• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Drágaságom!
    Óriási szerencse, hogy elfelejtettél megdugni azok után ami köztünk történt, akár haza is mehettem volna utána...ha tudtam volna! :D
    Mivel te voltál a világ közepe, ezért érezted megad úgy.
    Azért titkon remélem, ha még egyszer először találkozunk, kijön az állat! ;))

    Utóirat:
    Este megyek Nótár Méri koncertre...bocs :DDDDD

  • Egyeztetés:

    Kivételesen levélben történt, majd a biztonság kedvéért online is bejelentkeztem. Legalább már ilyet is csináltam :D
  • Megközelítés:

    Én taxival+gyalog mentem, de jár trolibusz, illetve a főúttól is 8-10 perc séta. Parkolóhely van, nem fizetős.
  • Helyszín:

    4 emeletes tégla/gázfűtéses lakótelepi kívülről. Belülről tiszta, igényes berendezés, minden ami kell, állófogas, vállfa, cipőkanál; az ágy nagy és masszív. Fürdőben sarokkád, mellette tusfurdők. Mosdó, szájvíz. Ahogy lennie kell. Nagy törülköző. Kék.
  • Lány külseje:

    Dórinak gyönyörű a szeme, rövid szőke haja és szép arca van; mellei szép nagyok, nincsenek kitömve műanyaggal. Teste feszes, feneke finom ívű, puncija szőrtelen. A képek iránymutatásra alkalmasak, a valóságot természetesen nem tudják hozni.
  • Action:

    Időben érkeztem, a kapu elől telefonáltam. Nem is kellett semmit mondanom, már mondta is a csengőt, az ajtót, és hogy nyugodtan menjek be, nyitva van. Nyugodtan bementem. Dóri már a sarokkádban ült, és mivel nekem is sürgős fürödhetnékem támadt, a ruhák ledobálása után én is mellé csobbantam. Itt enyhe petting és csókolózások után olyan franciát kaptam a kádban, hogy kettéállt tőle a fülem. Nagyon egy hullámhosszon mozogtunk, hamar kész lettem. Utána áttettük a telephelyünket az ágyra. Itt addig-addig húzott, amíg muszáj voltam én is nyalakodni egy picit. Itt is sikerült összhangba kerülni, valószínűleg nem esett rosszul neki a tevékenység. Kis beszélgetés után Dóri visszatért alulra, és "te azért beszélhetsz tovább, ha akarsz" felkiáltással rávetette magát a szerszámomra. Technikájáról már többen is értekeztek itt, szerintem egy egyetemi tanszéket simán nyithatna. Fáradhatatlan volt, hol fent, hol teljesen belkava, zacsit sem kímélve,kis köpködéssel, kis arcpaskolással, meg még ki tudja mivel tartott folyamatosan izgalmi állapotban. Úgy helyezkedett, hogy én is kényelmesen hozzáférjek. Később kért, hogy nyugodtan szóljak, ha meguntam és mást szeretnék. Szerintem ezt nem lehet megunni... Nem is szóltam hát, így lett vége. Beszélgetünk tovább, majd észrevettem, hogy lejárt az óra. Mosakodás után realizáltam, hogy elfelejtettem megdugni... Sajnos ezt így el kellett halasztani, de majd talán legközelebb.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt már felöltözve én kérdeztem rá, nem kirívóan nagy, ár/érték arányban bagatell összeg. A borítékot kinyitás nélkül tette el. Remélem nem a koncertjegyemet hagytam ott :D.
  • Összkép:

    Mit is írhatnék? Egy bő órában kiszakadtam a szürke hétköznapokból, átkerültem egy másik dimenzióba. Minden csak rólam szólt, én voltam a világ közepe. Eszméletlen jó volt, szerencsés vagyok, hogy találkoztunk. Ellenségeim nagy ívben kerüljék, mert a lába nyomára sem méltók, barátaimnak pedig az abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage