így nemzetközinek tekinthető a helyszín :-)
    (Ez azért is jó, mert ha nemzetközi összefogás kell Bomb Bird kiszabadítására, akkor a közelben tudnak landolni a csapatszállító repülőgépek.)

    Egyébként viszonylag új építésű ház. Ott már talán családi házas, társasháza és építkezős szakasz kezdődik, nagyon közel van az említett plázához.
    Parkolás utcán vagy plázában mélygarázsban. Illetve aki magánrepülőgéppel érkezik annak azt a közeli repülőtéren kell hagynia, de ez ugye nem gond, mert nem nagy a távolság.
  • Helyszín:

    Telefon majd kaputelefon és bejutás, földszint, nem kell messze menni, se portaszolgálat, és van persze lift de nem érdemes nagyon liftezgetni, mert földszint a célállomás. Persze aki liftezgetni szeretne, tegye, mi közöm hozzá? :-)

    Kis lakás, konyhába érkezünk, onnan nyílik egy szoba és a fürdőszoba. Talán van még egy szoba a lakásban, de nem tudom, hogy használják-e örömszerzésre azt is, most nem használták, vagy nagyon diszkréten tették. Közben nézve a kolléganő Ada fotóit is, látszik hogy két szoba van, az egyikben méhsejt formájú, a másikban pedig négyszögletes tükrökkel, de a szobák mérete és berendezése hasonló lehet. Erről bővebben holnap írok :-)
    Mi most a méhsejtes tükrös szobában voltunk, ez gondolom mindenki számára lényeges információ, így nem akartam eltitkolni, kis kíváncsiak.

    A lakás jó állapotú nem vadi új most épült lakópark érzés, de nagyon kellemes, minden szoba pici, a fürdő normál méretű, normál káddal. 10 tusfürdő, látszik, hogy beszámolókon edzett már a magyar szolgáltatóipar. Törülköző ok, és a végén másikat kaptam, ez figyelmes!
    A szoba pici, hangulatos, besötétített. Matrac vagy tatami a földön (van különbség a kettő között vagy csak a tatami komolyabban és távolkeletibben hangzik?)
    Előtte kis szekrény, fotel, pici hely, de ruhát letenni pont elég, öltözni pont kicsit kényelmetlen, de nem megoldhatatlan, nem vészes. Így visszagondolva lehet, hogy leülhettem volna hozzá, hiszen ha állva öltözöm, akkor egy stadion közepén is elég kényelmetlen, így lehet, hogy ez nem a hely hibája. Persze nem mindegy, hogy az a stadion tele van-e vagy csak páran lézengenek benne. De ez most hogy jön ide?

    Kellemes zene, valami illat, talán füstölő, bár szerencsére füstöt nem láttam, ez jó. Ugyanakkor a zene és az illat is jó volt.
  • Lány külseje:

    Volt egy Gálvölgyi Kapcsoltam paródia valamikor ezer éve, abban mondta Gálvölgyi, hogy "Helénke egy tehénke!". Ez most itt duplán nem igaz, mert sem nem Helénkéről van szó, (lehet, hogy a Helénát is lehet Helénkének becézni, ezt nem tudom, elnézést, majd utána nézek ígérem) se nem tehénkéről, sokkal inkább egy csinos, vékony, szexi fiatal lányról.
    Heléna szép mint a képeken.
    Sajnáltam, hogy nincs fehérneműs, vagy anélküli fotó róla, ugyanakkor izgalmasa is volt, hogy nem látom előre, hanem majd személyesen.
    Arcra pont az a szép és nem tucat, pont mint a fotón.
    Itt sokan úgy akarnak kinézni, mint aki egy amerikai filmből lépett ki. Ő viszont olyan mintha egy francia filmből lépett volna elő. Ezzel keltette fel a figyelmemet már a fotókon is.

