• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés egyszerűen ment, a telefont ő kezeli. Kedves hangon minden kérdésemre válaszolva leegyeztettük a nem túl távoli időpontot.
  • Megközelítés:

    Én taxival mentem, de nem lehet gond a bkv-val közlekedőknek sem, a közelben metró megálló is van.
  • Helyszín:

    A helyszín számomra abszolút megfelelő volt. Ezzel itt biztosan senkinek nem lesz gondja. Ízlésesen berendezett, szemet gyönyörködtető, átlagon felüli belső. Nekem különösen bejött, némi belsőépítészeti múlttal, de gondolom ez is szubjektív.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejött Enikő stílusa már telefonon keresztül is. A külső pedig teljessé teszi a képet. A törülközőbe csavart tökéletesre érett barack várta a pozitív megerősítést az ajtóban, hogy lesz e folytatás. A bőre talán a szoláriumtól, vagy egy egzotikus nyaralástól (ezt elfelejtettem megkérdezni)gyönyörű barnára sült. Egyből tudtam, hogy jó helyen járok. A képek alapján (is) döntöttem, nem ért csalódás. Most valahogy Enikő korosztálya indított be és nagyon nem csalódtam!
  • Action:

    Szokásomat folytatva, gondoltam elégedettségem kifejezésére ismét írok egy beszámolót, most éppen Enikőről, mert megérdemli, de valahogy nem elegek a szavak hozzá, hogy az ember átadja, amit kapott, érzett. Mindenesetre megpróbálom, így kezdjük az elején. Mikor kezdtem összerakni a képet, hogy mit is szeretnék tenni a hölggyel, még amikor törülközőben koketáltunk, annyira felszökött a pulzusom, hogy beszélni nem bírtam. Nem is értem magam, de valahogy nagyon ráéreztem arra, hogy kihez menjek aznap. Rövidre fogva a szót, előre rendeztem a rendezni valót, majd kérdeztem merre szaladhatok zuhanyozni. Csak fél órát maradtam, de éreztem, hogy ezt talán túl szűkre szabtam most magamnak. Sajnos a későbbi teendőim nem engedtek már ezen változtatni, na de majd legközelebb... Miután megkaptam az útbaigazítást és a törülközőt el zuhanyozni, majd már remegve vissza a tetthelyre. Innentől némi képszakadás, mert ilyet még nem igazán tapasztaltam ilyen helyen, szinte egymásnak estünk és nyaltuk faltuk egymást. Talán tinédzser koromban csináltam ilyen hévvel utoljára, de nagyon jól jött ki. A dologban a legviccesebb, hogy ezt egy érett hölgy hozta ki belőlem, ráadásul úgy, mintha ezer éve ismernénk egymást. Hiába a nők, mint a jó bor, az évek csak a hasznukra válnak. Annyira összegabalyodtunk, hogy utólag örültem annak, hogy a gumit normálisan feltudtuk tenni, mert a hevességben, nem csodáltam volna, ha némi hanyagság lett volna és leszakad rólam vagy valami hasonló. Hála Enikő profizmusának ezzel sem volt gond..
    A vad szemből elkövetett leteperést egy még vadabb 69 követte, szinte haraptam, szívtam a gyönyörű csiklóját, kelyhének szirmait. Szürcsögtem, mint egy éhes varacskos disznó a mocsárban. Közben próbáltam kontrollálni szétrobbanni készülő falloszom, nehogy idő előtt leszabályozza az amúgy is rövid találkánkat. Mikor már tocsogtam a puncinedvtől elkaptam Enikőt, ahogy jól esett szerintem akkor mindkettőnknek és tőlem szokatlan módon, minden cifrázás nélkül ráztam alkalmi partnerem, mint a szél a jegenyefát és kiadtam magamból mindent. Csattogott a testünk, mint két fókának, majd perceken belül végem lett, de most ez így volt jó. Olyan lehettem, mint egy aggastyán, aki sprintelni próbál százon... Mindenesetre nagyon jól esett. Kis beszélgetés a végén, de ez már csak öltözés közben. Talán még dumálhattunk volna, mert Enikő nem csak kedves, de igen értelmes is és jó beszélgető partner lett volna, de az idő sajnos ezúttal nem engedte, mert rohannom kellett. Biztos vagyok benne, hogy egyszer még felkeresem egy órát minimum időzök majd nála, bár nem tudom, hogy fogom bírni szusszal, de elsőre jó volt ez így.
  • Elszámolás:

    Elszámolás még az elején, magamtól adtam, szóba sem került végig. Az előre megbeszéltek szerint, amit telefonban mondott.
  • Összkép:

    Az összbenyomás nálam az, hogy Enikőhöz érdemes hosszabb légyottra befizetni, mert van benne töltet. Érdemes kipihenten érkezni és végképp nem étkezés után nem sokkal, mert rázós a menet. Én pozitív élményekkel gazdagodtam ismét, hála Enikőnek. Korrekt szolgáltató, remélem még élvezzük egy darabig a társaságát az oldalon. Innen is köszönöm még egyszer a csodás együttlétet!
Happy Massage