• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Általában mindig előző nap megbeszéljük a randit, most is így volt! Ez a rész szinte rutinszerűen megy. Legtöbbször ugyanabban az időben látogatom, ezért leginkább formaság, de mindketten odafigyelünk, ne legyen semmi félreérthető, nem is volt még egyetlen egyszer sem!
  • Megközelítés:

    Az Árpád hidat kell megcéloznia annak aki, Pestről akar jönni, de BKV-t vesz igénybe. 1-es vilivel a Flórián térig, onnan pedig átsétálni a második hosszú paneltömbig, Szentendre irányába. Családi okok miatt kicsit késett Amira, amit már előre jelzett, ezért kényelmesebbre vettem a sétámat, hátra kanyarodtam a piac felé Bevásárló körútnak is megteszi. De így is negyed körül ott voltam a háznál Az ajtó nem volt zárva ezért fel is sétáltam, hamarosan kaptam is a hívást, hogy mehetek!
  • Helyszín:

    Mivel panel lakásról van szó a lehetőségek adottak, de ehhez mérten elég sokat kihoztak belőle, leginkább a szobával vagyok elégedett. Az ágy kényelmes, van még kanapé is, szekrény, szék a ruhának stb. Mindig tiszta és minőségi törölközőt kapok, amint az ágyon is friss fehér lepedő feszül. A kis fürdőben pedig minden adott a tisztálkodási lehetőséghez, rengeteg tusfürdő, többféle szájvíz.
  • Lány külseje:

    Új képeket töltött fel Amira azért, hogy teljesen retusmentes legyen a képsorozata. Éppen azért takarja magát a hasánál, hogy a tetoválások ne látszódjanak. Állítólag sokaknak okozott ez felismerési problémát. Nem kell félni, egy gramm felesleg sincs rajta. Egy biztos, a kislányos alakú lányok között az egyik legszebb az oldalon. Most, hogy nyaralni volt, még egy pici színt is összeszedett. A napbarnított bőrszíne még vonzóbbá teszi, hosszú fekete hajával még jobban harmonizál! A természetes, széles mosoly megkoronázza, az alapfokon is szép arcát!
  • Action:

    Szokásos széles mosollyal fogad, pár szó után irány a fürdő, eközben még megkérdezi, mit kérek inni és kiemeli az italt az előszobába beépített hűtőszekrényből. Mire visszaérek, már ott vár a hűs ásványvíz az asztalon, persze egy korty után már fordulok is Amira felé, mert akkorra már ruha egy szem sincs rajta. Pár csók után már huppanunk is le a fehér takaróval fedett ágyra. Amiránál tett találkozóimnál már régóta kimaradnak a formaságok és csak a lényegre koncentrálunk. Csókjaimmal és ki-kidugott nyelvemmel leképezem a testének kedves, szeretett helyeit és már megyek is a legérzékenyebb felé. Ott persze inkább elidőzve, mindaddig, amíg a várt eredmény be nem következik. Már csak felnézek és meglátom az elégedett széles, tipikusan Amira mosolyt az arcán, ettől persze én még jobban érzem magam! Valamilyen oknál fogva az utóbbi időben elhanyagoltuk a lovagló pózokat, hogy is szabadna, hiszen lovas nemzet vagyunk, de Amira is nagyon ott van a szeren! Előröl, azért szeretem, mert közben a csókokkal még jobban felizgat, a fordított helyzet, pedig a látvány csúcsa! Bepótoltuk a lemaradást végre, mindkét formátumból vettünk ízelítőt jócskán. Aztán teljesen természetes módon fordítottunk a pozíción, persze megy minden zökkenőmenetesen. Egyik lában lent a padlón, a másikkal az ágyra térdelve, Amira hátán előttem fekszik, hosszasan ”birkózunk”, bár ez a birkózás nem két vállra fektetésről szól, hanem haladok szép lassan a kivégzésem felé. Nem feledkezhetünk meg a következő állatról sem, mivel a kutya az ember legjobb barátja. Ennek a póznak is két variánsát beiktattuk, a hagyományosabbat az ágy szélén. Amikor is a kislányos popsi csúcsra emelkedik előttem, hogy minden szöget jól bejárhassa farkam a méretszabványos puncijában. Majd a másik variációnál a csípőjét szinte az ággyal egy szintbe hozva, a matracra majdnem rásimulva, rátapadva, lepedőben kapaszkodva, én az előttem elterülő lányban gyönyörködtem és keféltünk. Hihetetlenül jól megy vele ez a póz is, az szinte biztos, hogy az eddigi partnereim közül legjobban érzi, hogy kell helyezkednie, nem véletlenül lett Istennő belőle! Lehetne tovább dicsérgetni, de nem teszem, most is, mint már annyiszor nagyon kedvesen búcsúztunk, igazán jól esett, köszönöm!
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, a legvégén tettem le valahová, mielőtt elindultam volna hazafelé.
  • Összkép:

    Úgy érzem, egy szeretőhöz megyek. Nyilván nem, mert az eszemmel tudom, nem így van, de egy kicsit mégis, mert tényleg mindig tesz valamit az előző találkánkhoz képest, ami felcsigáz, és arra sarkal, hogy újra előhúzzam a klaviatúrám is a számítógép alól! Amivel tényleg kiemelkedik a többiek közül az a sok és gyönyörű mosoly, amellyel minden alkalomra levesz a lábamról. No és sok más olyan tulajdonság, amit itt részletezni kár is volna, de én megtaláltam benne!
Happy Massage