• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Drága Aliendriver-kém !:)

    Köszönöm a beszidet, nagyon kedves jelzőkkel illettél és ez felemelő érzés.
    Nagyon örülök h megismerhettelek és a csodás óráért amit együtt tölthettünk és hogy sikerült feledtetni tudtam veled a szürke hétköznapokat.R
    Remélem mihamarabb találkozhatunk és újabb élményekkel gazdagodhatnánk! ;)
    Sok-Sok Csók, Kircsi!

  • Egyeztetés:

    Konnyen ment, hamar kaptam idopontot, es pontos utbaigazitast. Telefonon csak annyit beszeltunk meg, hogy kozos tusolast szeretnek.
  • Megközelítés:

    A parkolas a dragabbig fajta, de tobbszor voltam mar, es nem volt problema parkolohelyet talalni. BKV-val is nagyon egyszeruen megkozelitheto, setalni se kell sokat.
  • Helyszín:

    Mar a helyszin is sugarozza azt az odafigyelest, gondoskodast, es luxuserzest, ami az egesz szolgaltatasbol arad. Kellemes meleg szinek, romantikus felhomaly, puhasag, melegseg mindenhol.
  • Lány külseje:

    Amikor eloszor mentem hozza, akkor eleg suru napom volt, es csak egy fel orara gondoltam kiszakadni a napi rutinbol. De amikor megpillantottam Kiarat az ajtoban, nem erdekelt semmi, abban a pillanatban eldontottem, hogy az egyoras program lesz ebbol. Kiara hihhetetlenul gyonyoru, helyes, mindig mosolygos arca van, ami vidamsagot araszt..nem lehet szavakkal leirni
  • Erotikus masszázs:

    Meg a telefonban jeleztem, hogy elotte mindenkepp szeretnek kozos zuhanyzast. Amolyan bevezetokent, ismerkedeskent szeretem ezzel kezdeni az elso talalkozast. Nagyon figyelmes volt vegig..kedves, nem visszahuzodo, de nem is tolakodo..mar itt elfelejtettem a hetkoznapok minden problemajat. Tusolas utan bementunk a szobaba, lefekudtem a tatamira. Roviden megbeszeltuk, hogy mire figyeljen a masszasnal, vannak e erzekeny teruletek stb. Majd elkezdett maszirozni. Teljesen fellazultam, majd elolvadtam a masszasa alatt. De nehez dolgom volt, mert nem tudtam eldonteni, hogy a profi masszast elvezzem e inkabb, vagy a csodalatos testet a tukorbol. Megfigyeltem, hogy annak ellenere, hogy vekony, es nagyon formas, meglehetosen izmos is (ez a masszazsabol is erzodott), de pont annyira, hogy csodalatos alakja legyen, de meg nem annyira, hogy zavaro lenne.

    Maszirozas kozben beszelgettunk is. Biztos vagyok benne, hogy egy egesz estet at tudnek vele beszelni, de ferfikent mar az nagy dolog, hogy egyszerre ket dologra tudtam figyelni :P
  • Levezetés:

    Mar a masszazs legelejen levetkozott. Es amikor a karomat maszirozta, mar akkor ugy helyezkedett, hogy a kezem pont jo helyen legyen. Amikor pedig elkezdodott a program masodik fele, egyaltalan nem banta, hogy kozben az en kezeim is bejarjak a csodalatos domborulatokat. Finom, olajos boret, feszes testet, csinos feneket, marokba illo kis mellet orom es elvezet volt simogatni. Amit pedig a legvegen muvelt, az felejthetetlen. Jatszott a kezevel, a nyelvevel, a szajaval, mikozben szinte vegig tartotta a szemkontaktust. Vigyazat, konnyu a csapdajaba esni, es orokre a rabja lenni :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, atlagos ****. Ezert a minden izeben profi, szakszeru, ugyanakkor szeretettel, es kedvesseggel teli masszazsert *****.
  • Összkép:

    Elo bizonyitek arra, hogy leteznek meg Geishak.

    Kiara, koszonom, hogy segitesz kiszakadni a valosagbol, es elrepitesz valahova teljesen mashova..megha csak egy ropke pillanatra is. Engem mar rabul ejtettel :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2014-09-02 19:34:33
Happy Massage