• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Ehhh...erre most inkább nem válaszolnék.
    Megtanultam tízig számolni mielőtt bármit is kimondanék vagy éppen leírnék.
    Mindenesetre örültem,hogy megismertelek és amit kaptam Tőled,egy élmény volt:)

    Puszim
    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Az adatlapja, a beszámolók és a "Bővebb info" alapján már csak egy telefonhívás kellett. Sima ügy.
  • Megközelítés:

    Kellett menni 2 nagy kört, mire találtam helyet - fizetőset, nyilván - , de azt a ház előtt. Ha az az egy hely nincs, nem érek oda időben....
  • Helyszín:

    Kellemes lakás, rendben lévő fürdőszoba. Otthon hangulatú, nem csak iparűzési telephely :-)
  • Lány külseje:

    Hát ugye...A képek nem vitás, hogy róla készültek, nem is régen, de a fotós ügyes, eléggé. A beavatkozások a fotón a retus kategóriát talán nem érik el, de szvsz kicsit azért javítottak. Semmi baj nincs, Enikő csini, de egyrészt kellemesebb a csalódás, ha a hölgy "élőben" jobban bejön, mint a képein, másrészt szerintem az a megadott 36 év kicsit sántít.
  • Action:

    Órás minimál programra mentem - máshol ez nemhogy minimál, de az alapon is túl van. A lehetőségek nekem teljesen megfeleltek. Nem pornót, vad szexet kértem, hanem olyan együttlétet, mintha a szeretőmhöz mennék. Enikőnek ez tetszett, s elmondta, nem érti a "barátnős" együttlétet kérőket. Aztán előadta a barátnős együttlétet. De az olyan barátnőset, akivel már évek óta együtt van az ember. Nem igazán az történt, amit én szerettem volna, amikor én összebújtam volna, ő izgett-mozgott, ha szerettem volna valahogy elhelyezni, az nem volt jó neki (mint a viccben, alul fullad, felül szédül, oldalt nem látja a TV-t :-) ) , beszélt sokat és kérdezett sokat (amúgy kellemes beszélgetőpartner, intelligens, érdeklődő, odafigyelő, de ugye nem azért megy az ember fia....). A részemre nyújtott kényeztetés kimerült a kellemes franciában. Ehhez ügyesen helyezkedett, egyik kezem a punciján, másikban a cicije, nem is kellett sokáig ügyködnie. Előtte még előadtuk közösen az ő kielégítését, amelyhez kikövetelte a kölcsönös franciát. No ez erős, de kérte, és nem értette, miért nem ígérem meg előre tuttira.
    Lehet, aktusokban másképp viselkedik, de én azt nem kértem, s ez a pálya úgy tűnik, nem igazán az övé.
  • Elszámolás:

    Amit én kértem, annak *** a masszázsos hölgyek kategóriájában átlagos, így nekem teljesen megfelel. Ajándék előre, asztalkára, nem foglalkozott vele amíg ott voltam.
  • Összkép:

    Kellemes hölgy, csinos, cserfes, ám nem igazán van tekintettel arra, én mit szerettem volna. Valószínűleg más igényeknek sokkal jobban megfelel.
Happy Massage