• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Csókolom!
    Várom a folytatást! Pontosan ott, ahol abbahagytuk. :)
    És köszönöm szépen az élménybeszámolót!
    Legközelebb masszázzsal fogunk kezdeni, és a gumit csak az utolsó 10 percben fogom megmutatni neked! :DD
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, pár csengés után felvette.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem, a telefonon egyeztetett cím pontos volt, nem kellett keringeni a környéken.
  • Helyszín:

    Panelház, bejutás ugyan olyan egyszerű volt, mint a megközelítés, szerencsére nem kell sokat lépcsőzni.
  • Lány külseje:

    Valódi képpel hirdet, szép arc, élőben sokkal jobban néz ki.
  • Action:

    Érkezés után a szokásos egyeztetés, itallal kínált, megmutatta a "helyszínt", rákérdezett milyen zenét szeretnék hallgatni (bármi). A képeken látható fekete szettben fogadott, tusolás után már az ágyon várt. A kezdeti feszültségemet egy csókcsatával oldottuk, majd szépen elém térdelt és kezelésbe vett, egy nagy köpködős mélytorkos szopásban volt részem, miközben folyamatos szemkontaktus volt, és játszott a szerszámmal mintha csak egy nyalóka lenne.
    Majd az ágyra heveredtünk, és mivel még ekkor is rajta volt a melltartó és bugyi szépen kicsomagoltam. Folytattuk tovább egymás kölcsönös kényeztetését. A puncija illatos, finom ;-) szívesen laknék benne, csak túl kicsi :-( . A franciáját mindenkinek csak ajánlani tudom, egy problémám volt csak, hogy mire a lovacskázásig jutottunk volna már elmentem :-( , pont mikor a gumi felkerült. Jót nevettük azon, hogy felhívtam a figyelmét arra, hogy nézze a dolog jó oldalát, nem kentük össze az ágyat. "Action" után kaptam egy kellemes masszázst, ami szintén megérne egy külön beszámolót, nem nevezném egy "normál" masszázsnak azt amikor egy ilyen nő meztelenül csúszkál, simogat, dörzsöli magát az emberhez, folyamatosan keresi a szemkontaktus és azt jelzi végig hogy gyere "dugjál" meg keményen, úgy ahogy eddig még senki. Úgy érzem hogy ennek lesz még folytatása mert jelenleg 1:0-ra Ő vezet.
  • Elszámolás:

    Telefonon említett összegnek megfelelő *** kért, első alkalom miatt action előtt finoman utalt rá, hogy ha a polcon elhelyezem akkor az teljesen jó.
  • Összkép:

    Azért az ajándékért amit adtam egy fullos kiszolgálást kaptam, ízig végig nő, minden elkövet annak érdekében hogy jól érezzük magunkat. Nagyon közvetlen, gyorsan egymásra hangolódtunk, mindenkinek csak ajánlani tudom, egy dolgot bántam csak meg, hogy nem kerestem fel hamarabb :-( , de ez változni fog.
Happy Massage