• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen ezeket a dícsérő sorokat kisorimori. :)
    Örülök hogy ismét találkoztunk, tudod hogy az ajtó mindig nyitva áll előtted, s megnyugtatlak, a ez a jövőben se fog változni! :)
    Remélem mára már sikerült megtalálnod a kontrollt, és sikerült kipihenni magad. :) Tudod még hosszú hét áll előtted! :D
    Hamarosan ismét találkozunk, és megpróbáljuk még tovább fokozni az élményt. :)
    Addig is vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad, a kevesebb néha több, ezt tartsd szem előtt! :)
    Csók:)

    A végére pár szó a szkeptikusoknak.... :D
    Aki ismer, tudja milyen vagyok! :)
    Elég vehemensen tudom megélni és átélni azt amit élvezek, s akkor igen, annak hangot és jelét is adom. :)
    Úgy vagyok összerakva, aki gyorsabban és könnyebben élvez orálisan, s ha valaki kellő mértékben rárez a "Niki használati utasításra" s tudja is hogy alkalmazza azt, akkor valóban lehet hogy többször is élvezek... De ehhez tényleg kitartónak kell lenni, nem csak úgy megy hogy na akkor MOST és ÚJRA! :)
    Ennyi az egész. :)

  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve nagyon megkívántam, ezért megcsörgettem. Ma délutánra kértem időpontot, s bár nem bíztam a sikerben, mégis fogadott.
  • Megközelítés:

    Az autóm már "csukott szemmel" is tudja az utat...
    Most a sok útfelbontás miatt egy kicsit nehézkes a megközelítés, de azért oda lehet érni. A parkolás még mindig ingyenes.....
  • Helyszín:

    A harmadik emeleti lakás már régi ismerősként köszönt rám. A tetthely nagyon hangulatos lett mióta Niki (!) kifestette, minden hibátlan. A fürdőszoba nem sokat változott - de ez egy lakótelepi lakás és nem a Gellért fürdő...
  • Lány külseje:

    A képekhez nem sokat lehet és kell hozzátenni, az újabb képek önmagukért beszélnek. Niki egy szédületesen erotikus kisugárzású és hihetetlenül kacér leány. A pillantásai felperzselnek, az érintései megőrjítenek! Ő egy Szexistennő!
  • Action:

    Mi már túl vagyunk az ismerkedési szakaszon, így pontosan tudjuk mit kíván a másik és "mitől döglik a (dög)légy.
    Gyorsan megszabadult a falatnyi textiltől és franciás módon üdvözölte a rég nem látott velem egykorút. Ezt nem tűrhettem kellő válasz nélkül, ezért hanyatt döntöttem és kezelésbe vettem csodás testét. Kedvencem az édes mohó kis kelyhe, így nem is hagytam sokáig parlagon a kis huncutot.
    Úgy tűnt, hogy ténykedésemnek meglett a hatása: vadul vonaglott a szentem, s közben olyan hangosan sóhajtozott, hogy szerintem az egész környék élvezhette.
    Én még ilyen nővel nem találkoztam, aki ennyiszer képes sorozatban orgazmusra és mindezt olyan vad szenvedéllyel éli meg, hogy az ember aggódni kezd a testi épségéért! Többször egymás után is a csúcsra ért, miközben a lepedőt csapdosta, a hajamat és a karomat markolászta és nyögött-sóhajtozott kéjesen....
    Ezt már nem bírtam tovább és a gumihúzás után kezdetét vette egész eddigi pályafutásom talán legvadabb és legintenzívebb szeretkezése! Egyszerűen megőrülök, ha vele szexelhetek! El is vesztettük mindketten az önkontrollt - én még most is keresem itthon remegő lábakkal.....
    Missziben folytattuk, de olyan hangosan csattogtunk, hogy komolyan aggódni kezdtem a szomszéd egészséges szexuális fejlődése miatt.
    Az ágy is minden eresztékében recsegett-ropogott alattunk - ilyen volt ez mai feledhetetlen-fergeteges együttlétem Nikivel!
  • Elszámolás:

    Megbeszéltük, hogy mi a "budapesti átlag" - és az ajándéka ennek megfelelőnek tűnt. Előre rendeztem, bár nem kérte - hiszen már jól ismer.
    Mit is lehet még mondani - szerintem Pesten Ő éri meg legjobban az *****!
  • Összkép:

    Az utóbbi időben a maszzázs vonalon nyomultam, így már nagyon hiányzott! Tudtam, hogy Ő nekem a fároszom, ahol mindig számíthatok az extra minőségre - nincsenek affektek, minden hibátlan. De azt, hogy az eddigieknél is magasabb szintre tudunk jutni az élvezetek terén - no ezt álmomban sem gondoltam!
    Mindenkinek ajánlom aki szereti a szexéhes, szenvedélyes nőket - Őt látni, érezni, ölelni, csókolni kell! És Ő földöntúli élményekkel ajándékozza meg azt, aki a kedvére tesz.
    Óriási lendületet adott az élni akarásomnak - még sokszor át szeretném élni vele ezt az intenzív szexélményt!
    Mindent köszönök, drága SZEXISTENNŐM!
Happy Massage