• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt még rá példa hogy online,de mivel most egy nappal hamarabb tudtam hogy meglátogatom ezt a kis szépséget,így online jelentkeztem be. Flottul ment minden, másnap délelőtt 11. Ami meg is felet neki is. Egy két órán belül vissza is jelzett hogy neki is jó az időpont.
  • Megközelítés:

    Elég forgalmas környék,de mivel aug. 20-a volt, így ezzel sem volt gond.Soroksáriról nyíló kis utca.A térkép jól mutatja a helyszínt. A parkolás fizetős,de mivel 20-ka volt így ez sem volt ma aktuális.
  • Helyszín:

    Elég nagy,kifejezetten erre a célra berendezett lakás.Több lány is rendel a helyszínen,de a bejutás és a kijutás is nagyon,de nagyon diszkrét. Senkivel nem taliztam,kis nevetgélés dumcsizás a háttérből,de abszolút nem volt zavaró. Meg nyilván inkább nevetgéljenek mint sírjanak, de tuti jó volt a hangulat a lakásban.A fürdő több tusfürdővel,szájvízzel, és sok friss törölközővel felszerelt. Elég tágas is.
  • Lány külseje:

    Igazi fekete szépség. Kis pöttöm panna,nem vékony,de nem is kövér. Szamomra pont ideális,amolyan nőies idomai vannak Jessynek. Jó nagy picit gravitált mellek,de imádtam. Gyönyörű fehér fogsor. Szép talán a szexy kategóriát képviselő arc,és huncut szemek. Sexy ruciban várt. Külön jó pont.
  • Action:

    Mélytorkos kényszerfrancia volt ma is amit szerettem volna. Meg is kaptam maximálisan. Egy kérése volt,ami miatt picit csalódott is voltam, hogy sima szájbaélvezést válasszak,ne a torkára.(pedig az utóbbit szerettem volna) De ez legyen a legnagyobb gond. Ahogy lezuhanyoztam,vissza a szobába,egy két dolgot fixáltunk és megkezdődött a kényeztetésem. Először csak finoman,egy picit a végét bekapva,majd a környékkel is foglalatoskodott. Mikor már kő kemény lettem,szépen lassan kezdtem átvenni az irányítást.Először picit fogtam a fejét,lazán adtam csak,de egyre erősebben kezdte saját magát franciáztatni,ezzel jelezvén lehetek keményebb. Úgy is tettem,picit erősebben fogtam a fejecskéjét, és szó szerint ráhúztam a farkamra.Itt tudtam ha így folytatódik vége is az első körnek.rengeteg nyálat ráfolyatva és köpködve ment a szeánsz,szinte minden pózban dugtam a száját, talán a fejlelógatós volt a legintenzívebb,itt láthattam milyen jó mélyre megy a farkam a torkában. Majd amikor már éreztem hogy itt a vég,fölálltam az ágyra,Jessy elém térdelt még egy kis DT-és olyat élveztem hogy azt hittem össze esek,hatalmas mennyiséget toltam a pici rózsaszín szájába. Hagyott lenyugodni,még egy két percig,majd kaptam én is szilviát,ő pedig ki a fürdőbe picit rendbe rakni magát, mert minden tiszta nyál volt rajta,még az arca is, Nagyon tetszett a szitu. Szünetben kaptam egy tök jó,meglepően jó hát és lábmasszázst,kifejezetten jól esett. Majd ahogy végzett ő ajánlotta fel a következő kör lehetőségét. KB 20 percünk maradt.maximálisan ki is használtam. Ugyanaz a felvonás mint a legelső,DT minden pózban, majd újabb hatalmas adag a szájába. Maximálisan kielégülten távoztam a fürdőbe.majd nagy vigyorral az arcom go home.
  • Elszámolás:

    Az elején,rendeztem.Mindig így szoktam,szerintem így korrekt. Ráadásul a pesti átlag,egy nagyon nem átlagos,szolgáltatásért.Megéri:))
  • Összkép:

    A kis perverziómat kiéltem egy kis időre. DE ilyet nem szoktam csinálni,de lehet hogy visszamegyek még a közeljövőben. Aki szereti ezt a műfajt,annak kötelező,aki meg csak szimplán a fekete csajokat szereti,annak is kötelező.Én nagyon jól éreztem magam,jól néz ki jó fej,odaadó.Mi kell még?? Nekem tökély!:))
Happy Massage