• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette, készséges volt a telefonban
  • Megközelítés:

    Béke Tér környéke, van ingyenes parkolásra mód okosan, de BKVval is könnyen megközelíthető
  • Helyszín:

    Új építésű, igényes, kultúrált lakás, tiszta fürdő, szerintem aki háklis erre sem talál kivetnivalót benne
  • Lány külseje:

    Az igazat megvallva most úgy voltam vele, hogy semmilyen kockázatot nem vállalok és hiszek a beszámolóknak, képeknek, amiért végülis az oldal létrejött. Egyáltalán nem csalódtam, sőt minden szempontból többet kaptam, mint vártam. Jázmin pont, mint a képeken, de ez a csoda élőben, szó szerint testközelben persze még ütősebb. Az arckitakarás határozottan nem esztétikai okokból van, bájos, kedves mosolygós, egy igazi bomba!A pontosság kedvéért, atom szilikon cicik, bársonyos bőr, kerek popsi, tökéletes alak, kedves arc, csodás nagy száj, amivel ha mosolyog elolvadsz.
  • Action:

    Amikor betoppantam is sejtettem már, hogy jó helyen járok, ez az érzés később csak fokozódott. Most éreztem igazán milyen, ha valóban oldott és kellemes a hangulat is, ez persze rám is jó hatással volt, zéró feszengés, mintha már többször jártam volna nála, olajozottan ment minden. Olyan bőnyálas, köpködős, jó értelemben vett perverz, pornós, kőkemény franciát kaptam, hogy az első menetnek így is lett vége. Kis pihi, közben felajánlotta, hogy kicsit masszíroz, aminek persze bolond lettem volna ellenállni, de aztán rájöttem, hogy így meg nem látom, szóval inkább én térképeztem fel valamennyire testét. Legnagyobb bánatomra, a második menetet nem tudtam rendesen abszolválni, az ideg szétvetett szinte, hogy egy ilyen atom nőt nem tudok rendesen megdöngetni, de legalább lesz miért visszajönni, ezért másodjára is a szájában végeztem. Szerintem félholtakat is kielégít orálisan :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, szerintem pesti átlag, de ilyen minőségben inkább kevesebb. Nem volt egyértelmű, hogy fél órára maradok, vagy egy órára, de végül abban maradtunk, hogy utólag rendezzük és persze nem fél órát maradtam :)
  • Összkép:

    A fentiek kb. 2-3 hete történtek, csak azóta nem volt időm leírni, de még most is élénken él bennem a látogatás. Legszívesebben bezárnám valahova és a nyakamban tartanám a kulcsot, hogy csak az enyém lehessen. Feltétlenül visszamegyek, hogy alaposan ellássam a baját, mert egy kis hiányérzetem van, ami természetesen nem az ő hibája, rajta semmi sem múlott a második menetet illetően.
Happy Massage