• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre nem vette fel, majd kicsit később diszkréten visszacsörgött, majd másnap délelőttre beszéltünk meg időpontot. Izgalmas, kellemes hang, igazi nő.
  • Megközelítés:

    Metró megállótól 5 perc séta, de kocsival is megállhatsz a társasház előtt, persze fizetős, de könnyen találni parkoló helyet.
  • Helyszín:

    5 emeletes társasház, modern építésű, ennek megfelelően, szép, tiszta, jó érzés belépni. A ház sarkában "kis" TESCO működik. Az ötödik emeleten balra van a lakás. Egy nagyobb, amerikai konyhás szoba, és egy kisebb maszoba van. Elsődlegesen tatamin zajlik a műsor, de van masszázspad is, aki azt kéri. Minden a vendég kényelmét szolgálja, állítólag többen is vannak, de én egyedül találkoztam Izával.Tusoló van, szájvízzel, 3 féle tusfürdővel és a végén a hátmosás is része a szolgáltatásnak.
  • Lány külseje:

    A telefonban kedves hang az életben zavarbaejtően szép nőt jelent, kisportolt, izmos alakkal, sugárzó erotikával. A résnyire nyitott ajtón belépve kétrészes fehérnemű félében fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Cipőmet letéve, beljebb invitált, közvetlen hangulatban beszéltünk a már telefonban elhangzott lehetőségek pontosításáról, én a másfél órás erotikus programra neveztem be, rábízva magam, a nyilvánvaló profizmusára, és nem csalódtam. A kisebbik szobában, tatamin kezdtük a masszázst, melyet szakszerűen, klasszikusan kezdett a talpaknál, majd végig a lábaimon. Közben kellemesen lehetett vele társalogni, sokoldalú, érdeklődő, és kedves nő. A masszázst fehérneműben kezdte, és valamikor a hátam masszázsakor lekerült a melltartója. Innen már élénken figyelgettem a szivacsot körülvevő tükrökben is, gyönyörű melleit. Alig vártam, hogy közelebbről is megismerkedjünk. Már a fenéknél mozdulatai közé fokozatosan csempészte az erotikus érintéseket. Amint végig ért a hátamon, lekerült róla a bugyi is, és profi csúszkás masszázst kaptam. Majd fordulás és megkért, hogy segítsek beolajozni a testét a folytatáshoz. Én általában bóbiskolni is szoktam masszázs alatt, de a csodálatos teste figyelése jobban esett, mint a teljes lazulás.
  • Levezetés:

    Innentől már csak az erotika játszott, kezeim meg-megcsúsztak, nyilván az olajtól, és számára is kedves területekre tévedtek, melyet sóhajtásai igazoltak. Többször a lövésig vitt, majd fogást váltva, kissé lenyugtatott, de csak azért, hogy néhány pillanat múlva ismét a csúcs közelébe taszítson. Végül kezei között durrantam el, felejthetetlen jó volt. Miután megtörölgetett, mellém heveredett, mintegy nyugtatólag, majd irány a tusoló, ahol segített a hátamat is lemosni.
  • Elszámolás:

    Masszázs után a konyha pultra helyeztem az elején megbeszélt *****. Minden rendben volt. Megszokott helyi átlag.
  • Összkép:

    Igazi nő: csinos, cserfes, árad belőle az erotika, mely profizmussal társul. Alig várom a következő találkozást.Abszolút rád figyel, te vagy a középpontban végig.
Happy Massage