• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen, gyorsan könnyedén. Délben hívtam, kettőkor már benne voltam :-) Bevallom nálam a telefonban dől el meglátogatok-e valakit vagy sem, nagyon fontos a kommunikáció, de ebben az esetben nem volt kérdés egy percig sem. Menni kellett. Mentem hát. Kedves, készséges, mosolygós.
  • Megközelítés:

    a KIKA és a DOMUS között valahol félúton egy árnyas kisutcában. Konyhabútor vásárlás előtt/ után útbaesik. Persze nem vettem konyhabútort, csak eszembe jutott.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, csengő, félemelet, nyílik az ajtó. Amerikai konyhás, hálószobás, kádas-tusolós, kiskutyás fészek megpihenni vágyóknak. Rengeteg tusfürdő, de csak a kád üzemel, a tusolótálca el van törve. Nem akarom tudni mi történt ott. Illetve. Hm. DE! Akarom :-) Szájvíz viszont nincs, pedig használtam volna... Legközelebb!
  • Lány külseje:

    Magas, csinos, mosolygós, szép arcú királylány. Legszebb punci különdíjas. Bejövős. Mindemellett láttam valami szomorúságot a szemében. De persze ez a királylányok velejárója. Asszem. :-)

    Eszméletlen jól kerekedő fenék, finom mellek amiket még most is a kezemben, számban érzek.
  • Action:

    Egy ideje nem írtam már beszit, azt gondoltam magamban valami nagyon meghatározó élménynek kell történnie ahhoz hogy megénekeljem.

    Az ágyon fekve fehérneműben várt. Mögé feküdtem, hozzá simultam, összebújós-ismerkedős, beszélgetős, cirógatós. Az ajtót viszont becsuktuk, ezáltal is megőrizve a lakás bokaszaggató zsebcirkáló kiskutyusának ártatlanságát :-)

    Jó illatú, felfedezős, incselkedős, beszélgetős. Tetszett hogy nem csupán szex volt, hanem adtunk egymásnak valamit a másik életéből, gondolataiból, vágyakból és álmokból építkeztünk. Kicsit korgott a gyomrom, de ráfogtam hogy ő volt :-) Jó volt benne lenni, minden percét élveztem.

    Incselkedve csókolóztunk, finom a szája. Aztán lassan lehúztam bugyit és immáron széttett lábakkal meztelen feküdt előttem. Gyönyörű a puncija. Imádom. Kicsit simogattam kézzel, izgattam, de nem kóstoltam meg, benne akartam lenni. Elölről lett az enyém, lassan mozogtam benne, közben smároltunk, kezeim mindenfelé kalandoztak. Ami új volt és nagyon jó és eddig nem tapasztaltam senkinél: aktus közben alámnyúlt, a heréimet simogatta, izgatta aztán hátrébbcsúszott az ujjaival és a fenéklyukamat stimulálta. Először óvatosan, finoman, érzékenyen aztán mikor látta hogy bejön egyre bátrabban, merészebben. Megnyalta az ujjait és miközben dugtam, tovább ingerelt. Közben arra kértem izgassa a bal mellbimbómat is a nyelvével, ezt is először óvatosan kezdte, nyalogatott, szopogatott, aztán egyre jobban belemerült a történetbe. Eszméletlen volt hogy egyszerre három helyen is fantasztikus testi gyönyör ér ( illetve négy, mert közben csókolóztunk :-) Ami még érdekes volt hogy abban a pillanatban ahogy elélveztem szinte hihetetlenül érzékeny lett mindenem olyannyira hogy minden további izgatás fájt, azonnal le is állítottam a csajszit. Brutálisan ingergazdag menet után mellédőltem az ágyra és beszélgettünk az élet dolgairól őszintén, kendőzetlenül. Nagyon kedves, laza, tündéri lány. Beszélgetés közben felvette a bugyikáját gondolván hogy eléggé kikészített már ahhoz hogy második félidő is legyen. Persze tévedett :-) Újra behatoltam, most hátulról. Eszméletlen látvány a feneke és hihetetlen érzés hogy ott vagy benne megint a punciban. Ring a csípő, belekapaszkodok a medence-csontjába, halkan nyögdécsel, közben előre nyúlok a melléhez, fogom markolom, imádom. Kis kéz jelenik meg közben a lábam között, megint a heréimet izgatja, aztán megint hátrébb csúszik, érzem nyálasak az ujjai. Így lesz végem. Imádás van. Tusolok közben ő is bejön és letusol.
  • Elszámolás:

    szó se róla, az ágyra le, annyi amennyit megbeszéltünk. Búcsúpuszi, búcsúcsók.
  • Összkép:

    Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki többre vágyik mint csak szexre, és persze azoknak is akik csak szexre vágynak. :-)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2014-09-08 13:12:15
Happy Massage