• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először látogattam meg Sisyt. Rossz passzban voltam, szükségem volt egy tapasztalt milf bút felejtető kényeztetésére. Sisyt a kedvenc milfeim között jegyzem, kemény húsú, elegáns, karcsú teste kedvemre való, arca nyílt értelmes milf arc, és hozzáállásához, szakértelméhez nem férhet kétség. És tudtam, reméltem, hogy valami újjal ejt engem majd ámulatba.
    Könnyen tudtam időpontot egyeztetni, mint törzsvendég.
  • Megközelítés:

    Nem az „irodában“ fogadott, hanem magánlakáson, ezért a megközelítésről, lakásról nem írhatok bővebben. Ezekben a vonatkozásokban a helyszín valami hasonló volt, mint az iroda, semmi különös, semmi extra, a célnak tökéletes. Az „irodáról” pedig előző beszámolóimban elég részletesen írtam már.
  • Helyszín:

    Magán lakáson volt a találka, ezért nem tudok itt részleteket megadni. Sajnálom, de itt nem adhatok meg részleteket. Hirdetéséből kiderül: XIII. ker
  • Lány külseje:

    Sisy egy mini piros tangában fogadott, abban jött ment a lakásban. Karcsú, sudár alakját (lapos hasát, kemény fenekét, hosszú combjait, kislányos álló, hegyes bimbójú melleit) kiemelte a mini piros tanga. Szép bronzszínű volt a bőre (lám a szolárium csodája). Vékony szálú, közép hosszú, szőke haja jól ált neki. Mosolygós arc, szemüveg, amit még francia óra sem vesz le, és ütögeti a nyelvet tanulók hasát.
    Szépen megkért, hogy mielőtt belevágunk a lecsóba, igyunk valamit (sörrel kínált, de most éppen kocsival voltam, így narancslé lett belőle) és el szeretne szívni egy cigit. A konyhában erre sor is került, úgy hogy elém térdelt és felváltva szívta a cigit és a farkamat.
    Fürdések és alapos szájmosás, szájöblítések után kerültünk be a baszbába, a nagy francia ágyra.
  • Action:

    Közben vázoltam bú-bánatom okát és speciális kényeztető kezelést kértem. Hanyatt feküdve az ágyon hagyományosan 69-es pózban kezdtük. Hamar a csúcsra kerültem, és szerencsére csúcs közeli állapotban maradtam hosszasan. Nyalásomra és csikló masszásomra hevesen reagált (hüvely masszázs nem elfogadott), sőt el is jutott az orgazmusig (én úgy éreztem, ő pedig bizonygatta, talán tényleg így volt.) Elő került a gumi, és velem szemben lovaglásba kezdett, Néha átment guggolós, beleüléses figurába, amit nézni, érezni nem semmi. Én úri módon csak feküdtem, fogadtam a nyújtott gyönyört, néha két kézzel ráhúztam még erősebbem a farkamra. Sisy specialitása, hogy a hüvelyével szorítást tud produkálni közvetlenül a makk alatt, szinte görcsösen benn tartva, azt ami már benne van.
    Aztán jött a délután fénypontja. Elő került még egy gumi az ujjára, síkosítóval a prosztata masszázs előkészületenként. Nekem háttal szétterpesztett combokkal újra nyeregbe pattant és lovagolni kezdett. Kitaláltam a következő lépéseket és én is hanyatt fekve szétterpesztettem combjaimat amennyire csak tudtam, hogy mutató ujja meg tudja találni a prosztata felé vezető nyílást. Előre bukott a lábfejeim felé és megfelelő ritmusú lovaglás mellett bedugta az ujját. A számomra nem mindennapi kéj varázs ütésre kőkeménnyé változtatott, innen kezdve a lovaglás ütemét az ujja még beljebb feszítésével szabályozta. Ujja minden lökésével még keményebbé váltam és ő is ennek megfelelően diktálta a tempót. Sok részlet kiesett az emlékezetemből, de az biztos, hogy óriásit élveztem a gumiba.
    Lassan kihúzta az ujját, majd a gumit is belőlem, aztán rólam is. Nedves kendővel szépen megtörülgetett. Miután teljesen kiürültem, oldottabban, jobb kedvvel mentem haza.
  • Elszámolás:

    A szolgáltatás a pesti *** volt, siettetés nem volt. Végül frissen főzött, jó minőségű kávéval zártam a széanszot, Sör legközelebb lesz.
  • Összkép:

    Sisy kedvemre való alkatú, megjelenésű milf, egy igazán jó nő, a negyvenes korosztályból.
    Szex kultúrája kiváló, rá tud hangolódni a vendégre, vendégre szabott szolgáltatást kapunk tőle. És mint általában a milfek a kapott kényeztetést is jobban értékelni tudják. A milfek dicséretére írom ezt a beszámolót, meg kell becsülnünk öket
Happy Massage