    A cicik viszonylag kicsik, de amennyire csak lehet, feszesek! Imádnivalóak!
    A popsi kerek és feszes, a has feszes, a cicik is feszesek, feszes az egész lány, na :-)

    Olyan mint egy tinédzser lány, aki rendben van önmagával, és még alakul, de már kialakult egy kellemes stílusa.

    Hogy miben fogadott, fogalmam sincs. Egyrészt nem ismerem a ruhák megnevezését, másrészt csak úgy csináltam mintha őt figyelném, de közben szkenneltem végig a szemem sarkával, hogy ha látom Bomb Birdöt, akkor magamhoz ragadom és szaladok, szaladod, az életem árán is megmentem. De nem láttam sajnos és így Helénát sem tudtam szemügyre venni ekkor még.
    Egyébként meg nem halál mindegy, hogy miben fogad, ha 3 perc múlva már úgysem abban van? Macerás lehet a lányoknak folyton le fel meg átöltözni. Lányok, lázadjatok ez ellen, vagy legyetek mindig pucéran! :-)
  • Erotikus masszázs:

    Fele időre kértem a masszázst.
    Nem túl erősen masszírozott, bár néha voltak benne kimondottan erős részek is, ugyanakkor sokszor inkább a simogatás volt jellemző.
    Érezhetően nem profi masszőr.
    Igyekezett minél jobb élményt nyújtani ugyanakkor. Nem volt kidolgozott és végigvitt koreográfia, de igyekezett ötletes és változatos lenni.
    Nem profi masszázs érzés, hanem az, amikor az embert egy lány el akarja bűvölni a masszázsával, de nem tanulta, de van benne már azért privát gyakorlata és szereti csinálni.
    Leginkább azoknak kellemes, akik nem egy teljes átgyúrásra vágynak, hanem arra, hogy egy kedves lány ötletesen masszírozza, simogassa, birizgálja a testét.
    Mivel pár hete kezdte, ez nyilván egyre elmélyültebb tudás lesz, ha így kezdi, az nagy reményre ad okot. A Lenini út nem kikerülhető, mely szerint: tanulni, tanulni, tanulni.
    Fehérneműben masszírozott. Ez mondjuk képzavar, mert a fehérnemű fekete volt, attól még fehérnemű. Ez tudom, hogy csak nekem vicces, de nekem az és végülis én írom ezt a beszámolót, és azt írok bele amit akarok :-)

    Tükrök vannak a falon, bár nem túl sok, így nem vettem hasznát, jó szögből és jól helyezkedve biztosan látszik benne valami. Ez persze nem tudományos így mert nyilván mindenhonnan látszik benne valami, de úgy értem, hogy Helena ügyködése nem feltétlenül követhető benne.
  • Levezetés:

    Az alkalom második felére kértem kézi levezetést.
    Mondta a masszázsra, hogy ez kész. Erre gondoltam, hogy akkor forduljak és jön a kézi levezetés. Jól gondoltam, fordultam és jött.
    Ez korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva (nem Helénával) egy neuralgikus pont, hogy hogy ér hozzám, tudja-e, hogy mi a jó nekem.
    Nem csigázom tovább, jól ért hozzám, kellemes volt az első érintése, és a többi is.
    Látszott, hogy inkább az orális törődést szokták igényelni a többiek, de ezzel is jól megküzdött, és egyre jobban ráérzett, így nem volt okom panaszra.
    Pici kis anatómiai tanácsadást itt sem tudtam visszafogni, de ez csak egy gondolat volt, és meg is érte, mert érezhetően megértette Heléna. Nem kell ezt megköszönni mindenkinek aki utánam megy hozzá, nem vágyom nagy hálálkodásra tényleg :-)
    Melltartóban és bugyiban kezdte, a melltartó kérésre lekerült. A bugyi lekerülésének nem volt relevanciája, így nem kértem.

