• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, néhány perc múlva visszacsörgött. Reggel kezdéskor hívtam, fél délre találtunk időpontot. Egy órás programra neveztem be lazító masszázzsal a végén. Részletesen tájékoztatott, külön kitért a csak közös szimpátia esetén elérhető opciókra is. Az adatlapján pontosan így áll. Korrekt.
  • Megközelítés:

    Az egyeztetéskor pontos címet kaptam, és némi útbaigazítást is. Szentendrei út egyik nagy 10 emeletes háza, a ház mögötti részen sok szabad és ingyenes parkoló. Flórián tértől néhány perc séta. Nem lehet gond.
  • Helyszín:

    Időben érkeztem, kapukód, sokadik emelet, liftből jobbra, nyílik is az ajtó. A tetthely szépen rendben tartott kétszobás lakás, lehetséges, hogy ketten is rendelnek, én nem találkoztam senki mással. A szoba igényes, tiszta, és nem agyonsötétített, nekem így nagyon tetszett. Hatalmas franciaágy, halk zene, hangulatos. A fürdőszoba a szokásos kicsi lakótelepi, mérhetetlen mennyiségű test és szájápolási termékkel.
  • Lány külseje:

    A képek alapján döntöttem, pontosan ilyen szép vékony lány az életben is. Ugyanaz a hosszú fekete haj, formás popsi, karcsú test, kézbeillő hegyes cicik, mint a képeken. Ami viszont kellemes meglepetés, az a bájos arc, és a széles mosoly! Megfogott a személyisége, merthogy van neki, nem is akármilyen! Szeretek viccelődni, poénkodni, ha van rá lehetőség, hamar kiderült, hogy Amira nem kevésbé. Így elég könnyen ment az oldódás, húztuk egymást és nagyokat röhögtünk szinte egész végig.
  • Action:

    Ajtónyitás után bekísért a szobába, néhány perc ismerkedés után megkaptam a törölközőmet, mire visszatértem, már Éva kosztümben várt. Nagyon formás, igazán szép lány. Lehuppantunk az ágyra, és elkezdődött a simogatós ismerkedős tapizás. Nagyon finom illatos bőre van, öröm felfedezni. A cirógatásra (nemcsak a hideg miatt:)) libabőrös lesz. Közben persze megy a poénkodás, röhögés. Aztán közli, hogy most már ő fog kényeztetni. Semmi ellenállást nem mutatok. Nagyon kellemes franciát kapok. Messziről indul apró puszilgatásokkal, szép lassan közelíti meg a cerkát. Közben fel-felnéz, azzal a bájos és egyben boszorkányos mosollyal. Aztán valahogy én kerekedek felül, tovább simogatom, puszilgatom. Itt meg kell jegyezzem, hogy nagyon szép kislányos puncija van. Egy pillanat, és már megint a lábaim között kuporog, két kézzel markolja a répát, és folytatja a csodás franciát. Odaadó, érzéki, szemezős, bájos, boszorka. Igencsak magas színvonalú szolgáltatásban van részem. Kérem őt, hogy kegyelmezzen, inkább húzzon rám gumit, mert még nem akarok kispadra kerülni. Kicsit talán duzzogva (mint akitől elvették a játékszerét) teljesíti a kérésem, aztán meglovagol. Talán már említettem, hogy nagyon szép lány. Így testközelből érezni és szemlélni a gyönyörű testét, ahogy ugrál a répán, nem mindennapi élmény. Majd átfordítom misszibe és érzem, hogy itt végem lesz. Voltak persze terveim különböző akrobatikus elemekkel, de semmi nem lett belőlük. Amira ölelése magával ragadott. Átkulcsol a lábaival, szorosan ölel, egyre mélyebbre húz magával, nincs esélyem. Amikor észhez térek, megpróbálom levenni a védelmet, mire Amira rám szól, hogy ez az Ő dolga. Bocsánat:) Gyors zuhany, és megkérem, hogy egy kicsit masszírozzon meg a hátralévő időben. Aztán kinyílik a dumazsák. Egymás szavába vágva osztjuk az észt, miközben Ő dögönyöz, vagy éppen a hátamon térdel:). Mivel véletlenül többször is megemlítette, hogy Ő is szereti, ha masszírozzák, nagy örömmel ajánlottam fel a viszonzást. Öröm volt masszírozni a szép testét. Kissé túlléptem az időt, de amikor jeleztem ezt, még Ő szólt rám, hogy mit aggódok az idő miatt:). Aztán gyors öltözés, puszik, távozás.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, pontosan a telefonon megbeszéltek szerint. Budapesti átlag, egy kiváló szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Elfogult vagyok, mert megkedveltem Amirát. Természetesen ajánlom Őt, mert nagyon magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Egész ottlétem alatt éreztem, hogy én vagyok a fontos. Amira kedves, odaadó, figyelmes kis boszorka.
Happy Massage