• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam,Ő vette fel,minden kérdésemre megadja a választ,kb 1 óra múlva tudunk is találkozni.
  • Megközelítés:

    Etele/Fehérvári sarok, autóval egyszerű megtalálni, ház előtt a villamos és a buszmegálló igazán könnyen megközelíthető helyszín. Parkolás asszem ingyenes, legalábbis én nem fizettem és nem is büntettek meg.
  • Helyszín:

    Panel a régi fajtából a liftben még Te csukod be az ajtót. A lakás átlagos nincs vele baj,fürdőben zuhanytálca. Baszobában minden ami kell, nagy ágy, fotel amire lecuccolhatsz. Extra a nagy tükör amiben láthatod az eseményeket.
  • Lány külseje:

    Lynda valóban a 40-es korosztály, arca nem csúnya de nem is helyes, átlagos. Bőre szép barna és selymes a cicikben kicsit csalódtam mert eléggé gravitálnak és nagyon sok csík van rajtuk, még elmegy kategória.
  • Action:

    Kicsit távolságtartóan fogad, megkapom a törölközőt és mehetek tusolni. Mivel ketten rendelnek előtte ellenőrzi, hogy szabad e a fürdő. Ő már lefürödve vár ez pozitívum. A szobába lépve meztelenül vár, álldogál, semmi reakció,gondoltam akkor itt nekem kell irányítanom. Elkezdtem a nyakát csókolgatni meg a cickókat,feneket markolászni közeledtem a szájához és legnagyobb meglepetésemre igazi vad nyelves csókokat kaptam. Leheveredtünk az ágyra és elkezdtem ujjazni mivel az étlapon van öklözés és puncitágítás is éltem a lehetősséggel mert még korábban nem próbáltam ilyet. Szép lassan mind az öt ujjammal benne jártam és úgy tűnt,hogy élvezi, pár perc után elkezdett franciázni, igen jól műveli van mélytorok,golyósimi és kiváló az ütem is. Megszólalt bennem a kisördög és rákérdeztem a prosztata masszázsra, persze,jött a válasz. Ettől kezdve szopott és közben a prosztatámat ingerelte,igazán frenetikus élmény. Amikor érezte,hogy mindjárt eljön a végső pillanat kinyitotta a kis szájacskáját és igen jó ütemben kézzel az arcára szájába irányította az utódokat amelyek el is tűntek végleg. Ezután kaptam egy törlőkendőt majd fürdő és távozás.
  • Elszámolás:

    Igazán kedvező a díjazás pesti átlag alatti mivel szinte minden az alapban van. Két extra van a squirt és az öklözés. Először jártam nála,fizetés utólag történt.
  • Összkép:

    Profi szolgáltató aki magas színten csinálja amit vállal, nem nyafog,odateszi magát, jó vele. Aki barátnő feelingre vágyik az inkább máshol kopogtasson.
Happy Massage