• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a remekművet! :)
    Majd meg fogom hálálni, ha legközelebb találkozunk,
    de menyegzőről továbbra sem lesz szó!
    Ölelés!...is :)

  • Egyeztetés:

    Mivel már ismerjük egymást egy ideje, egyszerűen írtam egy SMS-t, amire válaszolt egy időponttal, amit én nyilván azonnal elfogadtam. Szerencsére nem volt kibírhatatlanul sokára.
  • Megközelítés:

    Kis utcában rendel ahol mindig van parkolóhely. Ha jól láttam BKV is van közelben. Zuglóban van, úgyhogy most a Hungárián elég grízes megközelíteni, de navigációval találtam olyan kacifántos útvonalat ahol nagyobb dugó nélkül odaértem.
  • Helyszín:

    Régi panelházban egy szép kis lakásban rendel. Szerinte már festeni kéne, szerintem még bőven jó. Van frankó sarokkád, egy kicsit vicces boyler, alapvetően teljesen megfelel a célnak. Többféle tusfürdő, friss törülköző, szájvíz, amitakarsz, nemezalényeg.
  • Lány külseje:

    Naggyon-naggyon szerencsés alkat ez a lány. Nekem nagyon bejövős legalábbis. Szép nagy cickója van, formás pici feneke, irtó vékony az egész lány amúgy. Szépek a szemei! Vannak igen klassz fehérneműi, most is egy szexi darab volt rajta. A fehér ruhácska külön kiemelte barnaságát (ügyes :) )
    Nagyon komoly kisugárzása van, de meg lehet szokni :)
  • Action:

    Nem adhatok ki minden részletet, ugyebár... :)
    És azt sem ígérhetem, hogy mindig mindenkinek olyan lesz mint nekem többedjére.
    Na most nekem nagyon jó dolgom volt.
    Beléptem, csókolóztunk rögtön. Konstatáltam hogy szép barnára sült a napon.
    Bementünk a szobába, ahol folytattuk a csókolózást, majd egy picit kinyaltam a punciját. Az ujjam ottmaradt valahogy. Na most így vetköztetett le. Majd kitaláltuk, hogy akkor elmegyek tusolni. Ujj még mindig bent :) Elmentünk a konyhába törcsiért. Aztán be a fürdőbe. Na itt váltunk el egymástól, de csak két percre, eléggé siettem...
    Aztán visszamenve eléggé egymásba gabalyodtunk, nyaltam, élvezett, dugtunk előlről, hátulról, beleült. Közben ő is franciázott nekem, meg egymásnak is franciáztunk.
    Többször orgazmus-közeli állapotba kerültem de meg tudtam állni. Aztán mikor már nem bírtam tovább, akkor lerántottam a gumit és a pocijára mentek az utódok.
    Ha jól emlékszem 3:1 lett a vége.

    Amekkora stressz volt bennem a találkozó előtt (meló miatt), akkora kielégülés volt bennem utána.
  • Elszámolás:

    Egyszer a kapcsolatunk elején elmondta, az annyi mindig. Igazából érdektelen. Végén diszkréten leteszed valahová és annyi.
  • Összkép:

    Naaagyon nagy zsivány ez a lány, úgy játszik veled ahogy kell...
    Kell hozzá egy-két alkalom hogy meg tudd mondani most akkor tényleg élvezi vagy csak játszik.
    Ugyanakkor hihetetlen intelligens és óriási nagy szíve-lelke van.
    Nagyon csípem, szeretném ha barátok lennénk (you know, friends with benefits :) ) ha már feleségül nem hajlandó jönni hozzám.
    Pedig az eljegyzés már megvolt...
Happy Massage