• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta ismerem Bia-t. Elég küldenem egy SMS-t is, s amint megjön a válasz, mehetek..de azért fel is szoktam hívni.. - csak a hangja miatt.
  • Megközelítés:

    "Kékruhások" palotája mellett, CAMEL street-ból nyíló kis utca.. Parkolás gyakorlatilag éjjel-nappal a kis utcában lehetetlen. (vagy hatalmas mázli kell hozzá...)
    Aki BKV-val (is) közlekedik - Számára Erősen ajánlott az Árpád Híd megállót célba venni valamivel, s onnan 2 perc séta.. Aki mégis autóval érkezik, (mert nem hajlandó lemondani a megszokott kényelemről, rugalmasságról,stb.. és az oda-vissza út is hozzáadhat az élményhez a jogsi kockáztatásával..) Na Neki a Pap Károly strt.-i Honvéd kórházzal szemközti 0-24h fizetős őrzött parkolót ajánlom.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház.. Nagyon félős lakókkal, mert 22:00h után zárják a bejárati ajtót (általában) Meg sem próbáltam bejutni, lehívtam Bia-t, hogy engedjen be :) Jól indul az este, ha egy bombázó egy száll semmiben (feszes felső, rövid naci,tűsarkú) lejön értem... és a kaputól a liftig, a liftben, és az előszobában is végig csókol... :) Ja a helyszín: Csajos lakás, igényesen berendezve, REND és tisztaság mindenhol.. és PLAYBOY - nyuszik, párnák mindenhol..
  • Lány külseje:

    A fotók nem hazudnak. Bia NAGYON csinos lány.. Egy egybe-részes (alul patentos) body-ban volt, kis rövidnadrággal.. Fantasztikus popsija van, bőre gyönyörű, finom-illatos, és nagyon szép barnára pirult a nyaralás alatt.. Rózsaszín ajakrúzs és alapozó fokozta a hatást (Erről a fehér pólóm nyakán-vállán maradt foltok is árulkodnak) haja fel volt tűzve.. de kibontva hosszú sötétbarna (vagy majdnem fekete?) nagyon jól passzol állandóan mosolygós arcához..
    Nagyon formás szilikonos markolni való cicik (csókolni csak a szerencséseknek szabad, mert néha nagyon érzékeny Neki.. :) Én úgy csináltam, hogy ne csikizzek... :)
    Lapos has... csupasz, apró, érzékeny, és jól nedvesedő babapunci, és BOMBA POPSI. (Tesz is érte, de a gének is rendben vannak.. :) )
  • Action:

    Kapuajtót nyitva, épp csak beléptem rajta, s BIA a nyakamba ugrott, s csókolni kezdett.. Nagyon szenvedélyesen fogadott, jól esett - s ez megalapozta a folytatást is. A Lift tükrében láttam, hogy már rózsaszín a szám, de nem érdekelt, inkább csókoltam én is, míg felért a lift az emeletre. (Lám megéri késő éjjel érkezni.. mindezt kihagyja, aki "emberi időben" érkezik..és "csak" a lakásban fogadják..)
    Lakásba érve cipő-kabát le, s mentünk a kanapéra.. az ölembe ült, beszélgettünk-hisz rég nem láttuk egymást- csókolgattuk, harapdáltuk a másikat, túrta a hajam, én meg a hátát simiztem, melleit markolásztam, benyúltam a nadrágjába és a popsiját, combjait simogattam, és csak beszélgettünk, és beszélgettünk.. és csókolóztunk.. legalább egy órán keresztül fel sem keltünk onnan..
    Aztán csak eljutottam a zuhanyzóig, ahova Bia is bekísért, Ő már tiszta volt (nem mintha én szénbányából mentem volna...) Bia időnként simogatott, és néha "rátapintott a lényegre" :)
    Aztán csak eljutottunk az ágyig, újra csókolni kezdtük egymást, majd végigcsókoltam nyakát, melleit, pociját, s letévedtem combjai közé. Itt elidőztem egy kicsit, belekóstoltam a mézes csuporba, és abba sem hagytam, míg szuszogva, remegve nem jelezte, hogy neki már jó volt, előbb maga mellé húzott, kicsit megölelt, megcsókolt, aztán hátamra fordított, s elkezdett Ő nagyon finoman kényeztetni.. Keresve sem tudnék hibát találni a mutatványban, de én inkább csak élveztem a szitut.. Aztán volt, hogy még meglepetést okozott - mert teljesen eltüntetett ajkai közt.
    Megmerem kockáztatni, hogy eddigi pályafutásom egyik dobogós franciája volt. Muszáj volt abba hagyni, mert közel jártam, hogy ellőjem a muníciót.
    Gumit bontott, amit finoman ajkaival helyezett fel, majd lovacskázásba kezdett.. aztán missz.be fordultunk, majd jött egy kis megtorpanás: Bia drágám kicsit túl becsült, mert valami XXXXL-es gumit adott rám, és a csúszkálás hervasztóan hatott rám.. :( - Bia a helyzetet mentve a gumit gyorsan lekapta, s újra kényeztetésembe kezdett. Hamar visszatért az erő, s a megfelelő gumi felhelyezése után ott folytattuk, ahol abbahagytuk... innentől minden a legnagyobb rendben ment már. Amikor éreztem, hogy közel járok.., ráborultam, csókolózni kezdtünk, s így ért utol a gyönyör Bia ölelésében... Egy hangos "Győzelem" felkiáltás mellett telelőttem a gumit.. aztán még egymásba gabalyodva maradtunk a teljes lenyugvásig.. Majd újra hátradőlve, Bia karjaimba dőlt, s egymást simogatva, beszélgetve nyugodtunk le... Felismerve, hogy egyszer minden jónak vége kell, hogy legyen, zuhanyozni mentem.. Öltözés közben a telefonra pillantva elégedettem nyugtáztam, hogy ismét sikerült 3 kellemes órát "elcsennem" Bia életéből.. :)
    Ajándékom az asztalra tettem, felöltöztem, egy búcsú csók, s indultam ... volna..

    Normál esetben itt lenne vége a találkának, de tegnap nem... a tegnap egy rendhagyó nap volt:

    A randi végén ismét lekísért a kapuig.. majd mondta, hogy megnézné a VAS-at.. elég vékonyan volt öltözve, ezért kabátommal betakarva elszaladtunk egy sarkot az autóig.. Megcsodálta, beült, elindítottam, bekapcsoltam az ülésfűtést, s gondoltam visszaviszem a kapualjig.. Nem akartam a hideg motort gyilkolni, Bia pedig szerette volna megnézni, mit tud, ezért mondta, hogy mehetünk egy nagyobb kört is... Nekem sem kellett több.. Gyönyörű Nő, Lóerők, üres utcák.. adta magát a folytatás.. Éjjel kettő körül egy jót száguldoztunk a városban, majd hazavittem a kapualjig - ahogy illik.
    Ez a kis plusz tette fel a koronát az esténkre.
    Tényleg fantasztikus, s rendhagyó éjszaka volt..
  • Elszámolás:

    Mivel érkezéskor még nem tudom, hogy aznap mennyi időt fogok Bia-val kellemesen eltölteni, ezért kimondatlanul, s -talán mondhatom, hogy törzsvendégként- utólag szoktam megköszönni az estét.
    Pontosan nem tudom, hogy hogy alakul a matek egy órával, extrákkal.. pár tábla csokival talán a "pesti átlag" felett - de mindenképp kiváló az ****/Érték arány..S nyilván oka van annak is, hogy talán minden látogatásom ~3 órásra sikerült eddig... :)
  • Összkép:

    A sok új élmény (s nem trófea!!!) gyűjtése közben már majdnem el is felejtettem, hogy milyen JÓ Csaj Bia, s milyen jó Vele Minden.. Nagyon figyelmes, kedves mosolygós, Bomba test, képes az orgazmusra, élvezi az együttlétet, és mindemellett kiváló beszélgetőpartner /Társ.
    Ja, és szereti az autókat, a sebességet..
    Mindent egybevéve egy fantasztikus Lány Bia. Jó volt újra Vele, s persze nem utoljára jártam Nála.. :)
Happy Massage