    Nem szokványos kérés a hosszú levezetés (lingam masszázs?), ezért először kereste a helyét és a módját, de egyre jobban egymásra tudunk hangolódni ebben, a végén már kedvesen hozzám bújt közben. Érezhetően kezdte érteni, hogy mivel más ez hosszabban, minthogy egy gyors levezetés.
    Összességében jól csinálta.

    Nyakában egy cirádás kereszt volt egy fém láncon, ami érdekes hangulatot adott az egésznek. Utólag bánom, hogy erről nem kezdtem vele beszélgetni, mert érdekesen illett volna ez a vallási téma a kézimunkához, azt hiszem, hogy ilyesmiről ilyen helyzetben nem sokat beszélgettem még.

    Utána kaptam papírtörlőt, tisztaság fél egészség.
  • Elszámolás:

    A telefonban részletes információt kaptam. Nem az alap és extra felosztásban, hanem francia vagy kézi befejezés szerint különbséget téve. Ez kevésbé megszokott azt hiszem, nem az oldal struktúráját követi, de érthető és átlátható így. Végülis nem alap és extra van, hanem két kategória, francia vagy kéz.
    Egyébként az ajándék mértéke a szokásos mezőnyhöz képest meglepően alacsony, legalábbis a kézi változat.
  • Összkép:

    Összességében jó élmény volt.
    Olyan Heléna, mintha a gimiből egy csini csaj valamiért el akarna bűvölni. Nem profi a masszázs, nem bejáratott és rutinos a helyzet, de törekszik eléggé.
    Nem barátnős a szitu, bár ha én elég nyitott lettem volna beszélgetni, akkor ezzel sem lett volna gond, sőt szerintem nagyon is jól lehetne Helénával beszélgetni, bár nem tűnik olyan típusnak, aki kérdés nélkül egy óra alatt elmesél mindent magáról. Illetve nem indít barátnős feelingel, sokkal inkább azt tudom elképzelni, hogy idővel jól össze lehet vele hangolódni és akkor nem feeling van, hanem egy valódi elmélyült helyzet.

    Kezdetnek jó, biztosan fog még tanulni masszázst, meg ráérez a stílusára és akkor nagyon menő lehet ebben.

    Az a lány, akivel jó lenne társaságban találkozni és beszélgetni és szépen lassan egymásra hangolódni.

    (Tudnék számos tippet adni, de a múltkori beszámolóm egy egészen kicsivel hosszabbra sikerült mint gondoltam, így már visszafogom magam. De kérésre természetesen szívesen adok jópár tanácsot arról, hogy mire érdemes odafigyelni. :-)

    A fotón ő van, viszont Bomb Birdöt nem láttam, ezért azt nem tudom hogy őt retusálták-e vagy hogy azóta milyen állapoban van, egyáltalán él-e még, így erre nem vállalok garanciát.

    Bomb Bird vagy nem volt jelen, vagy Helena annyira elvarázsolt, hogy nem tudtam rá figyelni, így az együttlétet nagyon sikeresnek, a küldetést viszont sikertelennek ítélem. Ha ismételten kudarcot vallok, akkor önként fogom kérelmezni a felmentésemet, de ezúton is kérem a feletteseimet, hogy adjanak még egy esélyt! Amint megírtam ezt a beszámolót megyek is vissza, de most Adához, a kolléganőhöz, akinek a fotóin szintén látszik, hogy ő is sanyargatja szegény madarat. Hátha ő nem jár túl az eszemen és akkor végre kiszabadulhat szegény Bomb Bird!

    (Breaking news: Sajnos Ada nem vette fel a telefont, így végleg kudarcot vallottam a mentőakció tekintetében. Valószínűleg egy darabig nem írok, mert megyek a Gulágra.
    Előtte gyorsan elmentem Lizához, beszámoló nemsokára. Liza nyomán a föld fölött lebegek, így lazán megyek a Gulágra, nem gond. Nem találtam itt a Gulágra keresve egy lányt sem sajnos, kérem az adminokat, hogy bővítsék arra is az oldalt, különben mit csinálok ott majd egész nap?)
Happy Massage