• Csilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Stirlicz tudta,hogy villámgyorsan cselekdenie kell.Szokásos kontaktjai mind elérhető távolságon és idő kívül voltak,ezért egy tartózkodási helyéhez közeli ügynököt keresett.Másodikra szerencséje volt és egy kedves cserfes hang szólt az éteren át.
  • Megközelítés:

    Stirlicz tudta, hogy nem szokás az ilyesmi de a különleges körülményekre tekintettel közölte Sz.-el hogy 5percen belül megérkezik.Kezdhet vetkőzni.A Szentendrei út környéki lakótelepeket ismerte mint a tenyerét,nem volt nehéz parkolóhelyet találni kedvenc Pótos IFA-jának.
  • Helyszín:

    Stirlicz tudta, hogy a diszkréció nagyon fontos,és mivel az elhárítás mostanában különösen ébernek tűnt,ezért kiemelten vigyázott érkezésének csendes voltára. Ami viszont nem túl egyszerű, egy ekkora tízemeletes panelben, ami ráadásul tele van unatkozó nyuggerekkel, akik közül szinte bárki lehet az elhárítás ügynöke....A lakásba érve Stirlicz gyakorlott pillantással mérte fel a terepet.Tiszta rendezett,minden bizonnyal több ügynök munkáját is ellátó környezetet talált.A fürdőben Stirlicz meglepve látta hogy az általa is használt közepes árkategóriájú(=nem feltűnő) tusfurdők széles választéka áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Stirlicz tudta,hogy az Sz. ügynök adatlapján szereplő 38as évjárat, akár egy 48as valóságot is takarhat...Kellemesen csalódott amikor egy fiatalos,kedves,cserfes ügynököt talált a helyszínen,aki megalapozandó a találkozót azonnal csókokkal és simogatásokkal halmozta el és altestét finoman Stirlicz ágyékához dörzsölte,ezzel mintegy jelezve hogy Stirlicz férfias megjelenése ezúttal is megtette a magáét....
  • Action:

    Stirlicz tudta,hogy a jóból sosem elég, ezért egy apró ajándékkal kompenzálta viharos belépőjét,amit Sz. boldogan vett át. Némi romantikus csókolózás után az ágyra hanyatlottak,ahol Sz. franciatechnikájának legjavát nyújtva kényeztetni kezdte Stirlicz-et. És ekkor Stirlicz ráébredt hogy a romantikus-kislányos külső egy vérbeli profit takar!Sz. úgy játszott Stirlicz-el akár macska az egérrel.Finoman kergetve, egyre csak közelebb és közeleb a beteljesüléshez,de sosem sietve, és ha érezte hogy Stirlicz már nem sokáig bírja akkor visszalassított. Profi. Az első menet végén Stirlicz elégedetten dőlt hátra.Ismét nem hibázott. Pihenés képpen beszélgettek, mindenféle semleges témáról,Sz. pontosan tudta mire van szüksége Stirlicz-nek. Aztán két mondat között egyszer csak Sz. keze kellemes helyeken kezdett matatni,és bár Stirlicz jelezte hogy szerinte ez még korai lesz,Sz. francia és kéztechnikát alkalmazva mintegy 1,2perc alatt gyakorlatilag kivégezte. Esélyem sem volt gondolta Stirlicz és magában felvette az azonnal átnézendő könyvek listájára a "Hogyan álljuk ellen,az ellenállhatatlannak." című KGB kötelezőolvasmányt.
  • Elszámolás:

    Stirlicz tudta,hogy az előre megbeszéltek szerint ez a szokásos pesti átlagnak megfelelő ajándék.
  • Összkép:

    Stirlicz tudta,hogy Sz. kedvessége,szájának melege, még napokon át eltereli majd a figyelmét a fontosabb dolgokrol, és kissé bosszantotta hogy a koncentrációs készsége már nem a régi....majd az orrát dörzsölgetve nagyon csúnyán nézett a kijárat üvegajtajára amit sikerült lefejelnie,és keresgélni kedte azt a rohadt olajoskannát, amiben a kedvenc IFA-ja alatt összegyűlő olajat szokta felfogni.....
Happy Massage