• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lolával már hónapokkal ezelőtt sikerült beszélnem. Ugye keveset hirdet és így a találkánkra csak szerdán kerülhetett sor. Kedvesen elmondott mindent és és amikor már biztos volt,hogy találkozunk a bejutást is segítette. egyébként az egyeztetés nem könnyű vele,ha sokszor nem hirdet. de nem szabad feladni és akkor sikerülhet.
  • Megközelítés:

    '3. kerület Angyalföldi része a Lehel úthoz közel. bkk-val könnyen megközelíthető. ahogy láttam busz és villamos tuti jár arrafelé. Én kocsival mentem így Moha bá a ház előtt tett le. a házzal szemben van egy parkoló,ami őrzött és fizetős,de legalább a kocsi szem előtt van. nekem tökéletesen megfelelt. így a parkolás nem probléma.
  • Helyszín:

    Angyalföldi helyszín. egy kitűnő nagy Új építésű ház. könnyű a bejutás a megadott infók után. Lola rendelője éppen a lifttel szemben van. Lola lakása nagyon otthonos és tiszta. igaz még a költözködés jelei láthatók,de ez semmit se von le a lakás minőségéből. kellemes kis lakás. a fürdőben kád található,ami szintén tiszta. nem nagy,de a célnak tökéletes. van tusfürdő és szájvíz is.
  • Lány külseje:

    Lola már régen megtetszett a képei alapján. nagyon bájos szép arcú lány.Egy fehér egybe ruciban fogadott ami igen csak vékonyka volt és sexy .barna hosszú haj,barna szem. nekem igazi nő és sportos is. teljesen megfelel a leírtaknak.szép pocija,pici tenyérbeillő mellei vannak és markolni való szép popsi.
  • Action:

    Lolával egy ismerkedős beszélgetéssel kezdtük a dolgot,ami végül is eléggé hosszasra sikerült,de így teljesen egymásra tudtunk hangolódni. Nem az a durr bele típus akit,már az ajtóban letámadhatsz. tehát aki gyors lényeges dolgokat kedveli az ne őt válassza. Ismerkedés után már a közelebb kerültünk egymáshoz,éppen annyira,hogy finom csókokat és öleléseket kaptam. majd ruha le és irány a fürdő,ahol kikészített törölköző várt. zuhany után bevezetett a szobába. megbeszéltük,hogy ki mit szeret és ez után kaptam egy nagyon finom szembenézős franciát,amit kicsit kézzel is segített. ez tökéletes volt. majd én kényeztettem a ciciket először,ami nagyon jól esett neki és ez érezhető is volt. pont úgy mint a franciás kényeztetésem az ő részére. ha kicsit kitartóbb vagyok akkor tuti a csúcsra jut így. De nem voltam az,így gumi fel és papás-mamásban indítottunk. lassan csúsztam be neki,ami nagyon jó érzés volt és őt fel is izgatta. majd egy viszonylag rövid és közepes tempóra sikerült abszolválni és rövidesen így is lett végünk,mert sikerült együtt a csúcsra jutnunk.Nem volt 2. menet,mert ebben az egyben kiteljesedtünk. ez éppen így volt jó szerinte is.érzékeny lány és ha jól dolgozik az ember akkor igazán tuti tud lenni az együttlét nagy élvezetekkel.
  • Elszámolás:

    Teljesen Pesti átlag,egy pár extrával ami nem vészes,hiszen egy nem átlagos lány vár téged az ajtó mögött.Utólag történt,mert igazából az elején le se beszéltük a dolgokat csak hagytuk,hogy folyjanak az események maguktól.
  • Összkép:

    mivel már régen is beszéltünk párszor,meg a randi előtti napon így már olyan volt mint akivel többször találkoztam volna már.Nagyon kedves figyelmes nőci akivel ha jól bánik az ember nagyon nagy élménnyel és élvezettel gazdagodik. nekem nagyon bejött,hogy fontos nála a kölcsönösség. ez így van rendben,mert ha fontos valakinek az,hogy ne önző módon csak magam élvezzem a dolgot,akkor tökéletes partner. Még találkozunk,mert maradt pár dolog amit nem próbáltunk még. csak ajánlani tudom mindenkinek.
Happy Massage